Hokej

Za mě hodně dobrá lekce do nové sezóny. Loňský Pouzar i Masaryk jsou loňské poháry. Jen za ně v této sezóně automaticky nevyhrajeme.

Edit: Dobře, že to přišlo hned ze začátku a v základní části. Představte si tento výsledek v PO v 7. zápase. ;)

asi jo, ale kdo ví jak by to dopadlo, kdyby nám ty góly uznali, mohlo to být jinak.. Jsem v klidu, na škodolibou otázku co jste vy, můžeme v klidu odpovídat, že mistři😉
No já jsem taky v klidu, ale ta obrana mě děsí. A děsí mě totální nebránění útočníků. V tomto směru by se měl probrat Nosek. Je to pan hokejista, ale nelíbí se mně jeho přístup v obranném pásmu.

Tak facka na začátek by asi nevadila… Ale že to musí být zrovna od Mrchova😕🤮

Každopádně, je to první zápas, tak snad se kluci proberou... Teda hlavně ta obrana by se mohla konečně zapojit...

Stvalo me, ze dneska nemuzu jet, nakonec muzu byt rad a jsem nastvanej aspon doma.

Mistrovska kocovina je u na terminus technicus, facka na uvod nam muze jen pomoct.

Jen cloveka sere, ze zrovna proti mechovu.

Příště, až budeme pořádat veřejné bruslení pro ty mentaly z Mechova, dejte mi prosím dopředu vědět. Budu třeba ullizet garáž. Tomu chybělo jen jediný, aby tam Gazdic jezdil a podával jim flašky s pitím. Ja jsem z přístupu beku tak nasranej jako dlouho už ne.

Teď Málič tou vybranou situací před 3. gólem do naší sítě vystihl dnešní špíl. Oba beci někde nahoře a před kasou jako poslední „brání“ Tomášek. Tak asi takhle.

nabizi se motivace ve smyslu - videli jste pred zapasem ten pohar? s podobnyma vykonama to bylo na dlouho naposledy panove

Proti Rögle jsme hrali skvele do obrany, tam jsme navazali na vykony v play off. Dneska mne to prislo v obrane jak utkani hvezd, hrozne volny.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno