Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Ahoj, věděl bych možná logistik v HK. To už je daleko?Kdyby prosím náhodou někdo věděl o nějaké práci v oboru "skladník/logistik/něco podobného" a v lokalitě Chrudim - Pardubice, bylo by to fajn.
Ptám se pro sebe, ne pro kamaráda.
Předem díky za případné tipy![]()
Záleželo by kde kvůli dojíždění dopravou z ChrudimiAhoj, věděl bych možná logistik v HK. To už je daleko?
Zeptám se a dám vědět. Je to skladištní oblast.Záleželo by kde kvůli dojíždění dopravou z Chrudimi
Máš pravdu, často si lidé neuvědomují co mají a pochopí toho důležitost až když hrozí, že ho ztratí.Napíšu to klidně i sem...
Lidi, prosím... neřešte kraviny. Važte si svého zdraví, toho co máme a užívejte každého dne. Nikdy nevíte...
Můj strýc. 48 let. Rakovina. Každou chvílí čekáme to nejhorší...
Napíšu to klidně i sem...
Lidi, prosím... neřešte kraviny. Važte si svého zdraví, toho co máme a užívejte každého dne. Nikdy nevíte...
Můj strýc. 48 let. Rakovina. Každou chvílí čekáme to nejhorší
Taky upřímnou soustrast. Při těžké nemoci to je někdy lepší, ale i tak to hodně bolí.Je to tak...strejda dnes ráno bohužel odešel...
Ano skonci opět v opozici si myslim. Ty stavajici to daji opet v klidu dohromady… Tristni je,že nebylo v podstatě koho volit.tvl ten kaspar Salficky hejtmanem? vzdyt neuřídí ani kolo. Neumi sesmolit jedinou rozvitou vetu. Nicemu nerozumi....No byl by jen loutka, ostatni politicti šíbři by si ho vodili jak hadrovyho panaka......Jediny plus na tom vsem snad je, ze se konecne toho kaspara a spoluvinika nekolikaletejch dynamackejch srac.k klub zbavi. Chce se mi blejt, velebnosti.
Kamera pro cílovou fotografií není majetkem závodiště, ani není obsluhovaná zdejším personálem. Cílovou kameru na veškeré dostihy v ČR poskytuje a provozuje Jockey Club České Republiky. Takže Váňa musí jít brečet do Prahy, že na obsluhu vybrali blba, kterej to zapomněl včas zapnout..... za mne ještě čekám nějaké ne moc pozitivní vyjádření pana Váni..