Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
mohl, kdyby tam stal vedle Tulacka tak urciteTuhle střelu z takového úhlu by ale Matěcha jako mohl chytit![]()
Jsem v klidu , zítra Sparta vyhraje a to vcelku v pohodě . Ten mančaft už musí zabrat . Jenom mi je záhadou Hyka , ten borec by měl problém se dostat u nás do B týmu .Na druhou stranu tahle pozice špatného týmu, od kterého nic necekas jim v neděli bude přesně vyhovovat. Chtěli by to aby do té doby něco uhráli..
to jsem taky nepochopil, nastesti zlinsky faulovali hned takyOni přehlédli gól, tak si to jdou prohlédnout, najdou "průkazný záběr" (budiž), čas se posune zpátky ale zůstává v platnosti naše vyloučení které písknuli až v tom čase, ze kterého se časomíra vrací zpátky do momentu kdy padl gól?
Wtf
Oni přehlédli gól, tak si to jdou prohlédnout, najdou "průkazný záběr" (budiž), čas se posune zpátky ale zůstává v platnosti naše vyloučení které písknuli až v tom čase, ze kterého se časomíra vrací zpátky do momentu kdy padl gól?
Wtf
Dlouho nemají, koho jiného tam dát.Uvidíme, jak dlouho budou Sparta fans žrát Augustovo výmluvy.
Zbejvá už jen jeden trenér a ten by do Sparty nikdy nešelDlouho nemají, koho jiného tam dát.
Vrátí tam J. Nedvěda, který by tam normálně zůstal kdyby neměl Augusta dávno dopředu podepsáno. Jen se neví jestli se to stane za tři roky nebo za tři měsíceDlouho nemají, koho jiného tam dát.