Hokej

Mireček pěkně vychytal Lichtaga. V naší obraně začíná další leteckej den...

Moder... Morávek... A co pan Dědek?
Náš hokej stojí na té nejostřejší hraně. Jeden muž. S ním je nám jej.

Bez něj jsme kde? V prdeli. One man show. Prostě nikdy nevíš a nikdo není nesmrtelný. Máme se skvěle. Ale mám v sobě tunu pokory. Bez něj jsme prostě vyřízení.

Pan Haken si asi opsal od kočiček taktiku. A jediná loženka zatím Lichty.

5:4 umíme, jakmile je tam o jednoho hráče míň, naši hráči neví, co s tím.

Confused Thinking GIF by Derek Tee

C o to maj naši brankáři to žlutýho na vyrážečkách? Nemůžu rozluštit.

Když tu máš tu matematiku, to je takový ten problém neuronových sítí, kdy to při malé -lidské- změně nedokáží pochopit, nebo jsou moc naučené na vstupy nějakého tvaru a pak to nedokáží přenést jinam. Někdy stačí dát šum do obrázku a ta věc to nepochopí. :) Ale zlepšuje se to. Ale někdy ten "transfer learning" prostě nefunguje, jak by měl :)

Stejně jako to Pešán postavil na učení neuroonových sítí zpětnovazebním učením, kdy se zkouší všechny možný varianty a záměrně i potencionálně horší, aby model sám zjistil, co je ta správná strategie. Jen toho musíš vyzkoušet hodně a nejlíp hrát i hůř, abys viděl různý pozice :)

Když tu máš tu matematiku, to je takový ten problém neuronových sítí, kdy to při malé -lidské- změně nedokáží pochopit, nebo jsou moc naučené na vstupy nějakého tvaru a pak to nedokáží přenést jinam. Někdy stačí dát šum do obrázku a ta věc to nepochopí. :) Ale zlepšuje se to. Ale někdy ten "transfer learning" prostě nefunguje, jak by měl :)

Stejně jako to Pešán postavil na učení neuroonových sítí zpětnovazebním učením, kdy se zkouší všechny možný varianty a záměrně i potencionálně horší, aby model sám zjistil, co je ta správná strategie. Jen toho musíš vyzkoušet hodně a nejlíp hrát i hůř, abys viděl různý pozice :)

Na druhou stranu právě na „šumu“, na něčem, co lidé nejsou schopni rozeznat, identifikovat, jsou založeny i různé pokyny, instrukce, které v modelu něco spustí/zastaví.

Na druhou stranu právě na „šumu“, na něčem, co lidé nejsou schopni rozeznat, identifikovat, jsou založeny i různé pokyny, instrukce, které v modelu něco spustí/zastaví.
1790352363482.webp

Zdroj: Gemini

To je právě strach, že když něco natrénuješ, tak z těch neuronových sítí se těžko dostane, jak to vlastně funguje, je to spíš black box. A může se to naučit pravidla, který sice platí, ale když něco změníš, i když by to nemuselo dělat problém, tak to problém způsobí.

Aby nebyl Vaklaf za chvíli zpátky ve Vítkovicích 🙃
A pak by ho Pardubice B porazily v baráži a pomsta by byla dokonána.

Jak by to vlastně bylo? Kdyby Bčko vyhrálo ligu, tak by se dostalo do baráže? A až kdyby vyhráli, tak by jim to zatrhli potom? Nebo by mohli prodat licenci? Já fakt nevím, kde by to skončilo, ale nedává mi smysl je neposlat do baráže, už jen protože přeci nikdo neví, zda nezmění majitele a tak dále?

Naposledy upraveno:
A pak by ho Pardubice B porazily v baráži a pomsta by byla dokonána.

Jak by to vlastně bylo? Kdyby Bčko vyhrálo ligu, tak by se dostalo do baráže? A až kdyby vyhráli, tak by jim to zatrhli potom? Nebo by mohli prodat licenci? Já fakt nevím, kde by to skončilo, ale nedává mi smysl je poslat do baráže, už jen protože přeci nikdo neví, zda nezmění majitele a tak dále?
Já myslím že do baráže by nemohli protože je to už soutěž v rámci Extraligy. Myslím že by v případě vyhraného finále byly normálně mistrem Maxa ligy, ale právo účasti v baráži by dostal poražený finalista

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno