Hospoda aneb vše mimo hokej

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna PL8
  • Datum začátku Datum začátku
:crazy: :modlitba: :whistle: https://x.com/iDNEScz/status/1818992622326685855?t=h0ZT5OyxpNP8vsN7bH3LJw&s=19

Evenpoel je borec, vyhrát časovku a silniční závod na OH 👍👍👍

Kdyby prosím náhodou někdo věděl o nějaké práci v oboru "skladník/logistik/něco podobného" a v lokalitě Chrudim - Pardubice, bylo by to fajn.

Ptám se pro sebe, ne pro kamaráda.

Předem díky za případné tipy ☺️

Naposledy upraveno:
Kdyby prosím náhodou někdo věděl o nějaké práci v oboru "skladník/logistik/něco podobného" a v lokalitě Chrudim - Pardubice, bylo by to fajn.

Ptám se pro sebe, ne pro kamaráda.

Předem díky za případné tipy ☺️
Ahoj, věděl bych možná logistik v HK. To už je daleko?

Animation Logo GIF by Isabella Carapella
1 2 3 4 5 Hand GIF by Yeremia Adicipta

Ty čtvrtý místa nám ale jdou :confused:

Zaruba at tahne do prdele, uz ho mame dost :) beztak pujde do O2 za lepsi hrachy :))

Bravurní perex. Novinář si vpašoval slovní hříčku.
Dusí ho Dusík :)))

Napíšu to klidně i sem...

Lidi, prosím... neřešte kraviny. Važte si svého zdraví, toho co máme a užívejte každého dne. Nikdy nevíte...

Můj strýc. 48 let. Rakovina. Každou chvílí čekáme to nejhorší...

Lidi, prosím... neřešte kraviny. Važte si svého zdraví, toho co máme a užívejte každého dne. Nikdy nevíte...

Můj strýc. 48 let. Rakovina. Každou chvílí čekáme to nejhorší...
Máš pravdu, často si lidé neuvědomují co mají a pochopí toho důležitost až když hrozí, že ho ztratí.

Je to tak...strejda dnes ráno bohužel odešel...

Můj strýc. 48 let. Rakovina. Každou chvílí čekáme to nejhorší

Je to tak...strejda dnes ráno bohužel odešel...
Taky upřímnou soustrast. Při těžké nemoci to je někdy lepší, ale i tak to hodně bolí.

tvl ten kaspar Salficky hejtmanem? vzdyt neuřídí ani kolo. Neumi sesmolit jedinou rozvitou vetu. Nicemu nerozumi....No byl by jen loutka, ostatni politicti šíbři by si ho vodili jak hadrovyho panaka......Jediny plus na tom vsem snad je, ze se konecne toho kaspara a spoluvinika nekolikaletejch dynamackejch srac.k klub zbavi. Chce se mi blejt, velebnosti.

tvl ten kaspar Salficky hejtmanem? vzdyt neuřídí ani kolo. Neumi sesmolit jedinou rozvitou vetu. Nicemu nerozumi....No byl by jen loutka, ostatni politicti šíbři by si ho vodili jak hadrovyho panaka......Jediny plus na tom vsem snad je, ze se konecne toho kaspara a spoluvinika nekolikaletejch dynamackejch srac.k klub zbavi. Chce se mi blejt, velebnosti.
Ano skonci opět v opozici si myslim. Ty stavajici to daji opet v klidu dohromady… Tristni je,že nebylo v podstatě koho volit.

Tak dohodnuto - ANO, 3PK, ODS, TOP09, Koalice pro Pardubický kraj.... Salfický hejtmanem nebude, to místo ananři nechali 3PK.... Takže jasným vátězem vyjednávání Netolický. 3PK bude mít hejtmana a 3 místa v radě. Ostatní subjekt budou mít v radě po dvou místech...
Takže se stalo přesně to, co jsem před týdnem psal - Anaři vyhrajou, ale protože se Salfický na post hejtmana nijak nehrne a dělat to nechtěl, obětoujou tento post aby byli ve vládnoucí koalici. Salfa byl jen nastrčená figurka, kluk z plakátu...

Salfický není nejlepší vyjednávač, měl vybojovat 3 posty, takto vyhrál Netolický, hejtman a navrh 2 posty

Salfa vyjednával asi jako kdysi GM hcpce. S vážnou tváří říká, jak složitý to jednání bylo. A zkušení s ním vyjebou. S 30% mít stejný zastoupení jako partaj s 10%, je vtipný... ale tak aspoň třeba tím vicehejtmanem pro sport a volnej čas třeba bude.

Tak z tohodle jsem se pochcal smíchy 🤣 ...aneb co dnes dokáže AI

Tadej Pogačar další zářez na pažbě.

K Velké pardubické..
Klasika, média jedou masírku, jak zase musel někdo selhat, jak chyběla fotografie, skoro ten 150. ročník zpochybňují.

Ale jen malá otázka k zamyšlení. Kdyby byl podobný dojezd před cca osmdesáti lety, tak jak by se to řešilo? Nejspíš obyčejným okem.

Teď měli i kamery, záznamy, ti koně fakt šli hlava vedle hlavy, já okamžitě říkal, že za mne oba. Nemluvě o výkonu těch koní, stačilo, aby se jeden víc předklonil. Zasloužili si to oba! A jsem rád, že to tak vyhodnotili. Například před sto lety by byl výsledek úplně stejný nebo dokonce špatný..

Za mne super současný doběh. Nádherný závod. Akorát ještě čekám nějaké ne moc pozitivní vyjádření pana Váni..

..... za mne ještě čekám nějaké ne moc pozitivní vyjádření pana Váni..
Kamera pro cílovou fotografií není majetkem závodiště, ani není obsluhovaná zdejším personálem. Cílovou kameru na veškeré dostihy v ČR poskytuje a provozuje Jockey Club České Republiky. Takže Váňa musí jít brečet do Prahy, že na obsluhu vybrali blba, kterej to zapomněl včas zapnout 🤫😁

Slavná Česká televize, Josef Mašín.....dobře ho vypli, když nejel v jejich rovině🤣🤣🤣

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno