Hokej

V tom videu tedy dle mě rozhodně hovoří v přítomném čase: "Já teda hraju hokej, jak jsem vám říkal..." a na dotaz "Za koho a na jaké úrovni hraješ hokej?" odpovídá "Pardubice, extraliga" 🤷 Proč nemá tričko netuším. Možná mu ho kustod Dynama po tréninku odnesl do prádelny a druhý nemá....🤔

Nevím, jestli by sbalil holky na to, že hrál s Jardou Jágrem. Pří vší úctě k Jarynovi, ty dívky si řekli, že je asi starej, když hrál s Jágrem :D

Start se blíží, standardně vstupujeme v plné síle (-6 hráčů nebo kolik) do prvního kola a stejně tak se blíží start tipovačky
https://tipovacka.hcpcefans.cz

Tipujeme zápasy Dynama, celkové umístění a nově fantasy tým. Aktuálně přihlášeno 74 "tipérů", nicméně:
  • Nevyplněné pořadí má 8 tipérů - termín je do 20.9.2026
  • Nevyplněné fantasy na první kolo má 31 tipérů - tak šup, šup termín je do prvního zápasu
Fantasy je novinka - je to jednoduché, tým = 3 útočníci + 2 obránci + 2 hráči béčka. Rozpočet na tým je 50m. Celkově je k dispozici cca 4,3 tisíce variant týmu, čili natipovat je to jednoduché. Malá nápověda viz obrázek - 1 hvězdný hráč (15m) + 1 z druhé linie (kolem 10m) + 3 levnější.
1789522740608.webp

Včerejší otvírák celkem bída. Frodl výborný a to bylo od Varů tak nějak vše. Od nich se myslím čeká víc.
Třinec klasika. Účelná hra. Budou kousat.

Zajdi si předtím na bowling asi 500m od zimáku. Parkovat se tam dá, když přijedeš kolem oběda. Maj dobrý burgery.
Jééé to by bylo..., ale spíše budeme muset hledat nabíječku pro elektro v okolí, kde to necháme stát. :)
A nejsou ty burgery cítit trochu mazutem? Jako když venkovan přijede do PCE... Ptám se pro manželku :):):):)
Už vidím ten jídelák
Burger 95
Burger E10
Burger aditííívo
Super Prémium Burger 100
Sem se zase rozjel po ránu nooooooo :p:p:p

Jinak kdyby se někdo chtěl přidat v pátek, máme jeden flek v autě. 14.20 SIKO Opatovice.

Jééé to by bylo..., ale spíše budeme muset hledat nabíječku pro elektro v okolí, kde to necháme stát. :)
A nejsou ty burgery cítit trochu mazutem? Jako když venkovan přijede do PCE... Ptám se pro manželku :):):):)
Už vidím ten jídelák
Burger 95
Burger E10
Burger aditííívo
Super Prémium Burger 100
Sem se zase rozjel po ránu nooooooo :p:p:p
V Litvínově musíš na stadionu ochutnat tu jejich slavnou maxi klobásu, i když mě v loni trochu zklamala. Jinak my parkovali u stavebnin DEK

V Litvínově musíš na stadionu ochutnat tu jejich slavnou maxi klobásu, i když mě v loni trochu zklamala. Jinak my parkovali u stavebnin DEK
Tak tu klobásu, to dělal nějaký pán který pak kvůli zdraví skončil. Někdo to pak "obnovil", ale co jsem někde četl tak už to není jak bývalo. Bohužel jsem tam ještě od tý doby nebyl, takže nemůžu posoudit. Ale ten původní "maxáč" byl vynikající.

Přílohy

• Screenshot_2025-10-20-08-01-42-285_com.instagram.android-edit.webp
    Screenshot_2025-10-20-08-01-42-285_com.instagram.android-edit.webp
    138.9 KB · Zobrazení: 29
Ony už to nejsou ty proslavené původní.

Start se blíží, standardně vstupujeme v plné síle (-6 hráčů nebo kolik) do prvního kola a stejně tak se blíží start tipovačky
https://tipovacka.hcpcefans.cz

Tipujeme zápasy Dynama, celkové umístění a nově fantasy tým. Aktuálně přihlášeno 74 "tipérů", nicméně:
  • Nevyplněné pořadí má 8 tipérů - termín je do 20.9.2026
  • Nevyplněné fantasy na první kolo má 31 tipérů - tak šup, šup termín je do prvního zápasu
Fantasy je novinka - je to jednoduché, tým = 3 útočníci + 2 obránci + 2 hráči béčka. Rozpočet na tým je 50m. Celkově je k dispozici cca 4,3 tisíce variant týmu, čili natipovat je to jednoduché. Malá nápověda viz obrázek - 1 hvězdný hráč (15m) + 1 z druhé linie (kolem 10m) + 3 levnější.
Náhled přílohy 8985
Rozumím tomu dobře, že ve Fantasy toto pravidlo: Vybraný hráč B týmu získá 3 body za každý nástup v zápase Dynama platí jen pro A-tým?

Ty vado my vyprodáme zimák na první zápas s mrchovem a co v Boleslavi a Litvínově tyhle pánové , jakou asi budou mít návštěvnost to já jen tak mezi řádky, když si o nás otiraji hubu

Tak jste mě donutili podívat se na Machalu v love Islandu. Je pozoruhodné, jaký musí dramaturgové vytvořit bizár, aby zaujai diváka, který už je těmihle reality show asi úplně otupělý. Já bych pro ně měl pro příští rok inovaci. Vzal bych tam Davida Šticha, Dudáka, Lakyho a jeho oblibeneho Pláňka z Mechova, hajlujícího Marcela, Špágra a Machalainena s Jankem a nechal bych je tam bez bab. A pak by přišla ta bombshell. Darina.

Tak jste mě donutili podívat se na Machalu v love Islandu. Je pozoruhodné, jaký musí dramaturgové vytvořit bizár, aby zaujai diváka, který už je těmihle reality show asi úplně otupělý. Já bych pro ně měl pro příští rok inovaci. Vzal bych tam Davida Šticha, Dudáka, Lakyho a jeho oblibeneho Pláňka z Mechova, hajlujícího Marcela, Špágra a Machalainena s Jankem a nechal bych je tam bez bab. A pak by přišla ta bombshell. Darina.
Už něco v tý šou Machalainen předvedl?

Ja nevim, ja protrpěl jeden díl a uz to nebudu dál pokoušet. Jen jsem si potvrdil, co jsem si tak trochu o něm myslel, že tenhle borec neni šálek mého čaje.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno