Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Bego chce do extraligy, ukázat jak přejedou i mechov "A"Béčko válec?![]()
Obrana hoří jak papír. Je první kolo ale derby, to se musí vyhrát i v prvním koleKluci klid. První kolo, ale zatím nic moc to je pravda. Hlavně obrana mně přijde šílená.
Když ti přijde ke všemu plný barákObrana hoří jak papír. Je první kolo ale derby, to se musí vyhrát i v prvním kole
Přesně takKdyž ti přijde ke všemu plný barák
Bez komentáře...raději..ať nedostanu Ban
Dynamo je fakt hegemon, je to začátek sezóny ale ukázali už pro mě velikou kvalitu
GeniálníBezradne ovečky, tak na mě působí Dynamo
Takto útok bude luxusní, ale obrana Mikliš, Gazda je o ničem. Ono taky minulou sezónu chlapci moc nehráli a je vidět proč.Konec, dobojováno. Tenhle tým na to nemá.
To se fakt člověk musí začít tlemit, protože jak píšeš. Jsme žaludi a ještě bohatítvl my jsme totální žaludi, tohle je ostuda, to je jako bych proti Mechovu hrál nějaký V tým. Tvl, kde jsou ti TOP hráči co mají být rozdílový, já je nevidím.
Mě myšlenky byly na začátku moc na oblacku, jak se dlouho nehrálo tak jsem nabil dojmu, že to máme v kapseGeniální![]()