Hokej

Tak když si řekneš o top prachy, tak se očekávají i top výkony. Zatím mu to tam nepadá, ale třeba začne. Nebo taky ne a dopadne jako Hyka.
Zatím je předčasné jej hodnotit, může se rozjet, ale možná se začíná projevovat, že opravdu na roli lídra (zákonitý tlak) nebude mít hlavu. To, že je to pracant, víme. To, že je inteligentní, víme (vysoká škola, i ty rozhovory s ním jsou fajn). Možná ale nad tím (vším) moc přemýšlí. A to ho sráží. Asi by ho nějaký sportovní psycholog mohl srovnat. Mohl. Je to na MB. Cítíte ten tlak? Je to dost, co 😁

Toho času obdržel od novináře sir. Alex Ferguson dotaz, proč prakticky nejsou v Premier League vysokoškoláci (dnes je to třebas trochu jiné, úroveň VŠ je též výrazně nižší, nezahrnuji soukromé). Odpověď strohá - "s vysokou školou PL nevyhrajete".

Něco na tom být může...

A může někdo psát jak je naše liga čistá a férové a každý tým má stejné podmínky, řekl bych, že tady máme tři kluby, kteří jsou řízeni jinak a i pravidla mají trochu upravená

Tak jsem zvědav, jestli se proti tomu někdo ozve?! Ať už Vary, nebo někdo z "novinářů" nebo "podcasterů" a jestli jo, jak dlouho jim toto téma vydrží. A jestli si někdo vzpomene, až bude Sparta brečet, že má být někdo potrestán, protože jim ublížil. Nedivil bych se, kdyby v příštím zápase někdo z Varů zatloukl Chlapíka do země.

Takovej dejme tomu Houdini by za tohle líznul už v zápase trest plus další pak i od disciplinárky... Ale tajhle Sparťan, to předce radši ne... Ještě se najde nějakej hlupec, kterej věří "nestrannému" přestavenstvu APK..?
Neříkám, že šlo o nějaký likvidační faul. On i Varan to pak taky trochu lehce přirál, tím válením se po ledě.... Ale úmslný podkopnutá zezad to bylo a alespoň jeden zápas měl CHlapík, dostat...
Teď jsem moc zvědavej, jak takový zákroky budou sudí či následně disciplinárka řešit. Protože takových a hodně podobných zákroků ještě v týhle sezoně uvidíme hodně...

Naposledy upraveno:
A nemělo by se to rozseknout už dnes? Jestli Chlapík trest dostane nebo ne. Hrají opět dneska s Mechovem.
Dolní sazba jsou dva špíly, klidně ať mu to vyhlásí zítra...😬

Ale nebude nic, řekne se, že úmysl není průkazný, na to bych vsadil, stejně jako na to, že nám Blíma dá v neděli alespoň jeden, ale spíš dva kousky....

edit: koukám, že než dočtu vlákno, tak už je to asi pořešený

Naposledy upraveno:

Koukám žurnalistickej odpad Janouš zase píše na objednávku…
Neestébákovy nestranické nenoviny. Zbytečný číst. Ale takhle blbě si naběhnout na vidle a ještě do toho zatáhnout klub, to zas jako zaslouží přes držku.....

Zběžně jsem mrknul na diskuzi k příspěvku Buzmenů ke včerejšímu zápasu a evidentně se tam Matěj. B. stává velmi populární figurou.

Pořád věřím, že se tam rozjede, ale teď dostává slušně naloženo, s tím však musel počítat.
Chytrej kluk po tátovi, moc si to bere, až se srovná psychicky, bude skvělej.

Já měl tátu jako učitele výpočetní techniky na Resslovce......to jsme ještě hráli Prince z Persie a programovali Karla....😅
To jsi možná chodil s bratrem do třídy :) To bylo určitě před rokem 2000. Pamatuješ spojené třídy s hokejkama? (Velich, Šplíchal, Skuček,....) Bratr ročník 84.
Z toho ročníku to nejdál dotáhl asi T. Linhart.

To jsi možná chodil s bratrem do třídy :) To bylo určitě před rokem 2000. Pamatuješ spojené třídy s hokejkama? (Velich, Šplíchal, Skuček,....) Bratr ročník 84.
Z toho ročníku to nejdál dotáhl asi T. Linhart.
Já tam byl v matematický třídě, myslím 97 jsem končil. To tam ještě hokejisti nebyli.

A co na to pan Antoš ?
Ten ale jasně vidí, že šlo od Chlapíka o úmysl. „Každý, kdo hrál extraligu, to někdy udělal. To je věc, která se stává úplně normálně, protože to nikdy sudí nemůže postřehnout, pokud se nedívá přímo na konkrétního hráče. Je to faul, ale neexistuje hráč v extralize, který by to nikdy nepoužil. Nicméně je to bolestivé, protože ten druhý to nečeká a není na to podkopnutí připravený.“

To jako vážně? To jsou všichni taková čuňata, nebo pan Antoš každého soudí dle sebe?

Takovej dejme tomu Houdini by za tohle líznul už v zápase trest plus další pak i od disciplinárky... Ale tajhle Sparťan, to předce radši ne... Ještě se najde nějakej hlupec, kterej věří "nestrannému" přestavenstvu APK..?
Neříkám, že šlo o nějaký likvidační faul. On i Varan to pak taky trochu lehce přirál, tím válením se po ledě.... Ale úmslný podkopnutá zezad to bylo a alespoň jeden zápas měl CHlapík, dostat...
Teď jsem moc zvědavej, jak takový zákroky budou sudí či následně disciplinárka řešit. Protože takových a hodně podobných zákroků ještě v týhle sezoně uvidíme hodně...
Já myslím, že Dědek by se měl přestat soustředit na ovládnutí hokeje a poškozování jeho dobré pověsti. 🤣 Už ani pán z Polabin na to asi neměl žaludek 🤮

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno