Hokej

Ja moc te taktice nerozumím, hraji v Atlante, normální podmínky, ne jak v Mexiku ve vysoké nadmořské výšce a maji klimatizovaný prostor na 21 stupňů Celsia, ta aréna se zavírá. Oni vůbec nepřesujou. Kdybych byl nezávislý divák, tak to přepínám. Co chtěj dělat na Aztéckém stadionu ve výšce 2200 m n m. Tam to odchodí?
3 body na postup z třetího místa stačí a díky horšímu umístění a skóre budem mít šanci dostat v 16F Anglii a cesta k poháru bude skoro volná 🤣
1781802664533.gif

Ještě že mně je fotbal u prdele a sleduju to víceméně nezaujatě... Jinak bych z toho výkonu našich byl pěkně nasranej.... Vole, profesionální, trénovaní sportovci a v posledních deseti minutách "už nemůžou"....

Ještě že mně je fotbal u prdele a sleduju to víceméně nezaujatě... Jinak bych z toho výkonu našich byl pěkně nasranej.... Vole, profesionální, trénovaní sportovci a v posledních deseti minutách "už nemůžou"....
ale byli se podívat na Rodeo 🇺🇸

a trenér je pochválil nyní... Koubek spokojen 😎

Kdyby tak dobře mohli, tak nám tu v lize neběhá tolik Afričanů. Ty predispozice do vytrvalosti maj prostě trochu jinde.

To skoro vypadá, že možnost sáhnout si na ty peníze zaujala i pár prasátek u koryta. 🙂

Ja moc te taktice nerozumím, hraji v Atlante, normální podmínky, ne jak v Mexiku ve vysoké nadmořské výšce a maji klimatizovaný prostor na 21 stupňů Celsia, ta aréna se zavírá. Oni vůbec nepřesujou. Kdybych byl nezávislý divák, tak to přepínám. Co chtěj dělat na Aztéckém stadionu ve výšce 2200 m n m. Tam to odchodí?

Třeba šlo o zápas filozofů. 🤔

Fuj, nebýt pana Dědka, místo titulu řešíme téměř to samé..

Fuj, nebýt pana Dědka, místo titulu řešíme téměř to samé..

„ale s výhradami“ To mi připomíná: „Já osobně ho budu jíst jen s krajním odporem. Byl to krajan.“

Třeba šlo o zápas filozofů. 🤔

V roce 2004 to Řekové hráli úplně stejně 🤣

Nevím,jakou šanci bysme měli my..🤷
Patočka
Adam z Veleslavína - Hus - Bolzano - Engliš
Kohák - Masaryk (C) - Komenský - Palouš
Bělohradský - Halík

Náhradníci:
Chelčický, Přibáň, Sokol, Hejdánek

Střed obrany je "on fire", střed zálohy má taky vysokou kvalitu, útok je nositelem současné filozofie hry, na křídlech je to asi v mezinárodní konkurencí trochu slabší..
🤣

V roce 2004 to Řekové hráli úplně stejně 🤣

Nevím,jakou šanci bysme měli my..🤷
Patočka
Adam z Veleslavína - Hus - Bolzano - Engliš
Kohák - Masaryk (C) - Komenský - Palouš
Bělohradský - Halík

Náhradníci:
Chelčický, Přibáň, Sokol, Hejdánek

Střed obrany je "on fire", střed zálohy má taky vysokou kvalitu, útok je nositelem současné filozofie hry, na křídlech je to asi v mezinárodní konkurencí trochu slabší..
🤣
....sestava dobrá, ale nakonec by stejně zase vyhráli Němci ....🤷

Schopenhauer
Leibniz - Heidegger- Hegel - Husserl
Kant - Marx (C) - Nietsche - Fichte
Arendt - Habermas

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno