Hokej

To si děláš prdel? Borec dá loktem po přerušené hře a Jeřábek na to z metrů kouká a nic se neděje? Jenom podepsal ten debil co jsme o něm psali.

Jo já zapomněl ve Spartě se hraje za pivo a párek, tak modelky dneska aby se učili vařit :-D kluci budou bez tradiční odměny :-D

Kvalitně vytřený zrak buzmenům, KV a Frodlík udělali radost. Holt #nezastavis 😁 No, a Chlapík je sráč. Oslava 500 zápasu tak nějak vyšla 😱

Na druhou stranu tahle pozice špatného týmu, od kterého nic necekas jim v neděli bude přesně vyhovovat. Chtěli by to aby do té doby něco uhráli..

Na druhou stranu tahle pozice špatného týmu, od kterého nic necekas jim v neděli bude přesně vyhovovat. Chtěli by to aby do té doby něco uhráli..
Jsem v klidu , zítra Sparta vyhraje a to vcelku v pohodě . Ten mančaft už musí zabrat . Jenom mi je záhadou Hyka , ten borec by měl problém se dostat u nás do B týmu .
Jen nevim proč by měl zitra hrát Bambus , strašná kravina .Centru máme porad habaděj 👍👍👍👍

Oni přehlédli gól, tak si to jdou prohlédnout, najdou "průkazný záběr" (budiž), čas se posune zpátky ale zůstává v platnosti naše vyloučení které písknuli až v tom čase, ze kterého se časomíra vrací zpátky do momentu kdy padl gól?
Wtf

Oni přehlédli gól, tak si to jdou prohlédnout, najdou "průkazný záběr" (budiž), čas se posune zpátky ale zůstává v platnosti naše vyloučení které písknuli až v tom čase, ze kterého se časomíra vrací zpátky do momentu kdy padl gól?
Wtf
to jsem taky nepochopil, nastesti zlinsky faulovali hned taky

Wtf

To už je pomalu jako ta tradiční „videoloterie“ = zahrajeme divadlo „na posuzování“, i když už je výsledek předem dán. :love:

B důležitá výhra, jsem se bál, že si to zase nechají utéct, už tahle divočina je na zamýšlenou, každopádně tři body doma

Dlouho nemají, koho jiného tam dát.
Zbejvá už jen jeden trenér a ten by do Sparty nikdy nešel 🤣
Hokej Lajna GIF by Seznam.cz

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno