Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Z úplně jiného hokejového fotku. Opravdu nechápu některé české hokejové novináře. Proč kurva od začátku týdne je už druhá informace na Seznamu ohledně KHL? Jako chápu, že by Jaškin rád reprezentoval Českou republiku, u samovaru o tom žije svůj vlhký sen, ale proč to musí být hlavní zpráva ze sportu, to mi fakt hlava nebere. Všímám si toho už delší dobu.Z nejlepších evropských lig se během sezóny Dozvíme minimum informací, ale to zkurvený Rusko furt bude někdo komentovat. Nevím jak vám, Ale mně přijde ruský hokej stejně zajímavej jako druhá egyptská liga ve fotbale. To mají novináři nějaký Stockholmský syndrom, že ty sráče pořád vytahujou?
Vysoká čtenost a hodně komentářů, dost lidí se zapojí do diskuzí apod.

Tak za takové menu bych ty dva kuchtíky pochválil. Lauko umí hru celkem přitvrdit a i za hvězdy se postavit, když je třeba.
A není on vedle toho, že je kvalitní plejer i poněkud náchylnější na zranění, něco jako Kašička?🤔 Ale možná,si ho s někým pletu...🤷

Když už je okurka, tak jsem předevčírem potkal známého, který mi říkal, že slyšel (zdroj JPP) o zájmu Petra Dědka o pardubický fotbal. Přijde mi to scestné. Řekl bych, že nyní má dost práce se svými projekty, hokejovým klubem, halou, ještě do toho fotbal s mizerným stadionem. Snad mě v tomto kolegiálně utvrdíte 😁

Když už je okurka, tak jsem předevčírem potkal známého, který mi říkal, že slyšel (zdroj JPP) o zájmu Petra Dědka o pardubický fotbal. Přijde mi to scestné. Řekl bych, že nyní má dost práce se svými projekty, hokejovým klubem, halou, ještě do toho fotbal s mizerným stadionem. Snad mě v tomto kolegiálně utvrdíte 😁
Fotbal je v Pardubicích mrtví sport to by musel být Dědek blázen podle mě má i BK větší zvuk v Pardubicích než FK .... 🤔 Za mě nemůžeme v Pardubicích konkurovat ve fotbale Hradci to je za mě utopie a je to malý rybník který nám vždy v klidu vypálí navíc když se podíváš tak v tom Hradci ten fotbal dělají fakt dobře oni si ten hokej tam zničí jako konkurenci.

jako pracant by byl Lauko naprosto ideální, věk taky skvělej.
Na MS se mi líbil, nebýt té zraněné čelisti, mohl být lepší....bral bych ho hned...uvidíme, co nám kuchtíci připraví

Když už jsme u těch spekulací, tak nedostal od Minnesoty kvalifikační nabídku Adam Raška. Je pravák, jen ne moc produktivní, taky dělník ledu. No a insideři z Třince říkají, že mají oceláři plno. Takže uvidíme, jak to bude.

Vidis. A ja bych ho bral všema deseti. Borec, co nam v playoff chybel. Hrac, co shodi rukavice a ochrani Sedla a Cervuse a taky spravny zmrd na lede, co neuhne. Ale kazdy to vidi jinak, to je v poradku
To, že píšu, že do Dynama ani omylem, neznamená, že bych ho tu nechtěl, bral bych ho všema deseti. Ale fakt je ten, že on sem prostě nepůjde

Jen pro připomenutí co psal tento účet před nějakým časem
Třeba má teď lepší zdroje

Přílohy

• Screenshot_20250716_120044.webp
    Screenshot_20250716_120044.webp
    15.4 KB · Zobrazení: 120
Já si myslím, že začneme sezonu s aktuálním týmem co máme teď na soupisce. A není důvod někoho dalšího tahat, ten kádr je hodně silný
V útoku to ještě rozhodně posílit potřebuje. A radši bych posílil ještě pred sezónou, ať se tým sehraje, než to zase doplňovat jako poslední roky v průběhu sezóny.
Teď je otázka, zda vůbec někdo kvalitní na trhu teď je k mání.

Spíš potřebujeme do útoku nějakého praváka. I kdyby Lauko chtěl dát třeba jeden rok v Evropě, tak ten si může vybrat lepší ligu.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno