Hokej

Na tu tabulku se letos zatím dobře dívá. Vypadá to, že to máme dobře složený a mladí to uchopili za správnej konec 👍 Teď hlavně, aby zas Béčko nuceně nezačalo ve velkém sloužit jako sklad náhradních dílů pro Áčko...

V zápase jste byl dvakrát vyloučen, zákrok na Jana Bambulu v polovině utkání potrestaný nebyl. Jak jste vnímal tuhle situaci?
„Všiml jsem si, jak jede zády ke mně, a já nikomu uhýbat nebudu. Takže do mě prostě najel. Viděl jsem ho na poslední chvíli, zakopl.“

To je stejně strašnej chudák ten Chlapík

Okénko do mládeže je tu. Junci hráli zároveň s begem, takže to bylo třeba nějak poskládat a vzájemně si vyhovět. A vyšlo to!

ELJ: PCE – HK 7 :1, naše góly: 6. Jevtěchov (Teplý, M. Kovář), 12. Bórik (Křečan, Sekanina), 13. Ryšavý (Koníř, Novosad), 29. Ryšavý (Korec, Chaloupka), 32. Jindřichovský, 35. Sekanina (Chaloupka, Korec), 36. Ryšavý (Koníř). Stále nehrajeme v nejsilnější možné sestavě včetně over age hráčů a stejně jsme první v tabulce. Na první branku soupeře jsme do minuty odpověděli a pak už jen navyšovali stav. Zhruba v polovině utkání pak trenér probudil mužstvo z letargie a začal kolotoč. Až do konce utkání se na něm pak Kradec vozil. Po třetinách 3:1, 4:0, 0:0. Dalším pozitivem je, že do junků stále více zapojujeme Vácava Osvalda (17) v brance. Naše sestava: Osvald (Pernica) – Chaloupka, Novosad (A), Hynek, Řehořek, Křečan (A) – Teplý, Sekanina, Joska – Bórik, Ryšavý, M. Novák – Korec (C), Jindřichovský, M. Kovář – Koníř, Jevtěchov. Trenér: Jakub Venc

V zápase jste byl dvakrát vyloučen, zákrok na Jana Bambulu v polovině utkání potrestaný nebyl. Jak jste vnímal tuhle situaci?
„Všiml jsem si, jak jede zády ke mně, a já nikomu uhýbat nebudu. Takže do mě prostě najel. Viděl jsem ho na poslední chvíli, zakopl.“

To je stejně strašnej chudák ten Chlapík
Tohle je vždy vtipný, když si hráč co neumí hrát tvrdě hraje na tvrďáka. Zakopl 🤣😀

Zbejvá už jen jeden trenér a ten by do Sparty nikdy nešel 🤣
Hokej Lajna GIF by Seznam.cz
Jako že aby se už nikdo nesmál sparťanskému hokeji? Ale jo, napotřetí by to Hrouzek do konce dotáhnout mohl, odčinil by ten nedodělek na severu kde se ho stihli zbavit za 5minut dvanáct.

Btw Havířov dostal o gól míň než Bego, a přesto je poslední a Benfica první. Z toho plyne, že útok, střílení gólů je víc než betonování a neinkasování. ;) :)

Náhled přílohy 9175
Já jsem si všimnul takové zajímavé věci. No ne, nesmějte se, to je statistika. Protože čím víc gólů dáme, tím víc bodů máme!

Naposledy upraveno:
Jsem v klidu , zítra Sparta vyhraje a to vcelku v pohodě . Ten mančaft už musí zabrat . Jenom mi je záhadou Hyka , ten borec by měl problém se dostat u nás do B týmu .
Jen nevim proč by měl zitra hrát Bambus , strašná kravina .Centru máme porad habaděj 👍👍👍👍
Však Hykovi v dubnu skončí smlouva na Spartě a pak má ještě na rok smlouvu u nás ne? 😀

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno