Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Jenže tohle naprostá pravda
ale oba dva mají slíbenou první lajnu?Ten Augusta taky nebude úplný myslitel, když za dva měsíce na ledě nepochopil, že hrát Blumela s Chlapíkem v lajně je úplný nesmysl...
Karma je zdarma i pro bobuláře

A mimochodem, 2/3 gólů jsme dali v přesilovkách, nepočítám-li ty neuznaný.Pokud jsme zatím dali 3+3 = 6 uznaných gólů celkem a zároveň nám nebyly dohromady 3 uznány, pak to procento je spíš 33,33 %, ale pointa zůstává.![]()
A jsi to skutečně ty? Není to AI?Hlásím se z nového počítače![]()
Opravdu neA jsi to skutečně ty? Není to AI?
A ten nový 4K monitor oproti starému FullHD...no to je žrádloHlásím se z nového počítače![]()
nedával bych nikde fotky s tím, jaký je kód pro přihlášení na facebookOpravdu ne![]()
nedával bych nikde fotky s tím, jaký je kód pro přihlášení na facebookačkoli asi už expiroval
na 4k monitoru to jde možná vidět líp jak na starým FullHD
![]()
A proč si myslíte, že Dědek zařizoval tak nabitý útok. On s tím dopředu počítal.Pokud jsme zatím dali 3+3 = 6 uznaných gólů celkem a zároveň nám nebyly dohromady 3 uznány, pak to procento je spíš 33,33 %, ale pointa zůstává.![]()
Až ti bude k padesátce, tak si na to zvykneš, když ti bude odcházet zrak.Hlavně si na to zvykám - větší úhlopříčka i rozlišení. Teď je to totální nezvyk.
A budeš si zvykat dlouho? Aby nějaký úpravy byly až za dlouho... Jsem taky tým nic moc neměnitHlavně si na to zvykám - větší úhlopříčka i rozlišení. Teď je to totální nezvyk.
Jako velký? Nebo malý? Protože na některých monitorech se hodí nastavit 125% velikost (Windows)Hlavně si na to zvykám - větší úhlopříčka i rozlišení. Teď je to totální nezvyk.
Z 24" FullHD na 27" 4K, měřítko 125%Jako velký? Nebo malý? Protože na některých monitorech se hodí nastavit 125% velikost (Windows)
Prsteny předaný
Taky by mě to lákaloVypadají v pohodě. Některé prsteny, co předávají v NHL, jsou až příliš robustní, takové pompézní, bombastické, nevkusné, tady mě připadá, že tam jistá evropská elegance je. Chtělo by to vidět na ruce. To asi v prodeji nebude, že? Z nějakého kočičího zlata, ať si to může dovolit i obyčejný fanoušek![]()