Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Snad to v tom roce 2046 za Červenku někdo odbruslí,jinak to asi neklapne..
Moder je nasranej, že mu Dědkino šlape do zelí.
5:4 umíme, jakmile je tam o jednoho hráče míň, naši hráči neví, co s tím.
Když tu máš tu matematiku, to je takový ten problém neuronových sítí, kdy to při malé -lidské- změně nedokáží pochopit, nebo jsou moc naučené na vstupy nějakého tvaru a pak to nedokáží přenést jinam. Někdy stačí dát šum do obrázku a ta věc to nepochopí.
Pan Moder se regůlérně pomátl
Bam | BarrierC o to maj naši brankáři to žlutýho na vyrážečkách? Nemůžu rozluštit.
Když tu máš tu matematiku, to je takový ten problém neuronových sítí, kdy to při malé -lidské- změně nedokáží pochopit, nebo jsou moc naučené na vstupy nějakého tvaru a pak to nedokáží přenést jinam. Někdy stačí dát šum do obrázku a ta věc to nepochopí.Ale zlepšuje se to. Ale někdy ten "transfer learning" prostě nefunguje, jak by měl
Stejně jako to Pešán postavil na učení neuroonových sítí zpětnovazebním učením, kdy se zkouší všechny možný varianty a záměrně i potencionálně horší, aby model sám zjistil, co je ta správná strategie. Jen toho musíš vyzkoušet hodně a nejlíp hrát i hůř, abys viděl různý pozice![]()
Na druhou stranu právě na „šumu“, na něčem, co lidé nejsou schopni rozeznat, identifikovat, jsou založeny i různé pokyny, instrukce, které v modelu něco spustí/zastaví.

Co se dělo v Pardubicích, že Liberec je porazil.. si mohli včera říkat v Hradci?Co se dělo na Spartě, kterou tahle marná Bolka porazila?
A pak by ho Pardubice B porazily v baráži a pomsta by byla dokonána.Aby nebyl Vaklaf za chvíli zpátky ve Vítkovicích![]()
Já myslím že do baráže by nemohli protože je to už soutěž v rámci Extraligy. Myslím že by v případě vyhraného finále byly normálně mistrem Maxa ligy, ale právo účasti v baráži by dostal poražený finalistaA pak by ho Pardubice B porazily v baráži a pomsta by byla dokonána.
Jak by to vlastně bylo? Kdyby Bčko vyhrálo ligu, tak by se dostalo do baráže? A až kdyby vyhráli, tak by jim to zatrhli potom? Nebo by mohli prodat licenci? Já fakt nevím, kde by to skončilo, ale nedává mi smysl je poslat do baráže, už jen protože přeci nikdo neví, zda nezmění majitele a tak dále?