Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
s Kusym to bylo takový "Chcete mě?" v praxi. Akorát místo Kubišové a Srstky to moderoval jeho agent.
Jinak celý to prohlášení je slušnej bizár

1000018991.webp

s Kusym to bylo takový "Chcete mě?" v praxi. Akorát místo Kubišové a Srstky to moderoval jeho agent.
Jinak celý to prohlášení je slušnej bizár

Náhled přílohy 4176
Tak pro Kusyho velky win ... Kradec bude mit velky problem si myslim .. vubec jim nezapada do koncepce . jejich cesta odolnych bojovniku mela celkem smysl ..Radil ani Kusy do toho vubec nezapadji

Měl bych pro Kmondu další skvělý tip na hráče, který prošel Dynamem a bude k dispozici za férovou cenu:

Měl bych pro Kmondu další skvělý tip na hráče, který prošel Dynamem a bude k dispozici za férovou cenu:
Toho mi ani nepřipomínej....

Radši bych jim tam poslal tohodle výtečníka, ten mi neskutečně pil krev

Náhled přílohy 4178
GIF by Česká televize

Martinec umi v Mechu uplest z hovna bic, to vime vsichni, ale tohle je preslap. Kusy ze zapadne mezi odolne, rychle bruslici bojovniky, na kterych to maji postavene? Tak to si myslim, ze se nestane. O jeho vykonech dost napovida, ze i v lonskem kadru Kladna se tam propadnul az na hranu sestavy.
Radil je to same. Zari a rijen, dokud bude stihat muze byt nejak platny, ale potom ho uhoni jeho vlastni spoluhraci.
Nemyslim, ze oni dva budou pro Mechov nejaky terno.

Budu asi za uplnýho vola,ale abyste stím Kusým ještě nekoukali :) Já bych ho uplně neodepisoval.Šikovnej je a muže mu ten jejich fofr hokej sedět. :)

Budu asi za uplnýho vola,ale abyste stím Kusým ještě nekoukali :) Já bych ho uplně neodepisoval.Šikovnej je a muže mu ten jejich fofr hokej sedět. :)
On skoro seděl minulou sezónu na Kladně. To jen k jeho výkonnosti. Hráč do první či druhé lajny (to by mohl hrát tak v Jihlavě), takže pro HK naprostý nesmysl.
U Radila to je 60%, že to nevyjde a 40%, že to bude posila. V tom jejich rychlém hokeji bych řekl, že bude spíše do počtu.

On skoro seděl minulou sezónu na Kladně. To jen k jeho výkonnosti. Hráč do první či druhé lajny (to by mohl hrát tak v Jihlavě), takže pro HK naprostý nesmysl.
U Radila to je 60%, že to nevyjde a 40%, že to bude posila. V tom jejich rychlém hokeji bych řekl, že bude spíše do počtu.
Když ono hodně záleží jestli bude zdravej a jak to uchopí.Kusý je hokejista jak kráva,jen si kluk asi myslí,že je víc než kdo je.

Jsem rád že nemusíme zkoušet hráče jako je Kusý , ten kluk na extraligu nemá .....

Abychom se v úsudku o přínosu Radila do HK nemýlili.
Pokud jim vyjde schválení národní výjimky o umístění branek do rohů🏒🔄➿🤝, tak mají společně nabito (a nebo mu udělají ještě jeden roh za brankou 🤗).

Jsem taky na oba zvědavý a docela i věřím, že hlavně proti nám do toho budou šlapat. Ve finále ale myslím, že to taky nebude ani u jednoho žádná show. Radil furt i věřím, že nějakých 20b může s přesilovkami dát a Kusy jestli zopakuje těch 5 z Kladna tak to bude slušný. Šikovný určitě furt nějak je, ale v bruslení bude zaostávat navíc to bude ještě víc znát v tom jejich litacím stylu...

jsou na to léto nějaký prášky nebo jsou lepší lehké práce na zahradě? Už mě to nebaví se bavit o Radilovi a dalších nepodstatných věcech. Důležitý je nástup na led a v plné palbě. vše ostatní je krácení času, který se vleče pomalu tím vedrem a zdá se, že to nemá konce.
Jménem všech školou povinných Ti za tento příspěvek uděluji jedničku "🖕". 😉

Moc díky, skvělý rozhovor, nula hořkosti, pokora, správné nastavení do budoucna. Moc Lichtymu přeju, ať se mu v Boleslavi daří a snad se k nám brzo vrátí, v playoff byla radost ho sledovat.
Nemusíte mít strach. Kuba je Choceňák a tam všichni fandíme Pardubicím (snad kromě Vápna 😀). Od mala je správný hajzlík v dobrém smyslu a šel si za svým. Navíc dobré vychování a rodinné zázemí. Oba rodiče perfektní. S jeho tátou jsem chvilku hrál městskou ligu a na to, že nikdy v mládí hokej nehrál, tak taky nastavený jak Kuba(to mají prostě v genech). Když šel na led, tak tam nechal 100%, jak kdyby byl sedmý zápas finále NHL:). Takže, když bude mít Kuba výkonnost a zájem z naší strany, tak ho uvidíme brzo opět v našem dresu.

Naposledy upraveno:
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno