Hokej

Vždyť hráli prakticky v plné sestavě. Zkrátka prohráli, ale neposlali tam juniory jako Kometa. To byl za mne příklad toho, jak nemá CHL vypadat..
Oni byly v plný palbě? Tak to se omlouvám, myslel jsem že k tomu přistoupili právě jako Kometa. Nějak mě ani nenapadlo že by Liberec nedal Salzburgu ani gól. (Ale jako fanouška Red Bullu mě to těší ne že ne😁)

Není tohle už rekord v rámci ČR?

Asi jsme tím překonali dosavadní rekord ze čtvrtka,ne? 🤣

12.136 O2 Arena, leden 2017

Oni byly v plný palbě? Tak to se omlouvám, myslel jsem že k tomu přistoupili právě jako Kometa. Nějak mě ani nenapadlo že by Liberec nedal Salzburgu ani gól. (Ale jako fanouška Red Bullu mě to těší ne že ne😁)
hráli na 11 útočníků dle Livesportu, ale jinak víceméně ano.

Ale budu se opakovat, nepsal bych tu o tom, jak je smutné ze strany Liberce, že Liga mistrů nemá takhle vypadat... Když my do té Británie posílali Bčko. Zase nějaká sebereflexe by byla taky fajn.

hráli na 11 útočníků dle Livesportu, ale jinak víceméně ano.

Ale budu se opakovat, nepsal bych tu o tom, jak je smutné ze strany Liberce, že Liga mistrů nemá takhle vypadat... Když my do té Británie posílali Bčko. Zase nějaká sebereflexe by byla taky fajn.
Tak v té Británii to bylo spíš o tom, že jsme čekali že B bude stačit. Ne jako Kometa která poslala juniory proti Lulee a Zugu

Ale mimochodem, v obou zápasech si hráči stěžovali na led. To by možná chtělo vylepšit...

Tak v té Británii to bylo spíš o tom, že jsme čekali že B bude stačit. Ne jako Kometa která poslala juniory proti Lulee a Zugu
Přesně. Myslet však znamená hovno vědět. Ona taková facka ale nezaškodí. Stejně výchovnej rozměr měla nakonec jistě i předminulá sezóna, kdy nám účast v CHL protekla mezi prsty jen a pouze naším přičiněním.....🤷

Tam Zábranský naopak čekal,že to stačit nebude,a nakonec musel ještě v panice stahovat Krošelje 🤣

Může mně někdo vysvětlit, že opět na ČT v Brankách ani slovo o hokejové lize mistrů? Hlavně, že jsem se dozvěděl jak se hrál florbal a podobné jiné šmakulády.
ČT Váše nezávislá televize....to slyším pořád, i před basketbalem od pana Budky ( moderátor), strašný moloch, který jede ve svýcĥ zastaralých kolejích, bez sebereflexe a přisátý na dojnou krávu......hlavně, že na ČT 2 opět a dokola dávájí Angeliku, Delona, Belmonda a další .....co by informovali o lize mistrů.....a ještě hokejové

CHL super soutez, zapasy me bavi. Rögle velice kvalitni tym, ktery by hral v extralize spici. Bude to velmi tezke uspet, tech kvalitnich tymu tam je hodne. Vubec bych nepodcenoval ani rakouske a nemecke tymy, tam opravdu nejsou zadni nazdarci.

Vcera bylo Rögle lepsi 1. tretinu, pak jsme se rozjeli. Vyrovnany zapas, skvele takticky odehrany dozadu, Willda navazal na play off.

4. formace se mi moc libila, byla hodne videt, Poula tady musi byt, do 4. lajny ideal! Ten tam nevha vzdy vse.

Dvojzspasem v LM jsme ukázali, že jsme TOP tým, jak po stránce hokejové, kdy jsme předvedli precizní výkony s maximálním nasazení a samozřejmě díky návštěvnosti.

Někdo by si řekl, že po titulu prijde ze strany fanoušků k menšímu zájmu, ale u nás je to naopak a majitel musí být za úvod LM spokojený.

Krásně jsme prezentovali naši zemi v Evropě, tak hlavně se zase můžou smát našemu označení Hockeytown.

Jsem zvědav na dvojzápas venku, jednu výhru by to chtělo urvat

Co ten Johny, včera? Někdo něco ví? Mám za to, že na rozbruslení jsem ho ještě zahlídnul, ale do zápasu už asi vůbec nenaskočil....🤔

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno