raMunitr
Hattrickový hrdina
- 3,839
- 4,296
Jo, to je vlastně pravda, taky jsem to slyšel. Aby se rozehrál, s Blumelem mu to moc nejde.Chlapík jde do konce ledna hostovat do Varů.
![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Jo, to je vlastně pravda, taky jsem to slyšel. Aby se rozehrál, s Blumelem mu to moc nejde.Chlapík jde do konce ledna hostovat do Varů.
![]()
Přesně. S Bambulou mu to půjde mnohem lépe...Jo, to je vlastně pravda, taky jsem to slyšel. Aby se rozehrál, s Blumelem mu to moc nejde.
Nějak tomu příspěvku nerozumím? Co je špatného na termínu dnešního zápasu od 18 hodin? Tady se tak hraje v pracovní týden přece úplně normálně. Kdyby se hrálo od 20 hodin, tak teprve potom vidím problém pro lidi, kteří jdou druhý den brzo ráno do práce. Jinde lidi nemají děti, do školy nechodí, úkoly nedělají? Jedním dechem dodává, že o víkendu jdou na fotbal. Tak kdy teda s tou Spartou chce hrát? Na Štědrý den dopoledne?
Tak nějak nevím, ale nezačíná se jinde třeba o hodinu dřív? Tam lidé nemají rodiny, úkoly a jiné povinnosti že přijdou na
Žádné informace nemám, ale už v létě se myslim spekulovalo o Adamu Musilovi. To je jeden z hráčů Liberce o kteryho bych měl zájem.Nějaké tipy? Zvěsti?
Tipuju adam musil za hrabíkaPrý něco se Spartou a Libercem ale nemám vůbec tucha
Nějak tomu příspěvku nerozumím? Co je špatného na termínu dnešního zápasu od 18 hodin? Tady se tak hraje v pracovní týden přece úplně normálně. Kdyby se hrálo od 20 hodin, tak teprve potom vidím problém pro lidi, kteří jdou druhý den brzo ráno do práce. Jinde lidi nemají děti, do školy nechodí, úkoly nedělají? Jedním dechem dodává, že o víkendu jdou na fotbal. Tak kdy teda s tou Spartou chce hrát? Na Štědrý den dopoledne?
T. J. Hughes co hraje ted v Coloradu je Kanadan...25let...ti slavni brachove jsou Amici..je to jen shoda jmen...Přátelé, v dresu Coloráda jsem viděl dalšíhu Hughese, to je další z té jejich rodiny, nebo je to jen shoda jmen?![]()
Slováky nebrat.Jak by ktomu přšla třeba taková Jihlava a spolNedávno jsem dumal nad tím Slovanem v lize ...patřím k těm, co mají rádi myšlenku CHL - přeci jen jsem to Československo "stihnul" a Slovan, Košice či Trenčín byly vypjatý zápasy.
Užívám si naši zaprděnou extraligu a marketingovou masírku, ale občas mě přepadne nostalgie a v kombinaci s myšlenkou širší soutěže se mi to líbí.
Když by kluci Slovenský dokázali z vlastních hráčů postavit konkurenceschopný týmy - určitě by mě to lákalo víc než někteří současní soupeři (při vší úctě k nim).
Jo, jasně, já od mala taky fandil ve fotbalu Hradci. A pořád to beru tak, že do Hradce patří fotbal, do Pardubic hokej. A to, že v Hradci chodí o víkendu na fotbal, to je pochopitelný. Jen mně to zarazilo v kontextu celého toho příspěvku, že si pisatel stěžuje na večerní termín v týdnu, o víkendu jde radši na fotbal, jestli jsem to správně pochopil, tak nevím, kdy ten zápas hokejový chce odehrát, aby to všem vyhovovalo?Ta poslední věta o tom fotbalu o víkendu. Hradec má ve fotbale historii. Jako malej kluk z Broumovska jsem jim fandil (když jsem slyšel od starších, jak z druhý ligy došli až na titul). Ale fotbal pro mě nikdy nebyl zásadní sport (krom toho, že na vesnici ho hraje a rozumí mu každej) ), nějak jsem sledoval ale třeba Slavii nebo Klokany.
Tudíž, hokej není číslo jedna. Celkem rozumnej příspěvek na Hradec![]()
v Komete to maji titi off volnomyslenkaři beci tezky...tam chteji aby hrali defensivu, neriskovali, nezavazeli puky az treba za branu soupere...kdyz to zkusis, tak jdes na tribun a daji tam Gulašiho, Nedomlela...kteri jsou sice drevaci, ale misto kreativity to placnou "na jistotu" po prknech...Kral i Svozil si myslim, že kdyby jim dali sanci byt kreativni, tak jsou nadprumerní beci typu Mig, Koste /musis tam proste zavrit obcas oci...), ale potrebují jiný tým...Odpověď je relativně jednoduchá, nemá na to. Brnaci se sice rozčilují, že má dostat šanci, ale prostě když na to nemáš, tak nemáš. Účast v AHL neznamená ze, v extralize budeš hvězda. A dalsi roky za mořem je dalších pár adeptů, třeba Šalé.
Strašně to zkresluji vse ty výsledky U20 na MS v posledních letech.
Jen doplním, dají ho Maxa ligy a ukaž se. Podívejme se na Herču, analogicky případ nicméně zde to bylo tím, ze neměl na Pardubice, Svozil nemá na Brno. Herča v Maxa lize ukázal ze umí, tak zaslouženě šáhla Olomouc a tam musí potvrdit.
Jenže to je jiný časový pásmo. Vím, o čem mluvím, sám s ním nejsem kompatibilní.Tak nějak nevím, ale nezačíná se jinde třeba o hodinu dřív? Tam lidé nemají rodiny, úkoly a jiné povinnosti že přijdou na?
Slováka klidně vzít, ovšem výhradně za situace, kdy na tom kluby a liga prokazatelně přímo a nepřímo vydělají, nejenom okamžitě, ale i v delším horizontu. To se ovšem nestane, tudíž není co řešitSlováky nebrat.Jak by ktomu přšla třeba taková Jihlava a spol
Hlavne říkali, že potřebuje nějakou ozdravnou péči a v KVA jsou ty prameny a nějaký ten Dr. JonesPřesně. S Bambulou mu to půjde mnohem lépe...
Sorry, já muselHlavne říkali, že potřebuje nějakou ozdravnou péči a v KVA jsou ty prameny a nějaký ten Dr. Jones
Sorry, já musel
Si představ udělat to Sedlo, ten už by v garáži hobloval trámy na šibenici a mediálně by si nezadal s komoušskými prokuratury v nejlepší formě....Tak podle Antoše Chlapík věděl co dělá a je to jasný faul, ale ze disciplinárka mlčí je prý taky dobře![]()
Hm, hm....to by dávalo smysl, byla by to obrovská posila, takový chlapi přesně Spartě chybí...Žádné informace nemám, ale už v létě se myslim spekulovalo o Adamu Musilovi. To je jeden z hráčů Liberce o kteryho bych měl zájem.