Adam Kašpar
Zkušený bek
- 959
- 967
Ne né pánové.To bude zajisté Brano Rapáč
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
OjelMäki? Jako tu atletku?Tipuju Ludvig a ten Fin ten mi vypadlo jméno nějako z hlavy Olejmaki
A BubelaNe né pánové.To bude zajisté Brano Rapáč
Nebo Adam HavlíkA Bubela
*LadislavNebo Adam Havlík
Ne nééé Byl tam i Adam.Přišel jako hvězda ze Znojma,ale byl tam i Láda*Ladislav
Miromanova bych za špatného hráče určitě nepovažoval....Napadli mě ti dva ruští mladíci, co k nám pár let zpátky přišli na hostování,.. Ilya Dervuk a Miromanov. A to jsem nevěděl, ten Miromanov to dokonce dotáhl do NHL- Calgary
a ještě Cardwell. Nevíte, jak to tam vlastně bylo? On měl tehdy se svou manželkou tu tragédii, jak se o ní pak staral. Ale měl jsem pocit, že kvůli tomu unás ukončil smlouvu- aby mohl být s ní. ALe mám zároveň dojem, že další sezonu tak nějak hrál na Slovensku.Když se tu bavíte o těch bývalích posilách, tak jsem si vzpomněl na Zacharčuka... měl jsem doma dres Nižněkamsku a on tam měl něco odehráno, tak jsem ho chtěl od něj podepsat. Když jsem ho viděl naživo, tak to byla korba. Po podepsání mi podal ruku a myslel jsem, že pudu rovnou na chirurgii... a šel jsem mrknout pak rovnou na trénink a tam jsem čekal, kdy se rozsype plexi... to byly rány tvl....
jinak hrozně rád vzpomínám na Ty Wisharta
On hrál i za Vary, ne? Měl tam skoro bod na zápas..Miromanova bych za špatného hráče určitě nepovažoval....
Čas 0:25 jako McDavidNapadli mě ti dva ruští mladíci, co k nám pár let zpátky přišli na hostování,.. Ilya Dervuk a Miromanov. A to jsem nevěděl, ten Miromanov to dokonce dotáhl do NHL- Calgary
Nene nehral. Miromanov prisel ve spatny cas. Jinak to byl player jako krava. Tenkrat ho poslali na par zapasu do Prostejova tusim a spatne to nesl a pak se to ukoncilo.On hrál i za Vary, ne? Měl tam skoro bod na zápas..
Salfa zcela jistě není Einstein, ale tehdy nás pomohl chránit od sestupu. Bez něj bychom už v extralize podle mne nebyli. Pak tam byla ještě těžká nemoc.
Já na něj nikdy plivat nebudu...
..Wisharta si pamatuji tu jednu momentku, možná to bylo při oslabení a on poslal puk z pásma parádním nártem, do toho puku ve vzduchu kopl jak fotbalista z voleje. Oni přišli po barazove sezóně Wishart, Cardwell a Holland. Všichni tři tu odvedli dobrou práci v porovnání cena x výkon. Tohle se manažerovi roku povedlo. Jinak mě utkvěl v paměti z tech zámořáku ještě za Zbyňka útočník Cory Ellkins...Když se tu bavíte o těch bývalích posilách, tak jsem si vzpomněl na Zacharčuka... měl jsem doma dres Nižněkamsku a on tam měl něco odehráno, tak jsem ho chtěl od něj podepsat. Když jsem ho viděl naživo, tak to byla korba. Po podepsání mi podal ruku a myslel jsem, že pudu rovnou na chirurgii... a šel jsem mrknout pak rovnou na trénink a tam jsem čekal, kdy se rozsype plexi... to byly rány tvl....
Sorry Elkins byl pak hráč...Wisharta si pamatuji tu jednu momentku, možná to bylo při oslabení a on poslal puk z pásma parádním nártem, do toho puku ve vzduchu kopl jak fotbalista z voleje. Oni přišli po barazove sezóně Wishart, Cardwell a Holland. Všichni tři tu odvedli dobrou práci v porovnání cena x výkon. Tohle se manažerovi roku povedlo. Jinak mě utkvěl v paměti z tech zámořáku ještě za Zbyňka útočník Cory Ellkins...
nějak to asi pletu.. jak to tehdy bylo, hráli dobře, nebo ne? Já měl za to, že minimálně jednomu to nějak nevyšlo. Ale možná to mám popletené.Miromanova bych za špatného hráče určitě nepovažoval....
U Zacharčuka byla strašná škoda že se na to pak přes léto vysral. Ale ty tři měsíce po jeho příchodu byly pecka. Taky má velký podíl na našem udrženíKdyž se tu bavíte o těch bývalích posilách, tak jsem si vzpomněl na Zacharčuka... měl jsem doma dres Nižněkamsku a on tam měl něco odehráno, tak jsem ho chtěl od něj podepsat. Když jsem ho viděl naživo, tak to byla korba. Po podepsání mi podal ruku a myslel jsem, že pudu rovnou na chirurgii... a šel jsem mrknout pak rovnou na trénink a tam jsem čekal, kdy se rozsype plexi... to byly rány tvl....
Když teď hraje v NHL:Nene nehral. Miromanov prisel ve spatny cas. Jinak to byl player jako krava. Tenkrat ho poslali na par zapasu do Prostejova tusim a spatne to nesl a pak se to ukoncilo.

Stalo se to těsně po jeho první sezoně tady. Přerušili smlouvu a on se pak z kraje podzimu, když se stav jeho přítelkyně zlepšil, vrátil a víceméně celej ročník i odehrál. Pak teprve odešel na Slovač.a ještě Cardwell. Nevíte, jak to tam vlastně bylo? On měl tehdy se svou manželkou tu tragédii, jak se o ní pak staral. Ale měl jsem pocit, že kvůli tomu unás ukončil smlouvu- aby mohl být s ní. ALe mám zároveň dojem, že další sezonu tak nějak hrál na Slovensku.
ajo, tak to byli tu útočníci, který jsem myslel, že nám zas tolik nepomohli... Já měl za to, že to byli útočníci , ale na elite byli jen obránci Miromanov a Dervuk, tak jsem z toho byl komplet zmatenStalo se to těsně po jeho první sezoně tady. Přerušili smlouvu a on se pak z kraje podzimu, když se stav jeho přítelkyně zlepšil, vrátil a víceméně celej ročník i odehrál. Pak teprve odešel na Slovač.
Jinak malá rešerše z archivu článků:
Co se těch Rusáků týče, tak ono to bylo trochu turbulentní jako celá ta sezona. Miromanova sem dohodil jeho tehdejší agent Larionov právě jako náhradu za Cardwella. Nutno říct, že měl minimální zkušenost z dospělýho hokeje. Matně si pamatuju, jak jsme žasli, jak si to dokázal vodit v letní přípravě. Měl super momenty a taky hrubky. Holaň navíc obecně mladým zrovna nefandil...
Děrvuk přišel až na podzim. To bylo to absolutní zoufalství, kdy to na podzim spadlo do takových sraček, že v prosinci už byla jistá baráž. Salfický se to na podzim snažil místy dost zoufale oživovat. Podepsal nějakou smlouvu s Omskem o spolupráci a ti sem poslali Děrvuka a dva útočníky. Všechno kluci z VHL. Hrál jen Děrvuk, později se ho Lubina snad i bál stavět. Ti dva útočníci se pro zajímavost jmenovali Anton Kovaljov a Dmitrij Žukenov. Druhej, jak koukám na elite, dokonce teď hrál KHL.
Jinak podle elite jsme v sezoně 18/19 na soupisce 53 hráčů do pole, kteří zaznamenali aspoň jeden start a 5 brankářů s aspoň jedním startem... Prazvláštní směs hráčů.
... samozřejmě, že byl. myslel sem, že tihle tři beci se povedlo, že si tu odehráli svoje, žádný provar. A v kontextu těch kanadyru sem si tu oblíbil i práve Elkinse (možná to byl Amiko), což byl pan hokejista.Sorry Elkins byl pak hráč.
Ty Wishart momentálně bodově vládne Australské lizeKdyž se tu bavíte o těch bývalích posilách, tak jsem si vzpomněl na Zacharčuka... měl jsem doma dres Nižněkamsku a on tam měl něco odehráno, tak jsem ho chtěl od něj podepsat. Když jsem ho viděl naživo, tak to byla korba. Po podepsání mi podal ruku a myslel jsem, že pudu rovnou na chirurgii... a šel jsem mrknout pak rovnou na trénink a tam jsem čekal, kdy se rozsype plexi... to byly rány tvl....
A Rhett Holland bral 4.000 EUR. Dnes u Zábrany bere možná i třikrát tolik a je platný.Jen pro srovnani. Kdyz prisla dvojice Wishart a Cardwell ze Slovenska, tak Wishart zaklad 130 tisic/mesic, Cardwell 110 tisic/mesic.
Miromanov byl výbornej....tenkrát mě hodně mrzelo, když odešel.nějak to asi pletu.. jak to tehdy bylo, hráli dobře, nebo ne? Já měl za to, že minimálně jednomu to nějak nevyšlo. Ale možná to mám popletené.