- 6,440
- 6,490
- Admin
- #78,691
Taky jsem odešel a i hodně lidí
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
asi jo, ale kdo ví jak by to dopadlo, kdyby nám ty góly uznali, mohlo to být jinak.. Jsem v klidu, na škodolibou otázku co jste vy, můžeme v klidu odpovídat, že mistřiMechov se dobre pripravil na to, aby jednak neopakoval lonsky vybuch, a jednak aby pokazil oslavy a vytahl se na nas
goly uz bych nechal byt, rozdil byl v pristupu a plneni systemu, tam jsme pohoreliasi jo, ale kdo ví jak by to dopadlo, kdyby nám ty góly uznali, mohlo to být jinak.. Jsem v klidu, na škodolibou otázku co jste vy, můžeme v klidu odpovídat, že mistři![]()
No já jsem taky v klidu, ale ta obrana mě děsí. A děsí mě totální nebránění útočníků. V tomto směru by se měl probrat Nosek. Je to pan hokejista, ale nelíbí se mně jeho přístup v obranném pásmu.asi jo, ale kdo ví jak by to dopadlo, kdyby nám ty góly uznali, mohlo to být jinak.. Jsem v klidu, na škodolibou otázku co jste vy, můžeme v klidu odpovídat, že mistři![]()
neboj, setřeš je jediným slovem - mistřiTy vole proč to posrat zrovna s těma mechovakama. To zítra nemůžu ani do práce tam je to přesila fandů mechova![]()
Ano Hajčus chybí a proto bojuje o první tým v NHL, jelikož má kvalituZa me dnes spatne do obrany. Cela petka. Z obrancu spatny Gazda, Miklis nic moc a Koste taky. Za me ztrata Hajka obrovska, to byla jistota do defenzivy, je to hodne znat.
Tak je vidět, že to zpátky do NHL nešel zkusit jen tak. On a Ludva hodně chyběli...Za me dnes spatne do obrany. Cela petka. Z obrancu spatny Gazda, Miklis nic moc a Koste taky. Za me ztrata Hajka obrovska, to byla jistota do defenzivy, je to hodne znat.