Hokej

Nevim nakolik je pravda ze Grzelcyk z Black Hawks do Sparty, ale pokud ano, dalsi razitko na to, ze extraliga jde nahoru. Za me pecka, stabilni hrac NHL. Trochu tam hapruje to Divochovo vysvetleni odchodu Irwinga, ale tenhle je o level jinde. Letošní extraliga bude fakt top

"Takhle má vypadat koncepční práce. Sparta se neukvapuje, nevykupuje hráče ze smluv, nekřiví trh. Grzelcyk dává více než smysl. Sparta získá obrovskou posilu. Hráč v ideálním hokejovém věku. Podle všeho byl se Spartou v kontaktu již několik let, ale vytouženému příchodu do Prahy bránila smlouva v NHL, kterou se i přes její nemorálni hodnotu hráči nepodařilo předčasně ukončit. Co se týče mladých hráčů, kteří měli po odchodu Irvinga dostat příležitost v A týmu, tak podle slov trenéra Augusty i nadále platí, že pro mladý jsou Litoměřice, a své místo v A týmu si musí vydobýt výhradně kvalitou, věk pro Spartu není žádná zásluha. Sportovní ředitel Tomáš Divíšek zároveň kategoricky odmítl, že by hráč byl jakkoliv odměněn nad rámec ve Spartě běžné almužny."

👌 :love:

Bryan Cranston Mic Drop GIF

Kluci dostanou od majitele na památku prsten a jelikož já neumím bruslit a nedostanu nic, tak jsem si památku musel zařídit sám. Prsteny mě moc neberou, ale mezi moje záliby patří mj. i hodinky, tak jsem dostal nápad zkusit je nějak spojit s hokejem a vytvořit památku na naši poslední sezonu.

A když na mě vyskočil další příspěvek mého oblíbeného umělce, který tvoří ručně kreslené číselníky, tak se zrodil nápad. A od nápadu uplynulo pár měsíců a pár desítek hodin ruční práce a včera dorazil výsledek. Jako motiv jsem zvolil Willdu s pohárem, protože je to nejen skvělý brankář, ale i super člověk a jeho příběh vytvralosti a nezdolnosti je skvělý a inspirativní.

Hodinky jsou ocelové, pohání je automatický strojek od Seika NH38 a mají safírové sklíčko s oboustrannou antireflexní úpravou. Autor přidal i pár libůstek jako pozlacenou 7. minutu na oslavu 7. titulu.

Co na to říkáte? Posílám pár fotek z tvorby i výsledné hodinky. Kdyby vás zajímala další autorova díla nebo byste si snad sami chtěli nechat něco namalovat, tak zde odkaz na jeho instagram: https://www.instagram.com/jakub.pitucha.wristart/

798034404_1078080447950335_1686808813441608035_n.webp
796568046_1412352144334798_2236423454737058581_n.webp

794724680_4627813767433637_5930131575413299498_n.webp775201037_2233404390785373_8401640935236674911_n.webp774059127_1036252385689971_5287241194392060797_n.webp774993356_938809908559539_9095190250357926735_n.webp

Naposledy upraveno:
Kluci dostanou od majitele na památku prsten a jelikož já neumím bruslit a nedostanu nic, tak jsem si památku musel zařídit sám. Prsteny mě moc neberou, ale mezi moje záliby patří mj. i hodinky, tak jsem dostal nápad zkusit je nějak spojit s hokejem a vytvořit památku na naši poslední sezonu.

A když na mě vyskočil další příspěvek mého oblíbeného umělce, který tvoří ručně kreslené číselníky, tak se zrodil nápad. A od nápadu uplynulo pár měsíců a pár desítek hodin ruční práce a včera dorazil výsledek. Jako motiv jsem zvolil Willdu s pohárem, protože je to nejen skvělý brankář, ale i super člověk a jeho příběh vytvralosti a nezdolnosti je skvělý a inspirativní.

Hodinky jsou ocelové, pohání je automatický strojek od Seika NH38 a mají safírové sklíčko s oboustrannou antireflexní úpravou. Autor přidal i pár libůstek jako pozlacenou 7. minutu na oslavu 7. titulu.

Co na to říkáte? Posílám pár fotek z tvorby i výsledné hodinky. Kdyby vás zajímala další autorova díla nebo byste si snad sami chtěli nechat něco namalovat, tak zde odkaz na jeho instagram: https://www.instagram.com/jakub.pitucha.wristart/

Náhled přílohy 8968
Náhled přílohy 8969

Náhled přílohy 8970Náhled přílohy 8971Náhled přílohy 8973Náhled přílohy 8972

James Walker Hat GIF by Tubi

Náhled přílohy 8968
Náhled přílohy 8969

Náhled přílohy 8970Náhled přílohy 8971Náhled přílohy 8973Náhled přílohy 8972
Krasa 👍 jak to funguje prosim, ty si dodal hodinky, ktere byly rozebrany a seskladany s tim custom cifernikem? Mohl by si prosim sdilet, kolik toto provedeni ca. stoji?

Paradni prace, nadhera.

Krasa 👍 jak to funguje prosim, ty si dodal hodinky, ktere byly rozebrany a seskladany s tim custom cifernikem? Mohl by si prosim sdilet, kolik toto provedeni ca. stoji?

Paradni prace, nadhera.
Jsou možné obě varianty, které jsi vyjmenoval. Můžeš si pořídit a nechat pomalovat klasické sériové hodinky. Jen to nejde z nějakých technických důvodů u všech modelů, takže je dobré nejdříve konzultovat s Jakubem. Pro tenhle účel se hodně využívají Seika, Citizeny a na instagramu má i nějaké G-Shocky od Casia. Já šel druhou variantou, kdy jsou celé hodinky custom seskládané od píky a tam se fantazii meze vůbec nekladou. Poslal jsem Kubovi modely hodinek, které se mi líbí, aby tak nějak navnímal můj vkus a od toho jsme se pak odrazili dál. Sám pak poslal na základě toho návrhy jednotlivých dílů i s cenovou kalkulací. Cenově se takové hodinky pohybují od 10k výš, tyhle vyšly na 20, protože jsem úplně nešetřil na dílech a mám tam nějaké dražší fičury jako mikroregulaci u náramku apod. :)

Pratele, jelikoz jsem povercivej, tak mam pro vas dobrou zpravu. Vloni jsem uvodni zapas proti severnímu predmesti musel z pracovnich duvodu vynechat. Jak to dopadlo vime vsichni, co jsme krepcili na namesti. Letos jsem chtel jet, ale nakonec me nepusti zraneni, takze opet uvodni zapas s mechovem, opet nemuzu dorazit a pojede misto me tata, jako vloni. Nechci predbihat, ale asi tusite, kam tim mirim😅
Radši se zranit, než porušit vítěznou tradici... Tomu říkám pravý fanouškovství.. 👍

Nevim nakolik je pravda ze Grzelcyk z Black Hawks do Sparty, ale pokud ano, dalsi razitko na to, ze extraliga jde nahoru. Za me pecka, stabilni hrac NHL. Trochu tam hapruje to Divochovo vysvetleni odchodu Irwinga, ale tenhle je o level jinde. Letošní extraliga bude fakt top
Počkal bych až co předvede na ledě.. Jistý handicap může být, že nikdy nehrál evropský ani mezinárodní hokej, takže adaptace může nějakou dobu trvat a třeba ani neproběhne...

Nebudu to sem sdílet, ale dnes internetem proletěl předvolební klip z Ruska, kdy za Lavrovem stojí několik lidí a mezi nimi Ovečkin. To jen taková odpověď pro všechny, kteří nechápou "proč taháte politiku do hokeje".
A měly by se přestat vysílat filmy s herci, kteří podpořili nějakého politika? Třeba.

Prosím prosím smutně koukám...kdyby tu byl někdo, kdo jede zítra po zápase směr Chrudim a mohl by mě vzít domů, byl bych rád a klidně se i nějak odvděčím 🙂 Kdyžtak díky moc 😉

A měly by se přestat vysílat filmy s herci, kteří podpořili nějakého politika? Třeba.
Ono je možná rozdíl podpořit "nějakého politika" a podpořit politika, který rozpoutal největší válku v Evropě od konce 2. světové. Třeba. Ale nehodlám tu z toho znovu udělat diskuzi na Novinkách jak se tu stalo nedávno. Každý ať si tedy Ovečkinovu aktivitu vyhodnotí dle svého.

Naposledy upraveno:
Ono je možná rozdíl podpořit "nějakého politika" a podpořit politika, který rozpoutal největší válku v Evropě od konce 2. světové. Třeba. Ale nehodlám tu z toho znovu udělat diskuzi na Novinkách jak se tu stalo nedávno. Každý ať si tedy Ovečkinovu aktivitu vyhodnotí dle svého.
No tak nedělej 🙂

Počkal bych až co předvede na ledě.. Jistý handicap může být, že nikdy nehrál evropský ani mezinárodní hokej, takže adaptace může nějakou dobu trvat a třeba ani neproběhne...
V tom mas pravdu, stejne jako ho nehral ani Johny😀

a pak je taky rozdíl to vztáhnout automaticky na každého hokejistu, který pochází z Ruska. Ale ano, další diskuzi leda tak v Hospodě asi.

Hádanka: Víte někdo, jaký je rozdíl mezi hokejistou Pardubic a hokejistou Hradce Králové?

Z toho rozhovoru se Sejkem vyplynuly ne úplně pozitivní zprávy o zraněných....." Sob, Poula a Laukyč již brzy a u ostatních je to ještě na dýl" 🤷🫤

Naposledy upraveno:
tak jak to zitra zahajime? (bez zraněnych)

Will (Subban)

Koštalek-Mig (utočná obrana :)) )
Dvorak-Čeresnak
Mikliš-Gazda
Vápeník

Stransky-Sedlak-Červus
Smejkal-Nosek-Tomášek
Vondrc-Kondel-Mandy
Hauser-Sob-Fejes
Válek

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno