Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Už tady zpívala i Finskou a ve čtvrtek Polskou....je vidět, že krom zpěvu a hudby má i obrovský talent na jazykyA klobouk dolů před slečnou, naučit se zpaměti švédskou hymnu, to asi není žádná legrace... Myslím, že hostující tým a fans mile překvapila..
Jsem zvědav, jestli se to někde zmíní
Není tohle už rekord v rámci ČR?
Asi jsme tím překonali dosavadní rekord ze čtvrtka,ne?Není tohle už rekord v rámci ČR?
Anebo ty, které do Velké Británie pošlou sestavu na Bčko a pak prohrajou.Dehonestují ji kluby, který ji nechtějí hrát a radši si šoupnou přátelák s Trenčínem nebo Zlínem...
Myslím, že v tomhle jsme se už poučili....Anebo ty, které do Velké Británie pošlou sestavu na Bčko a pak prohrajou.
Liberec je přesně příklad toho jak to nemá vypadat a přesně proto je Liga mistrů tam kde je. Smutné...Liberec celkem marný
Vždyť hráli prakticky v plné sestavě. Zkrátka prohráli, ale neposlali tam juniory jako Kometa. To byl za mne příklad toho, jak nemá CHL vypadat..Liberec je přesně příklad toho jak to nemá vypadat a přesně proto je Liga mistrů tam kde je. Smutné...
Byl bych v klidu. Ten se do toho zase dostane. Je si vědom toho, že to zatím není úplně ono. Dal bych mu čas.Náhled přílohy 8854
Ale statistiky Tomáška za poslední zápasy... No teda naposledy bodoval proti Itálii
Oni byly v plný palbě? Tak to se omlouvám, myslel jsem že k tomu přistoupili právě jako Kometa. Nějak mě ani nenapadlo že by Liberec nedal Salzburgu ani gól. (Ale jako fanouška Red Bullu mě to těší ne že neVždyť hráli prakticky v plné sestavě. Zkrátka prohráli, ale neposlali tam juniory jako Kometa. To byl za mne příklad toho, jak nemá CHL vypadat..
Není tohle už rekord v rámci ČR?
Asi jsme tím překonali dosavadní rekord ze čtvrtka,ne?![]()
hráli na 11 útočníků dle Livesportu, ale jinak víceméně ano.Oni byly v plný palbě? Tak to se omlouvám, myslel jsem že k tomu přistoupili právě jako Kometa. Nějak mě ani nenapadlo že by Liberec nedal Salzburgu ani gól. (Ale jako fanouška Red Bullu mě to těší ne že ne)
Tak v té Británii to bylo spíš o tom, že jsme čekali že B bude stačit. Ne jako Kometa která poslala juniory proti Lulee a Zuguhráli na 11 útočníků dle Livesportu, ale jinak víceméně ano.
Ale budu se opakovat, nepsal bych tu o tom, jak je smutné ze strany Liberce, že Liga mistrů nemá takhle vypadat... Když my do té Británie posílali Bčko. Zase nějaká sebereflexe by byla taky fajn.
Třeba si Kometa zase vyhodnotila, že proti Zugu nebude stačit ani A.Tak v té Británii to bylo spíš o tom, že jsme čekali že B bude stačit. Ne jako Kometa která poslala juniory proti Lulee a Zugu
Přesně. Myslet však znamená hovno vědět. Ona taková facka ale nezaškodí. Stejně výchovnej rozměr měla nakonec jistě i předminulá sezóna, kdy nám účast v CHL protekla mezi prsty jen a pouze naším přičiněním.....Tak v té Británii to bylo spíš o tom, že jsme čekali že B bude stačit. Ne jako Kometa která poslala juniory proti Lulee a Zugu
Je otázkou, zda-li při těchto dlouhodobě letních teplotách je to vůbec v možnostech stávající technologie....Ale mimochodem, v obou zápasech si hráči stěžovali na led. To by možná chtělo vylepšit...
Tam Zábranský naopak čekal,že to stačit nebude,a nakonec musel ještě v panice stahovat KrošeljeTak v té Británii to bylo spíš o tom, že jsme čekali že B bude stačit. Ne jako Kometa která poslala juniory proti Lulee a Zugu
ČT Váše nezávislá televize....to slyším pořád, i před basketbalem od pana Budky ( moderátor), strašný moloch, který jede ve svýcĥ zastaralých kolejích, bez sebereflexe a přisátý na dojnou krávu......hlavně, že na ČT 2 opět a dokola dávájí Angeliku, Delona, Belmonda a další .....co by informovali o lize mistrů.....a ještě hokejovéMůže mně někdo vysvětlit, že opět na ČT v Brankách ani slovo o hokejové lize mistrů? Hlavně, že jsem se dozvěděl jak se hrál florbal a podobné jiné šmakulády.
Asi mi přes léto něco uteklo - to "ospalabení" je nějaká nová taktika, jak ukolíbat soupeře?Jestli někomu pomohl odchod Hájčuse tak je to Gazdič....ten kluk je výbornej...na ledě je furt a Pešánův tah...dávat ho na ospalabení je parádní.