Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Dám takový jeden příklad za všechny, takový Rolas - jeho přístup a chuť za všech okolností dát ze sebe svému klubu maximum byla mimořádná.
A takto se choval prosím hráč, který nebyl čistým odchovancem.....

Přesto všechno se ani on nevyhnul během kariéry momentům, kdy s ním klub nejednal úplně v rukavičkách.
Zaregistroval někdo, že by se Rolas potřeboval na úkor klubu někde "vyblít" ? Ne, nemá to za potřebí. ;)

Naštěstí je mnohem více hráčů, kteří na náš klub nepotřebují kydat hnůj a možná si i té šance obléknout náš dres vážili. Asi bych je všechny nedokázal vyjmenovat, byla by jich vážně spousta.(y)

Vždy to bude nakonec o lidech, jejich inteligenci a sebereflexi a empatii. A pokud něco z toho někomu chybí.....

Zeptám se, je vás tady určitě pár, který budou mít odpověď. Co je na tom pravdy, že Dědek posilhava o koupi fotbalu v Pardubicích? Nějak se ke mně dostala tahle zpráva, ale nevím co si o tom mám myslet. Vím, že měl zájem o fotbal v Hradci a to padlo, proto to klidně může být na stole, ale nevím...

Zeptám se, je vás tady určitě pár, který budou mít odpověď. Co je na tom pravdy, že Dědek posilhava o koupi fotbalu v Pardubicích? Nějak se ke mně dostala tahle zpráva, ale nevím co si o tom mám myslet. Vím, že měl zájem o fotbal v Hradci a to padlo, proto to klidně může být na stole, ale nevím...
Zájem o fotbal v Hradci neměl. Tuhle fámu sám vyvrátil... Myslím, že to tenkrát byly jen novinářský kachny a spekulace...

Jo je to tak a chce koupit i Tyršovy sady, aby na místě sadů zimáku a letňáku postavil největší fotbalovej stadión světa.
A když se mu to tam nevejde, tak bude muset koupit a zbourat i zámek....

Kdybychom nebyli zahledění jen sami do sebe, trochu se porozhlédli, tak už bychom dávno věděli, co fanoušci ostatních organizací. Totiž to že p. Dědek si dříve nebo později koupí všechno. Tedy samozřejmě až na fanoušky ostatních organizací. Takže pokud jde o predikce nákupů p. Dědka, nemůžeme se netrefit.
Podle posledních indícií se p. Děděk chystá koupit Pernštýňák a Velký Taxisův příkop.

Měl by hlavně koupit Budějovice anebo zaplatit, aby se nejmenovali Dynamo. Aspoň by novináři už nemohli psát titulky o nespokojenosti v Dynamu a o tom, jak dochází trpělivost s majitelem.

Měl by hlavně koupit Budějovice anebo zaplatit, aby se nejmenovali Dynamo. Aspoň by novináři už nemohli psát titulky o nespokojenosti v Dynamu a o tom, jak dochází trpělivost s majitelem.
Však příští sezóna to bude samá nespokojenost, konec trpělivosti v Pardubickém klubu... sice to bude fotbal, ale to budou všichni opět vynechávat.

Ja Ti Tvuj pohled neberu a samozhrejme se da v hodne vecech souhlasit, ja si jen proste nemyslim, ze by nejak Rada prestrelil, kontrakt byl ukoncen a to je vse, ohledne rozhovoru, za me OK- popsal jak byl kontrakt ukoncen z jeho pohledu: nic vic- nic min, ale to bychom se tocili v kruhu, zminujes Nakladala, nevim, neprijde me ze hlavnim duvodem konce byla vykonost...., ale to je celkem fuk, jelikoz nemam tolik casu, tak pokud se me neco nelibi, nebo si myslim, ze to jsou blbosti, tak to neposloucham nebo vypnu, tady me to naopak pripada, ze se cela rada kolegu trapi poslouchanim, ctenim atd., veci a autoru, jen proto, aby zde nasledne napsali jak nas zas kde rezou, tot vse, posledni vec, az se ve vsech tech podcastech PCE prestanou rozebirat, tudiz nikoho zajimat, tak to bude spatny, zejmena pro majitele..tot vse ode me, preji vsem na levo i na pravo fajn leto a v Zari na znackach..
Jasně, máš recht v tom, že se PCE všude zmiňují proto, že to každého zajímá a to je dobře. Kdybychom byli každýmu ukradený, jako Hradec, tak to nikdo ani nezmíní - s jednou výjimkou - Zdravím pane Ryšavý :rock:

Jasně, máš recht v tom, že se PCE všude zmiňují proto, že to každého zajímá a to je dobře. Kdybychom byli každýmu ukradený, jako Hradec, tak to nikdo ani nezmíní - s jednou výjimkou - Zdravím pane Ryšavý :rock:
ono tam možná chybelo krátke vyjádření našeho sportovního manažera k tomu rozhovoru pro MHK....ja nevěřím, že Sejk rekl..."Lukaši nevejdeš se do prvních peti utoku (které ani nemame :)) a tak i když máš smlouvu ještě rok tak odchod"...- takhle to prezentuje vetšina podcastů....podle me Petr Sykora řekl neco ve smyslu, že na první dve formace už to neni z výkonnostnách důvodů a pro hráče typu Lukáš Radil nemá cenu hrát 4.utok,...Lukašovi byla nabídnuta ta a ta pozice v týmu ...a hotovo, jedno krátké vyjádření a je po problému...

ono tam možná chybelo krátke vyjádření našeho sportovního manažera k tomu rozhovoru pro MHK....ja nevěřím, že Sejk rekl..."Lukaši nevejdeš se do prvních peti utoku (které ani nemame :)) a tak i když máš smlouvu ještě rok tak odchod"...- takhle to prezentuje vetšina podcastů....podle me Petr Sykora řekl neco ve smyslu, že na první dve formace už to neni z výkonnostnách důvodů a pro hráče typu Lukáš Radil nemá cenu hrát 4.utok,...Lukašovi byla nabídnuta ta a ta pozice v týmu ...a hotovo, jedno krátké vyjádření a je po problému...
Taky si myslím, že nikdo v klubu neřekl, že se nevejde do 5 pětek. Sýkora určitě nepůjde komentovat co neřekl, nota bene když nebyl Radilem jmenován, manažerů přece máme víc a on je ředitel. A navíc známe Radila, většinou odpovídá v lehčím tónu s úsměvem i když to je někdy rýpnutí. Snad něco nepopletu, byl to on, kdo řekl v rozhovoru ve finále, že jsme si ukázali, že Postava není žádný démon?

Taky si myslím, že nikdo v klubu neřekl, že se nevejde do 5 pětek. Sýkora určitě nepůjde komentovat co neřekl, nota bene když nebyl Radilem jmenován, manažerů přece máme víc a on je ředitel. A navíc známe Radila, většinou odpovídá v lehčím tónu s úsměvem i když to je někdy rýpnutí. Snad něco nepopletu, byl to on, kdo řekl v rozhovoru ve finále, že jsme si ukázali, že Postava není žádný démon?
Ano, ale bylo to proti Třinci a Kacetlovi, pokud si dobře vzpomínám.

Však příští sezóna to bude samá nespokojenost, konec trpělivosti v Pardubickém klubu... sice to bude fotbal, ale to budou všichni opět vynechávat.
Nebude. Ve fotbale bude s tím jejich losem v 7.kole po sezoně:)

Jo, člověk už si myslí,že Pešán končí a místo Regendy bude Resenda a nic z toho 🤣

Ten Nedorost je fakt dobrý mindrák. Teď ho draftovali do Zimaku a už jede na otázku, která se Pardubic vůbec netýká, tak je tam stejně hodí denent :)
To už je fakt přecitlivělost. Schválně jsem se na zimák kvůli tomu kouknul. A kupodivu to nepovažuju za nejztracenější hodinu ve svém životě. On tou poznámkou reagoval na další angažmá Lauka v NHL. Třeba já jsem u toho hráče těžce na vážkách. Jeho typové zařazení je čtvrtá lajna max. V Bostonu, v týmu v přestavbě, ho v ní nevidí. I když Boston a jeho management, to je kapitola sama pro sebe. Viz třeba Zbořil.
Ale pokud by se Lauko v NHL nadále neuchytil, tak v extralize se o něj strhne rvačka. Mezi námi a Spartou. Už jen proto, abychom ho Spartě nenechali jen tak lacino. Ale vysněný pravák to není, což není ani Jan Jeník. Ale oba jsou C, což je v extralize poměrně nedostatkové zboží.

