Hospoda aneb vše mimo hokej

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna PL8
  • Datum začátku Datum začátku
Právě "vyšlo" nový album Linkin Park. Po sedmi letech a od smrti Chestera jsou "zpět".

Kdo chce Linkiny "s Chesterem", bude zřejmě zklamán. Kdo je zvědavý na "nové" Linkiny s Emily, bude příjemně překvapen.

Teda, aspoň dle mě...

Omlouvám se některým citlivějším povahám, dnes jsem na toto náhodou narazil, vůbec jsem nevěřil, že takto hnusný, černý a nekorektní humor může projít. Ale asi prošel. I když ty placené díly jsem nezkoušel, 8-10 éček měsíčně mi přijde dost. Ovšem "PříBuzna" a podobné hlody, oni se s tím originálem fakt mohou srovnávat, byť tady asi bude velká dávka AI..

Naposledy upraveno:
To jsem byl já. Já to snědl a vyšlo to takto ven, protože jsem to jinam nestihl. A druhý kolo už není tak dobrý, tak jsem to tam nechal.

Tak ještě Rock For People (Linkin Park) a budu spokojenej...ale jinak moje TOP3 a po třetí 🤘 😊

Co je vaše oblíbené?

Přílohy

• Screenshot_2024-12-13-17-32-42-295_com.google.android.apps.walletnfcrel-edit.webp
    Screenshot_2024-12-13-17-32-42-295_com.google.android.apps.walletnfcrel-edit.webp
    8.8 KB · Zobrazení: 8
Moje tohle 🤷🙈 Akorát už tak nějak dlouho nikde neměli koncert, což je divný....🤔😁
orlik_group90.webp

Jenom zlomek toho, o čem se u nás neinformuje...v těchto věcech má pan Vondra pravdu....my si Evropu zničíme sami, EU pro to dělá co může....

Holeček hlavně měl stavební povolení! Posunul pouze RD o nějaký metr (podle mě vážně malichernosti), ale novináři z toho udělali obrovský skandál. A ten noční klid? Dělali mu tam v létě v noci diskotéku a když je šel upozornit, tak dostal do držky. Bohužel ne vždy si může udělat názor člověk z novin.
P.s.: vůbec ho neznám a třeba to je vážně kokot. Nebo to je fajn chlap a úředníci mu dávají sodu. Nebylo by první ani poslední.
Takto jsem to slyšel já. Kde je pravda, to netuším. Jinak to píše Milan ten článek a jako člověka ho mám rád a beru ho jako fajn chlapa, takže nevím kde je pravda.

Ahoj, neviděl někdo film Aneta na Netflixu? Co na to říkáte?
Dokumentární film.

Na Artu jde koncert Genesis. Phil ještě v plné kondici. To jen kdyby někdo potřeboval zlepšit náladu. Ta hudba je stále nadčasová..

Dnes v Reportérech ČT reportáž o panu Holečkovi......
Pardubáci vědí

Naposledy upraveno:

Nechcete někdo poradit?

Ideový poradce komunistické rodinky na hradě....

Tohle me dneska pobavilo a rozesmutnilo zaroven... :D typicka situace
1000001964.webp
PS: i takovi maji volebni pravo...tak nezapomente jit k volbam na podzim :))

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno