Terkel
Nahrávač
- 302
- 680
Ta nabídka od nás vážně přišla…To je docela zvláštní. Taky se mě to nezdá. Místní insideri potvrdí? I když vlastně útočníků máme málo
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Ta nabídka od nás vážně přišla…To je docela zvláštní. Taky se mě to nezdá. Místní insideri potvrdí? I když vlastně útočníků máme málo
Třeba budeme mít brzo zase co řešit
to víš,že to bude lidem málo.čím více odchodu a příchodu lépeAby to nebyl Johnny Ludvig a pak x lidí nenadávalo, že už to přece dávno víme...![]()
Nemusí to samozřejmě nic znamenat, ale Horák v zimáku zmiňoval toto jménoAby to nebyl Johnny Ludvig a pak x lidí nenadávalo, že už to přece dávno víme...![]()
Omakalamuho MahomäkiNemusí to samozřejmě nic znamenat, ale Horák v zimáku zmiňoval toto jméno
![]()
Niko Ojamäki - Stats, Contract, Salary & More
Eliteprospects.com hockey player profile of Niko Ojamäki, 1995-06-17 Pori, FIN Finland. Most recently in the Czechia with Rytiri Kladno. Complete player biography and stats.www.eliteprospects.com
Na to, co jsem viděl, mi úspěšnost přesilovek 17,2 % přijde jako zázrakNad sestaveným žebříčkem v "úspěšnosti posilování" se dá s úspěchem polemizovat, už jen proto, že ještě za námi není ani půlka července. Ale když je okurka a redaktoři musí plnit normy.
Pardubice
V útoku se příliš změn neudálo, nicméně už tak hvězdný dream team napumpoval další zajímavá jména do obrany. Extraligový návrat Daniela Gazdy, který se s Českem loučil 30 body v 52 zápasech za Kometu, slibuje posílení přesilových her. Ty pardubické v předchozí sezoně s bídnou úspěšností 17,2 % patřily k nejhorším v celé soutěži, což si Dynamo vzhledem k myšlenkám na Masarykův pohár nemůže dovolit. Důraz dodá s předstihem podepsaný sparťan Ondřej Mikliš, na trase z Prahy ho doprovodil zkušený centr Vladimír Sobotka. Montrealem draftovaný zadák Miguël Tourigny patří pro změnu k budoucím příslibům, za předchozí ročník napočítal v Žilině vynikajících 41 bodů (9+32) z 54 utkání. Pardubice každopádně nemusely spouštět zemětřesení.
Co potřebují vylepšit? Z útočných řad se v přestávce vytratili bojovníci Jasper Weatherby, Matej Paulovič i Jakub Lichtag, do Varů odešel Nick Jones, Hradec posílil Lukáš Radil. K nahrazení mizejících forvardů zatím nedošlo v plném rozsahu. Naopak v defenzivě je až zbytečný přetlak.
Nejlepší posila: Daniel Gazda (27), obránce
Celé je to pak zde.
![]()
Extraligový žebříček: kdo nejlépe posiluje? Sparta v průměru, Dynamo musí řešit útok
Čtrnáct ambiciózních plánů, ale značně odlišné výsledky. Překotný závod v posilování se v případě české extraligy pomalu blíží do finiše. Deník Sport proto vyhodnotil dosavadní podpisy i odchody v jednotlivých klubech a sestavil žebříček podle toho, kdo se po konci poslední sezony nejvíc...isport.blesk.cz
Silná jména zůstávají v PCE...Opce uplatněny: Švec, Vomajda...Podpisy: Rouha, Kaplan, Koště...skvělá práce všech...těšíme se na sezonu 25/26Nemám, co tam je?
Nemám, co tam je?
Samozřejmě že do béčka, někdy se vešel, jindy ne, ale i dělníci ledu za malé peníze jsou potřeba.No nevím ten Michal Rouha. Asi do B. Ten kluk byl hodně přeceňovaný, celou dobu v mládeži. Nemá vůbec žádnou dynamiku v nohách. To je v dnešním hokeji strašně limitující. Ale opět kluk z Chocně, takže srdce Pardubický. Navíc chytrý a rodina úplně v pohodě a to je víc jak hokej.
Ale on není, ten dělník ledu. Já jsem myslel, že už letos to bude do Chocně. Na Maxa ligu nemá. BohuželSamozřejmě že do béčka, někdy se vešel, jindy ne, ale i dělníci ledu za malé peníze jsou potřeba.
Za mě Jasper v playoff super. Taky to mohl být rozdílový článek ve finále, ale to už se nedozvíme...Hlavně aby vařili líp než tihle dva, aby z toho zas nebyl nějakej Džaspr nebo Džouns.
Náhled přílohy 4183
Třeba to je nová smlouva do "B".Tak Koště nejdříve na odstřel a teď nová smlouva?
To je zajímavý.
A ted jsi všem zkazil pocit, ze počet lajku zábavnost, vtipnost, legitimita .. a ty je tady honíš na anketěKdyž jsme v té okurkové...
1. srpna, na 11. výročí fóra, budu z důvodu přehlednosti obsah tohoto vlákna přesouvat do archivu a pojedeme "nanovo".
Jste pro zachování názvu "Hokej" nebo pro změnu názvu na "Hlavní diskuze" ??
Klidně napište svůj názor pokud k tomu máte více, ale ať to tu zbytečně nezasíráme příspěvky:
- zachovat "Hokej"
- změnit na "Hlavní diskuze"
Díky![]()
Hele rivalita jde stranou, jak jde o nějaký průser pokud jde o zdraví atd...hokej jde stranou a nezbývá než popřát, ať vše dobře dopadne....zdraví je víc jak rivalita....držím tedy palceTohle nechceš číst u žádného hráče....
![]()
Komplikace pro Hradec! Sezonu začne bez kapitána, má ale krátkodobou náhradu | Hokej.cz - web českého hokeje
Hradec Králové vstoupí do nové sezony bez svého kapitána Tomáše Pavelky, který se z rodinných důvodů nemůže zapojit do přípravy. Klub žádá o respektování soukromí a zároveň na webových stránkách představil krátkodobou náhradu – do konce září bude Mountfieldu vypomáhat 33letý obránce Lukáš Kovář...www.hokej.cz
A co se vlastně stalo?Hele rivalita jde stranou, jak jde o nějaký průser pokud jde o zdraví atd...hokej jde stranou a nezbývá než popřát, ať vše dobře dopadne....zdraví je víc jak rivalita....držím tedy palce
...klub žádá o respektování soukromí / je napsáno v článku... tož to všichni dodržme.....A co se vlastně stalo?