Ano, ale bylo to proti Třinci a Kacetlovi, pokud si dobře vzpomínám.
Když říkal, že nám nic nedluží, tak si vzpomenu přesně na tohle. Po namistrovaných rozhovorech místo aby vytáhl svoji extratřídu a za ty prachy urval kýbl, přišel trapnej výkon v rozhodující moment, opakovaně. To je jeho smutnej odkaz...

Naposledy upraveno:
Když říkal, že nám nic nedluží, tak si vzpomenu přesně na tohle. Po namistrovsných rozhovorech místo aby vytáhl svoji extratřídu a za ty prachy urval kýbl, přišel trapnej výkon v rozhodující moment, opakovaně. To je jeho smutnej odkaz...
Znám ho a on je vážně podivín, chytrý kluk ale zvláštní povaha. Obhajovat ho nebudu, urazil se a ukázal svoji jesitnost.
Když jsem slyšel jak Koreis a Vápno mu tipuji 40 bodů plus a že to je největší kauf pro Kradec tak jsem ledově klidný, protože to tak nebude, ale má své obdivovatele což je fajn, mě zklamal a život jde dál

Znám ho a on je vážně podivín, chytrý kluk ale zvláštní povaha. Obhajovat ho nebudu, urazil se a ukázal svoji jesitnost.
Když jsem slyšel jak Koreis a Vápno mu tipuji 40 bodů plus a že to je největší kauf pro Kradec tak jsem ledově klidný, protože to tak nebude, ale má své obdivovatele což je fajn, mě zklamal a život jde dál
Koreisovi nikdy žádný tip ani úsudek nevyšel. Radil tolik bodů neudělá, ta soutěž se zkvalitňuje, zrychluje. Taková čísla budou mít jen Ti nejlepší. Nic mu nepřeju, je ve špatném klubu a tam bych nepřál nikomu. Jemu zdraví po tom zranění v našem triku a to je vše.

Koreisovi nikdy žádný tip ani úsudek nevyšel. Radil tolik bodů neudělá, ta soutěž se zkvalitňuje, zrychluje. Taková čísla budou mít jen Ti nejlepší. Nic mu nepřeju, je ve špatném klubu a tam bych nepřál nikomu. Jemu zdraví po tom zranění v našem triku a to je vše.
Já to vím, on i Vápno si to umí okecat, že to byla predikce jenom 😂 myslím si že Radil tolik bodů neudělá. Je škoda,že nemá tolik sebereflexe, ale co se dá dělat.

Takto nějak to psal Sejk při ukončení. Těch pět pětek si myslím, že byla narážka na Ludviga jak to řekl Mandymu.

Nepamatuji si, kolik bodů predikovali Hykovi, ale pamatuji si, jak myslím Duda říkal, že Hyka bude rozhodující faktor pro Spartu v play off a že je to ten poslední střípeček, co jim chyběl.
Ale tyhle "odborníky" nejde vůbec brát vážně. Stačí si vzpomenout na Antoše, jak říkal, že Sparta si jde jasně pro titul, že nemá slabiny, že to je nejlepší tým za hodně dlouhou dobu, aby asi tak o deset dní později, když vypadli, tak zase věděl, že to bylo jasný že vypadnou, protože to mají od začátku sezóny blbě složený.
Prostě bláboly a zase jenom bláboly.

Stačí si vzpomenout na Antoše, jak říkal, že Sparta si jde jasně pro titul, že nemá slabiny, že to je nejlepší tým za hodně dlouhou dobu, aby asi tak o deset dní později, když vypadli, tak zase věděl, že to bylo jasný že vypadnou, protože to mají od začátku sezóny blbě složený.

Dopředu řeknu, jak to dopadne, i když se jen málokdy trefím, protože zpětně to pak už vím na 100 % a nemýlím se! To ze mě činí odborníka.

Better Than You Wow GIF by BDHCollective

Snad ten čas brzy přijde a bude se mu dařit

Když říkal, že nám nic nedluží, tak si vzpomenu přesně na tohle. Po namistrovaných rozhovorech místo aby vytáhl svoji extratřídu a za ty prachy urval kýbl, přišel trapnej výkon v rozhodující moment, opakovaně. To je jeho smutnej odkaz...
Ten rozhovor vůbec namistrovaný nebyl. Sám by Kacetla vůbec nezmiňoval, kdyby se ho asi pětkrát během rozhovoru neptala, jaký je to fantom.

Ty body múže úplně v klidu udělat. Teda spíš musí, protože ničím jiným už prospěšný být moc nemůže...

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno