Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Tak pro Kusyho velky win ... Kradec bude mit velky problem si myslim .. vubec jim nezapada do koncepce . jejich cesta odolnych bojovniku mela celkem smysl ..Radil ani Kusy do toho vubec nezapadjis Kusym to bylo takový "Chcete mě?" v praxi. Akorát místo Kubišové a Srstky to moderoval jeho agent.
Jinak celý to prohlášení je slušnej bizár
Náhled přílohy 4176
s Kusym to bylo takový "Chcete mě?" v praxi. Akorát místo Kubišové a Srstky to moderoval jeho agent.
Jinak celý to prohlášení je slušnej bizár
Náhled přílohy 4176

tajdletomu voříškovi řikám Denis : )
Toho mi ani nepřipomínej....Měl bych pro Kmondu další skvělý tip na hráče, který prošel Dynamem a bude k dispozici za férovou cenu:
![]()
Ladislav Havlik - Stats, Contract, Salary & More
Eliteprospects.com hockey player profile of Ladislav Havlik, 1992-04-21 Svitavy, CZE Czechia. Most recently in the Czechia3 with SKLH Zdar nad Sazavou. Complete player biography and stats.www.eliteprospects.com
a parťáka Bokroše můžem?Toho mi ani nepřipomínej....
Myslím že díky tobě má teď AV69 solidní mdloby a tlak jak kráva
Souhlasím, do první ligy super posila, pokud bude tedy zdráv.Kusý bude mít střídavé starty do Kolína a bude jako 13. útočník.
On skoro seděl minulou sezónu na Kladně. To jen k jeho výkonnosti. Hráč do první či druhé lajny (to by mohl hrát tak v Jihlavě), takže pro HK naprostý nesmysl.Budu asi za uplnýho vola,ale abyste stím Kusým ještě nekoukaliJá bych ho uplně neodepisoval.Šikovnej je a muže mu ten jejich fofr hokej sedět.
![]()
Když ono hodně záleží jestli bude zdravej a jak to uchopí.Kusý je hokejista jak kráva,jen si kluk asi myslí,že je víc než kdo je.On skoro seděl minulou sezónu na Kladně. To jen k jeho výkonnosti. Hráč do první či druhé lajny (to by mohl hrát tak v Jihlavě), takže pro HK naprostý nesmysl.
U Radila to je 60%, že to nevyjde a 40%, že to bude posila. V tom jejich rychlém hokeji bych řekl, že bude spíše do počtu.
Abychom se v úsudku o přínosu Radila do HK nemýlili.On skoro seděl minulou sezónu na Kladně. To jen k jeho výkonnosti. Hráč do první či druhé lajny (to by mohl hrát tak v Jihlavě), takže pro HK naprostý nesmysl.
U Radila to je 60%, že to nevyjde a 40%, že to bude posila. V tom jejich rychlém hokeji bych řekl, že bude spíše do počtu.
Šel.Nešel by se dát celý do příslušné sekce....Díky
Jménem všech školou povinných Ti za tento příspěvek uděluji jedničku "jsou na to léto nějaký prášky nebo jsou lepší lehké práce na zahradě? Už mě to nebaví se bavit o Radilovi a dalších nepodstatných věcech. Důležitý je nástup na led a v plné palbě. vše ostatní je krácení času, který se vleče pomalu tím vedrem a zdá se, že to nemá konce.
Nejen ávéčko!Myslím že díky tobě má teď AV69 solidní mdloby a tlak jak kráva![]()
Moc díky, skvělý rozhovor, nula hořkosti, pokora, správné nastavení do budoucna. Moc Lichtymu přeju, ať se mu v Boleslavi daří a snad se k nám brzo vrátí, v playoff byla radost ho sledovat.
Nemusíte mít strach. Kuba je Choceňák a tam všichni fandíme Pardubicím (snad kromě VápnaMoc díky, skvělý rozhovor, nula hořkosti, pokora, správné nastavení do budoucna. Moc Lichtymu přeju, ať se mu v Boleslavi daří a snad se k nám brzo vrátí, v playoff byla radost ho sledovat.