Hokej

Co se to dělo v Třinci? 2-0, 2-5, 6-5.
Motor proti sekačkám příjemně překvapil.
Kladno vypadá velmi zajímavě: ve středu výhra v Ostravě, teď po SN v Praze. Trochu se jich začínám bát.
Na začátku koučoval Kamil, pak Libor. A pak to posral Jirka Horáček.

Naposledy upraveno:
Konečně třetina, ve které hráli mistři a pískala se rovina. Až šestá odehraná třetina extraligové sezóny.... Opět pozitivem byly přesilovky a negativem spálené šance, ale to už se opakuji od minule.

Vypadá to, že se při tréninku zaměřili na obranu, protože dnes bránění mělo hlavu a patu. Na čem by to chtělo trochu zapracovat, je nedisciplinovanost. Všichni si snad uvědomují, že je vyloučí i za sebemenší blbosti, tak by se to chtělo vyvarovat i těmto záminkám. Píše se mi to jednoduše, ale nebýt přesilových her, tak Litvínov toho moc nepředvedl. Sice na střely na branku vyhráli 28-27, ale pokud bychom se měli bavit o nějaké nebezpečnosti, tak je výhoda spíše na naší straně.

Trochu statistiky: devětkrát se nám povedlo překonat gólmany (tzn. dostat puk do brány). Gólů nám bylo uznáno pouze šest, tedy pouhých 66%! To znamená, že každý třetí gól nám odvolají. Tuším, že se žádná statistika na neuznané góly nevede, ale tuším, že bychom na ni figurovali velmi vysoko.

Další zápas vyhlížím se spoustou otázek: budeme hrát jako Dynamo? Kolik šancí spálíme? Kolik gólů bude odvolaných? nebo: Bude se vylučovat alespoň trochu spravedlivě? místo jednoduchého: VYHRAJEME?
A co na to Jan Tleskač? 🤔

Jágr stejně jako např. Hašan kariéru oficiálně nikdy neskončí. ;)
Obávám se,že po tom,co umřel Chuck Norris, už je možný úplně všechno..😥🤣
#doduchodusemachoditv65 #whenjagrretiresweareofficialyold
#thereisstillnoriakikasai

Tak Malcolm a Mig jsou sice zámořáci, ale oba extroverti ..... Takže to mají v týmu kde jsou jako cizinci lehčí...

Moje zkušenost z výletu do Finska :
Bavič číslo 1 Gazdič, srandičky a úsměvy - to samé Kondel, Smejky, .... pak třeba veselá parta Dvořka, Mikliš, Malcolm..... Trošku jiní Wilda a Sedlo - klidní, pohodoví, naprostí profíci a také věčně usměvaví, prostě ten tým je charakterově naprosto super, nikdo si na nic nehraje, žádní Lakatošové, Camarové atd... Nosíno, Matěj Stránský, David Tomášek - za mne taková rada starších, kluci do nepohody, s velkými zkušenostmi... Ono když ty kluky celý 3 dny vidíš i mimo led tak to krásně odpozoruješ...
Napsal by si nejaky strucny report, jak bylo ve Finsku, jak to hodnotis a tyhle ,,insider” informace? 👍

Olmik dnes taky vítězný gól, který bych okamžitě přidal k highlightům z NHL, až budou. Jako naše neuznané.. Ti by nevěřili svým očím, co někde existuje za ligu... 🙃
A nedivil bych se, tfuj, takový bordel, Jen málokdo by vše zkoušel napravit, snad jen ten blázen se snem o největší hale na světě.. 😉

Ale stejně je mi z té české dobytčárny tady občas nevolno. To lidé, co nejvíce obhajují APK a BPA, z těch musí blít i skot, byť má na trávení více žaludků.. 🤷

Olmik dnes taky vítězný gól, který bych okamžitě přidal k highlightům z NHL, až budou. Jako naše neuznané.. Ti by nevěřili svým očím, co někde existuje za ligu... 🙃
A nedivil bych se, tfuj, takový bordel, Jen málokdo by vše zkoušel napravit, snad jen ten blázen se snem o největší hale na světě.. 😉

Ale stejně je mi z té české dobytčárny tady občas nevolno. To lidé, co nejvíce obhajují APK a BPA, z těch musí blít i skot, byť má na trávení více žaludků.. 🤷
Se divím ze o nej nepřetáhl hokejku.

K těm našim spáleným šancím: myslím, že jich letos uvidíme hodně a je to dané naší dobrou hrou dopředu a tak se do šancí dostáváme častěji. Jen to holt, někdy, nedojde až do brány, ale kouká se na to dobře. Ten náš gól v přesilovce od každého na jeden dotek byl luxusní a až se chlapi pořádně sehraji, půjde z nás fakt hrůza... Obrana už se trochu probírá, sezóna bude fajn😁

Naposledy upraveno:
Mechov chtěl udělat výjezd do Brna, kdy chtěl vypravit jeden autobus a zájem byl tak velký, že pro zájem museli toto zrušit 😂
Je potřeba to promovat pozitivně a říct, že místo pouhého autobusu naplnili celý Fiat 500 🤣

Tak Malcolm a Mig jsou sice zámořáci, ale oba extroverti ..... Takže to mají v týmu kde jsou jako cizinci lehčí...

Moje zkušenost z výletu do Finska :
Bavič číslo 1 Gazdič, srandičky a úsměvy - to samé Kondel, Smejky, .... pak třeba veselá parta Dvořka, Mikliš, Malcolm..... Trošku jiní Wilda a Sedlo - klidní, pohodoví, naprostí profíci a také věčně usměvaví, prostě ten tým je charakterově naprosto super, nikdo si na nic nehraje, žádní Lakatošové, Camarové atd... Nosíno, Matěj Stránský, David Tomášek - za mne taková rada starších, kluci do nepohody, s velkými zkušenostmi... Ono když ty kluky celý 3 dny vidíš i mimo led tak to krásně odpozoruješ...
Mně přijde, že to nebude úplně tim, že by nezapadl do party. Asi opravdu bude spíš takovej introvert. To by nejspíš nešel do Beer baru s Migem, Malcolmem a Ludvou na sešlost, kde byla menší skupinka dalších jako Mandy, Kaut, Stráňa, Gazda a další.

Fejes - ve Zlíně dostane první dvě pětky, tady by seděl na tribuně a hrál jen občas. Navíc po dobu hostování část platu platí Zlín. Béčko by tady nedávalo smysl, tam mají vypomáhat junioři, ne hráči áčka, tak je to správně. Tam ať hraje první pětku Formánek třeba, nebo jiný talenti. Nic víc, jako že si s někým nesedl, že není do party atd. v tom není potřeba hledat.

Za včerejšek nesmíme zapomenou poděkovat za přínos ke 3 bodům Kašičkovi, dvakrát za zápas netrefit prázdnou bránu..jak je to s tím tesařem.

Přišlo mi, že včera se to trochu zlepšilo po první nebo druhý komerčce, kdy nás tam Litvínov pěkně motal a Mandy si už při cestě na střídačku nasraně zařval. Vypadalo to, že si kluci něco řekli a nasazení šlo nahoru.

Jinak klasickej zápas v září, to si sedne. Jsme ale zase hodný jak najedenej labrador, za dva zápasy nám dvakrát celkem ostře sestřelí Wildu a bez odezvy hráčů na ledě, tohle nejde, brankář je posvátnej, po tomhle to musí lítat.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno