Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Tohlo fórum je pořád stejný, jen se ohlásí příchod a Fšichni už mají jasno, že to bude nejtvrdší a nejlepší obránce ligy.
Ano, budu rád když budeme mít tvrdého a řízného beka, ale počkám si, až co Džony předvede na ledě. Pár hráčů co nakoukli do enejčel a v Evropě nehráli nic už tu bylo.
ano, také mě to fascinuje. Nepochybuji o tom, že ho všichni viděli hrát minimálně v padesáti zápasech uplynulé sezony.

Holland byl urcite dulezitej clanek Brna ve finale. V prvnim zapase 7 hitu, cely Dynamo 6. Co delal Hudacek roky predtim vime…

Ale tady jsme uz ted zesrani az za usima….

Vylucovani budeme i zesrani, presne jak jsme se prezentovali ve finale. Dluzno ale dodat, ze to je taky dost vec treneru…

Da se souhlasit se Smolenakem, kterej jako provokater sam potvrdil, ze kdyby na nej nastoupil Houdek v prvnim zapase, daval by si sakra majzla a choval by se jinak, nez jak se to vyvinulo s Pospisilem…

Naposledy upraveno:
Hezkej čtvrtek přeju ! S Johnem v kádru je ten čtvrtek ještě lepší než minulej čtvrtek - a to byl minulej čtvrtek suprovej skvělej den. :dance: A teď postupně : Když dostane John v 46.minutě dvouminutovej trest za stavu 4:0 pro nás tak pohoda ne ? Další : Ne - David Musil už skutečně nezrychlí ani tam na východě, myslet si že bude jinak rychlej pod trenérem Zadinou a jinak pod Motákem je blbost... Jako shodneme se tady na tom, že když budem hrát průběžně první či druhej flek v ZČ že je to i zásluha trenéra (trenérů) ? Tedy vyčkejte času... Vše bude. Tahle sezona fakt slibuje úžasnou podívanou... Uvidíte.... :dance::dance:
Chápu, ale hráč David Musil nikdy nebyl rychlej a já navíc psal o tvrdosti...

ano, také mě to fascinuje. Nepochybuji o tom, že ho všichni viděli hrát minimálně v padesáti zápasech uplynulé sezony.
A co mají jako psát? Máme si stěžovat, že to není Letang? Není to tak dlouho, co tady byl try-out s týpkama, co nedostali smlouvu na Slovensku, Ebell apod.

Nepamatuji si dobu, kdy k nám chodili hráči na pomezí NHL/AHL ve věku do 25 let.

Jen pro srovnání Ludvig odehrál 31 zápasů za Coloredo Eagles v minulé sezóně v AHL a měl 12b a ve statistice pravdy +5.
Což je necelých 0,4 bodu na zápas. Kolik našich defensivních beků mělo lepší čísla?

Dvořák 42 zápasů a 6 bodů.
Musil 51 zápasů 12 bodů.
Houdek 37 zápasů 7 bodů.

Pak přidám druhou věc - kolikrát někoho Musil nebo Dvořák srovnali? Jediný Michal se nebál za někoho postavit, ostatní vždycky koukali, že řežou kapitána, nebo Červa, nebo brankáře.

Říkejte si co chcete, ale nebylo moc lepších možností jak posílit obranu.

Závěrem jen dodám, že pohrdat týpkem s těmito čísly může jen hlupák. :toot::toot:

Trochu se bojím, aby moje nadšení u Ludviga nebylo jako s Kosticynem (jo já jsem za něj byl rád) aby nedostal hned nějakou sedmizápasovou stopku nebo něco :D :D :D u nás je možné vše

Tohlo fórum je pořád stejný, jen se ohlásí příchod a Fšichni už mají jasno, že to bude nejtvrdší a nejlepší obránce ligy.
Ano, budu rád když budeme mít tvrdého a řízného beka, ale počkám si, až co Džony předvede na ledě. Pár hráčů co nakoukli do enejčel a v Evropě nehráli nic už tu bylo.
Když píšeš všichni, tedy myslíš i sebe?🤔🤭

Nevidím vůbec problém v tom, že se zde většina fanoušků k nově příchozím hráčům upíná s nadějí a velkým očekáváním - koneckonců tady jsme pořád na fóru fanoušků pardubického hokeje.

Hráči, kteří k nám aktuálně chodí, jsou dle mne maximum toho, co lze v rámci naší soutěže získat a já jsem za každého hráče, který dostal v nejlepší lize světa šanci vděčný a těším se na něj.

Ještě nedávno jsme angažovali hráče, kteří dnes koketují s rumunskou nebo maďarskou ligou.....

Ano občas závidím, když konkurence trefí jackpot a přivede neznámého hráče, který okamžitě ohromí svými výkony - tohle nám popravdě nikdy moc nevycházelo.

Nyní jsem velmi spokojený - možná ta jména nemají takový lesk, ale rozhodně v nich je mnohem více potenciálu ;)
Za mě jsme měli párkrát dobrou ruku. Ono to vypadá , že soupeř to tipne dobře, protože si všimneme jen těch co se povedli, ti neznámí co zapadli jsou pro nás neviditelní.

Mueller pravděpodobně konec v Brně.

„...kvůli vážným problémům se zády nezačne s Kometou přípravu na ledě a dokonce mu hrozí konec kariéry.“

Holland byl urcite dulezitej clanek Brna ve finale. V prvnim zapase 7 hitu, cely Dynamo 6. Co delal Hudacek roky predtim vime…

Vylucovani budeme i zesrani, presne jak jsme se prezentovali ve finale. Dluzno ale dodat, ze to je taky dost vec treneru…

Da se souhlasit se Smolenakem, kterej jako provokater sam potvrdil, ze kdyby na nej nastoupil Houdek v prvnim zapase, daval by si sakra majzla a choval by se jinak, nez jak se to vyvynulo s Pospisilem…
Za mě toto letos i rok předtím rozhodlo finále, emoce. Chtít to urvat za každou cenu. Když půjdou po hračích, tak to pocítí na vlastní kůži.

Duda v Zimaku unešený z Ludviga, že ho pasuje na nejlepšího beka extraligy. Zná ho osobně a on zrovna moc nechválí, tak uvidíme

Da se souhlasit se Smolenakem, kterej jako provokater sam potvrdil, ze kdyby na nej nastoupil Houdek v prvnim zapase, daval by si sakra majzla a choval by se jinak, nez jak se to vyvinulo s Pospisilem…
za me byla obrovska chyba Hollanda vubec poustet..

Jak říkal sám Ludvig ostatním týmům se prostě nebude hrát proti němu dobře a to mu věřím.
Já radši budu mít tohohle kluka na naší straně než vidět jak nás věší na mantaky a smutně přihlížet jak se zastavá svých parťáků a nakládá nám.
Tohle bude top, věřím tomu. Za mě zatím nejlepší náš příchod...

Za Ludviga jsem rád nic méně počkám si na sezónu nechci říkat unáhleně zda bude nebo nebude oporou ale věřím tomu že to bude náš tvrďák co bude za tým dýchat

Za Ludviga jsem rád nic méně počkám si na sezónu nechci říkat unáhleně zda bude nebo nebude oporou ale věřím tomu že to bude náš tvrďák co bude za tým dýchat
Mně by bohatě stačilo, kdyby z něj byl nový Aleš Píša. 🙂

Dle Dudy je velmi rychlý a tvrdý. Umí sundat rukavice (prý dost možná nově nejlepší bitkař extraligy), k tomu celkem produktivní.

No a Aleš si nakonec tu svou hranici u rozhodčích také našel.

Nemůže být čojs výběr a píkej vrcholný. Potom by to bylo emazinkový nebo oušnový.
Jestli Duda myslel, že Ludvík bude jasnej výběr na přesilovku, tak tam na ní bude extremní přetlak. Není to blbost? Neni spis do oslabení jako defenzivní obránce?

Jestli Duda myslel, že Ludvík bude jasnej výběr na přesilovku, tak tam na ní bude extremní přetlak. Není to blbost? Neni spis do oslabení jako defenzivní obránce?
Promiň, smazal jsem svůj příspěvek. Nechce se mi o Dudovi vůbec přemýšlet a domýšlet se co myslel těma zkomoleninama.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno