Hokej

Z toho rozhovoru se Sejkem vyplynuly ne úplně pozitivní zprávy o zraněných....." Sob, Poula a Laukyč již brzy a u ostatních je to ještě na dýl" 🤷🫤
Trochu jsem naivně doufal, že to bude v tomto směru lepší než loni a na startu nebude “jen “ Kautik a Laukyč. Tak nic no.

Není nad to, když tvrzení o tom kolik máš hráčů vezme od prvního kola za své. Extraliga ani nezačala a už máme plnou marodku. Není jiný tým, který by s tímto bojoval více, fakt nechápu proč u nás jsou zranění na tak vysoké úrovni. Zase budeme čekat a doufat, že aspoň jednou nastoupíme v kompletním složení, ale bojím se, že je to jen sen co se nesplní.

Hockey inside mám rád, ale Sejk bude asi důvěryhodnější zdroj. A když říkal že kromě tří co se mají vrátit brzy je to "na dýl", a mezi těmi třemi vyjmenovanými Ludva nebyl...

Off topic, ale relevantní:

Zaujal me kurz na nejtrestanejsi tym zakladni casti. Nejmensi kurz ma Dynamo, tudiz by podle bookmeru melo byt nejtrestanejsi. Druhy nejmensi kurz ma Sparta. Zajimave. Nevsiml jsem si, ze by z pravidel zmizely tresty za hakovani, drzeni a dalsi zpomalovaci fauly.

Zaujal me kurz na nejtrestanejsi tym zakladni casti. Nejmensi kurz ma Dynamo, tudiz by podle bookmeru melo byt nejtrestanejsi. Druhy nejmensi kurz ma Sparta. Zajimave. Nevsiml jsem si, ze by z pravidel zmizely tresty za hakovani, drzeni a dalsi zpomalovaci fauly.
Stopka do konce utkání se do toho počítá taky ? Ta může být "gamechangerem", ne?

Takže máme před sebou první kolo a hrát nebudou Kaut, Lauko, Sobotka, Kelemen, Ludvig. To je slušný počet před prvním kolem.
Ještě teda Poulíček

Není nad to, když tvrzení o tom kolik máš hráčů vezme od prvního kola za své. Extraliga ani nezačala a už máme plnou marodku. Není jiný tým, který by s tímto bojoval více, fakt nechápu proč u nás jsou zranění na tak vysoké úrovni. Zase budeme čekat a doufat, že aspoň jednou nastoupíme v kompletním složení, ale bojím se, že je to jen sen co se nesplní.

Máme tolik hráčů, že si můžeme dovolit mít půlku z nich prakticky permanentně na marodce.

Přílohy

• Jiri-Paroubek-predseda-CSSD-1860715483.webp
    Jiri-Paroubek-predseda-CSSD-1860715483.webp
    67.2 KB · Zobrazení: 1
Jeden chovatel mi vždycky říkával:
,,To máš jako s drahými psy a koňmi, jste přešlechtění.´´ 🤣

Hockey inside mám rád, ale Sejk bude asi důvěryhodnější zdroj. A když říkal že kromě tří co se mají vrátit brzy je to "na dýl", a mezi těmi třemi vyjmenovanými Ludva nebyl...

Off topic, ale relevantní:

Ludva jeste par dni zpatky mel byt ready na zitra ale jeste tam je neco, co mu to nedovoli.

Mě jebne. První zápas nové sezóny a zas ten klasickej gól Trineckych Poláků 🤣🤣 že to hodej zpoza branky a ono je to najednou v síti 🤣🤣 To musej snad trénovat 🤣 ale dá se to vůbec natrénovat? Nechápu 🤣

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno