Hokej

Mafie APK a jejich poskoci v pruhovaném hned od prvního kola si zase vše dělají po svém a nikdo s nimi nepohne. Lidi co se strašně tváří profesionálně a přitom svou práci dělají hůře jak amatéři. Hlavně se držet svých koryt, to je jediný jejich cíl.

K vysvětlení nedochází a zpomalovací fauly se dal vesele přehlížejí, hnus.
Prosimvo cely clanek

Nemyslel jsem, ze to nekdy udelam, ale davam svuj prvni osobni ban. A mrzi me, ze nezasahli moderatori. Aby tady probihaly osobni utoky a nadavky za nazor, to je pro me velke zklamani.
Chtěl jsem na jejich obranu poznamenat, že jistě chodí mimo správcovství také do práce a nemohou to tu sledovat stále.
Ale oni tu již byli, tak budu zase mlčet. :)

Když už je ta doba slušného fanouška, korektního fandění a koukat se smí jen doleva. Tak asi tak.
Kmoníček je pračůrák
S HK jsme hráli na píču
Dnes do Litvínova cesta dlouhá jako svině
To je kurva fšeckoooo

Krejčík: Spartu nemá nikdo rád. Šmíd má výborné postřehy, Augusta nastavil laťku​

A tady je panika, jak nás nikdo nemá rád. 😂 A přitom všichni nemají rádi Spartu. Takže my jsme v pohodě. No, snad je mají rádi alespoň vlastní fanoušci, tak jako Dynamo. A jelikož Sparta , stejně jako Dynamo, má těch fanoušků řekl bych, celkem dost, myslím, že je pro Krejčíka lepší hrát za Spartu, než za všemi oblíbený Litvínov či Boleslav...

Nemyslel jsem, ze to nekdy udelam, ale davam svuj prvni osobni ban. A mrzi me, ze nezasahli moderatori. Aby tady probihaly osobni utoky a nadavky za nazor, to je pro me velke zklamani.
Sorry, jsem jen člověk. Taky někdy spím, chodím do práce a když se tu od odpoledne a přes noc objeví pár stránek... zkrátka nečtu úplně všechno.

Jestli se chce někdo přidat do moderátorského týmu, není problém 😉

Tak jsem si se zájmem přečetl ten článek o hlášení rozhodčích a musím konstatovat, že je to dobře napsané a ukazuje to na to, jak krásně si se všemi APK a spol. vytírá zadnici. Dvě věci, které je třeba řešit, tedy vysvětlení či odůvodnění rozhodnutí a časový limit pro podání trenérské výzvy. Nechci po nich , aby odůvodňovali každý faul. Také to dle mně nemusí hlásit, protože pokud vylučuje za držení hole, signalizuje to, tak pak je jedno, jestli to do repráku řekne on nebo hlasatel. A odůvodňovat to je asi nesmysl. Ale u těch videí by to odůvodnění opravdu chtělo, bez něj to opravdu akorát vyvolává spory a jitří emoce . To můžou ty mikrofony prodat a kopit za ty peníze raději ofsidové kamery. A lhůta pro podání trenérské výzvy do zahájení hry? No potěš pánbůh. Až začne Žabka zkoumat videozáznam, osmkrát pošle hráče na led a zase je zavolá z ledu, jsem zvědav, jestli některý z rozhodčích bude mít odvahu na to, dát mu trest za zdržování hry. Asi těžko, budou tam pět minut debatovat u střídačky než se začne hrát a než jejich video kouč vykouzlí nějaký "průkazný" záběr. Takže vlastně zase něco, za co někdo dostal zaplaceno a je to úplně k hovnu.

Naposledy upraveno:
Kdysi bylo o parnik zajimavejsi hrat s VSZ Kosice nebo Slovanem Bratislava nez s Gottwaldovem nebo Litvinovem. Ale jo, proc chodit na Slovan, nedej boze jet tam do jejich krasny haly, kdyz muze prijet Bolka nebo Olomouc.
Na druhou stranu, jak se má pak cítit Jihlava se svoji krásnou moderní halou. Leda by přijali oba a zdůvodnili to moderní arénou na úrovni.

Tak jsem si se zájmem přečetl ten článek o hlášení rozhodčích a musím konstatovat, že je to dobře napsané a ukazuje to na to, jak krásně si se všemi APK a spol. vytírá zadnici. Dvě věci, které je třeba řešit, tedy vysvětlení či odůvodnění rozhodnutí a časový limit pro podání trenérské výzvy. Nechci po nich , aby odůvodňovali každý faul. Také to dle mně nemusí hlásit, protože pokud vylučuje za držení hole, signalizuje to, tak pak je jedno, jestli to do repráku řekne on nebo hlasatel. A odůvodňovat to je asi nesmysl. Ale u těch videí by to odůvodnění opravdu chtělo, bez něj to opravdu akorát vyvolává spory a jitří emoce . To můžou ty mikrofony prodat a kopit za ty peníze raději ofsidové kamery. A lhůta pro podání trenérské výzvy do zahájení hry? No potěš pánbůh. Až začne Žabka zkoumat videozáznam, osmkrát pošle hráče na led a zase je zavolá z ledu, jsem zvědav, jestli některý z rozhodčích bude mít odvahu na to, dát mu trest za zdržování hry. Asi těžko, budou tam pět minut debatovat u střídačky než se začne hrát a než jejich video kouč vykouzlí nějaký "průkazný" záběr. Takže vlastně zase něco, za co někdo dostal zaplaceno a je to úplně k hovnu.
Nyní se dozvíme nad rámec toho, co jsme byli schopni odvodit do teď, na jaký přestupek se uplatňuje trenérská výzva.

Naposledy upraveno:
Chtěl jsem na jejich obranu poznamenat, že jistě chodí mimo správcovství také do práce a nemohou to tu sledovat stále.
Ale oni tu již byli, tak budu zase mlčet. :)
Sorry, ja jsem zde v noci byl ale ten komentář mne teda minul, mel jsem to na telefonu a jen jsem reagoval na několik stránek zpět polemiku o vzdálenosti. Nove jsem nečetl. Vidím to az teď ze reagujete. Komentář jsem smazal, ale většina na něj reagujete, čili je v odpovědích.

Jinak jako Michal, sice jsem u počítače skoro nonstop, ale rozhodně zde nečtu vše, což je blbě ale najednou stranu ukázka ze fórum žije a není zde 5 komentářů denně jsk někde vedle.

Určitě zde jsou možnosti vaší regulace, blok, ban anebo z dotyčného udělat vola či poslat do patřičných míst.

Ahoj, jsem tu nová a jsem blond:) Kde prosím najdu ten článek?
V sekci Články, nicméně, pokud se nic nezměnilo, viditelná je pouze pro uživatele s nějakým minimálním množstvím příspěvků. Kolik minimálně příspěvků to musí být nevím, alenjen jeden určitě stačit nebude 🤷

toto teda v soucasnem stavu kadru moc nechapu...vzdyt nase Becko hraje stejnou soutez jako Zlin...při stavu nasi marodky ho ted neni moc kym nahradit a takto mohl hrat Ačko a stridavě B...ale urcite bych dal nyní v Acku sanci Hauserovi, to je presne idealni hrac do 4lajny pro Acko...
Já Hausera očekával v Áčku už v Lize mistrů....

Jinak Nosek , těžko hodnotit dle LM a přípravy a po prvním zápase ,který nevyšel nikomu. Můj názor , je škoda nechávat Tomáška na křídle , jeho místo je na centru

za mě by útoky měly být

Stránský Sedlák Červenka
Mandát Tomášek Smejkal
Válek Nosek Kondelík
Vondráček Sobotka Fejes

po uzdravení marodů

první útok beze změn
Kaut Tomášek Smejkal
Kelemen Nosek Kondelík
Mandát Poulíček Lauko
Vodráček, Sobotka , Fejes ?

toto teda v soucasnem stavu kadru moc nechapu...vzdyt nase Becko hraje stejnou soutez jako Zlin...při stavu nasi marodky ho ted neni moc kym nahradit a takto mohl hrat Ačko a stridavě B...ale urcite bych dal nyní v Acku sanci Hauserovi, to je presne idealni hrac do 4lajny pro Acko...
Souhlasím, to se mohl střídat v našem A a B ...

Můžu mít dotaz na adminy?
Možná blbost ale nezměnilo se chování odkazů v notifikacich?
Proč se ptám? Nevím jak je to dlouho ale když mi přišla notifikace na nový příspěvek a já na ní klikl tak mě to presmerovalo na daný příspěvek. Teď když na ní kliknu tak mě to otevře fórum, ale pak musím kliknout na zvoneček a tam kliknout na nový příspěvek.
Je to jen dotaz, třeba mám něco blbě nastavené.
Děkuji za zpětnou vazbu

Souhlasím, to se mohl střídat v našem A a B ...
Ja mam pocit ze to ze dostal smlouvu bylo ukvapené rozhodnutí, nevědělo se o Noskovi. On bude mít asi nějakou cenu, a počítalo se s ním ze bude hrát třeba 50:50 A/B. Jenže pak se ti objeví třeba Válek. A krizový scénář kdyby bylo hodně out ti v klidu zastane Bambus, Hauser, Pekař, Stránský. A jestli Zlín zaplatil?

Jinak z řeči těla kdo koukáte na videa na premium oblíbenec v kolektivu nebude, oproti třeba Subymu a Miga.

Mne jeho pokračování nedávalo smysl už předtím a dle mne bylo ovlivněné gólem v posledním zapase

Já tě (vás všechny) chápu, i proto jsem začal psát svůj příspěvek tak, jak jsem začal.
A rozumím 🤣 číst rychle všechno to, co se sem napíše během zápasu by jednoho zabilo 🤣.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno