Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Fanankovi buď docházejí prachy, nebo už má ten mozek definitivně vypitej
Fanankovi buď docházejí prachy, nebo už má ten mozek definitivně vypitej![]()
To nevím, ale pamatuju si, že když jsem ještě měl twitter, tak mi příspěvky tohoto vyskakovaly, a to jsem ho nesledoval.Co to je za týpka? Není to zhrzelý Sparťan?![]()
Já koukám na Mountfield přes louku. Mám od nich bazén Azuro i s filtrací a solárním ohřevem a 9 let všechno funguje. A nakupuju tam běžně.Malá nehokejová anekdota:
Včera jsem zprovoznil zahradní bazén, ale naše asi 27 let stará (o jednociferné číslo mladší než já sám) písková filtrace Azuro z Mountfieldu se rozhodla, že už to stačilo a začala téct asi na všech místech, kde se nějaká netěsnost mohla objevit.
Jenže, napuštěný bazén + přes 30°C - filtrace =voda,
takže jsem musel urychleně něco vymyslet než na týden odjedu do Prahy za prací.
Prakticky za rohem od domu mám Mountfield, jenže jak bych si to morálně ospravedlnil je podporovat, když napůl vlastní, a dotují onen "hokejový klub"?
Navíc ty jejich "výrobky" už dávno nejsou ty někdejší prakticky nerozbitné držáky, co kdysi vydržely sloužit i desítky let
(- sekačka CastelGarden - 15 let, vyřazena pro nízký výkon a morální zastarání, v době recyklace stále funkční, ale nedostačující;
- motorová pila OleoMac 940C, snad 23 let, stále funkční, jen neseřízený karbec, nedávno po asi 10leté pauze naskočila na druhé škubnutí;
- už zmíněná filtrace Azuro, co už má mít dávno odslouženo)
Současná nabídka Mtf jsou buď levný, ale ne moc přesvědčivě vypadající filtrace Swing, nebo pak Azuro, z nichž ale nejlevnější stojí 2x tolik co nedražší Swing.
Takže jsem se poohlédl jinde. Vidím že Marimex má cenově přijatelný typ Pro Star 6, který má parametry jaké bych potřeboval, dají se na ně sehnat náhradní díly kdyby něco, a jsou skladem v Uni hoby PCE. Takže si pro ní ihned jedu, a jak vezu to domů spokojený, že mám vyřešenou situaci aniž by jediná koruna ode mě skončila u sponzora těch ksindlů, pak mi to došlo.
Vždyť Marimex přece sponzoruje SC Kolín.Farmu Mechova! Jak jsem si tohle mohl neuvědomit dřív?!
![]()
Takže přátelé, kdo máte nebo se chystáte pořídit si bazén či příslušenství k němu, dejte si pozor abyste si i při současném horku zachovali chladnou hlavu, a nenechali si jím ovlivnit váš úsudek.
Mohlo by to totiž vést k neúmyslné podpoře mechovského hokeje!
No... nevím co bych začínalTak digitalmouse můžeš začít![]()
Tak já co vím že nikdy do huby nedám jim beam a becherovku. Dvě těžké opice a tři dny mrtvý, už nikdy víceNo... nevím co bych začínal
Těch zážitků a vožíraček bylo hrozně moc. Aspoň je na co vzpomínat.
Jediný co snad vypíchnu je, už nikdy nebudu ve velkým lejt vodku s Redbullem...to jsem zažil takovou věc kterou bych nepřál ani svýmu nejhoršímu nepříteli![]()
To já mám s levnou vodkou, jinak mi to problémy neděláTak já co vím že nikdy do huby nedám jim beam a becherovku. Dvě těžké opice a tři dny mrtvý, už nikdy více
Já jsem na rumy... Mám docela zajímavou sbírkuTo já mám s levnou vodkou, jinak mi to problémy nedělá
Já už jsem taky rumovej... mám kamaráda co mě navedl na tuto cestu.Já jsem na rumy... Mám docela zajímavou sbírku![]()
Hele je to cesta a já vím že po dobrém rumu mi není nic pokud nemicham a to nedělám nebo spíš výjimečněJá už jsem taky rumovej... mám kamaráda co mě navedl na tuto cestu.
Sice mám ještě dost co dohánět, ale zatím můj nejoblíbenější je Dos Maderas 5+5/Luxus
Když je kvalitní pití, můžu to i míchat. I vodka, když je kvalitní, mi nic neudělá. Když je to sračka, tak jsem agresivní a druhej den je mi na umření.Hele je to cesta a já vím že po dobrém rumu mi není nic pokud nemicham a to nedělám nebo spíš výjimečně
Aha, to já mám tak že míchat nechci protože pak mi je fakt blbě a umiram druhý i třetí denKdyž je kvalitní pití, můžu to i míchat. I vodka, když je kvalitní, mi nic neudělá. Když je to sračka, tak jsem agresivní a druhej den je mi na umření.
To je nějaká limitka od Božkov?Sice mám ještě dost co dohánět, ale zatím můj nejoblíbenější je Dos Maderas 5+5/Luxus