Smil Flaška z Pce
Forčekující kanonýr
- 1,044
- 143
Pokud nevyhrají zítra nad Karvinou, tak záchrana bude hodně těžká.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
A vyhráli !!! Čekal jsem spíš body s Baníkem, ale tohle vypadá že je konečně snad už na dobrý cestě!Pokud nevyhrají zítra nad Karvinou, tak záchrana bude hodně těžká.
Co s těma prachama budeš dělat? Hlavně zůstaň tak skromný jako teď. Snad tě ty prachy nezmění.Lepší prachy v hrsti, nežli baráž na střeše Náhled přílohy 4827
No jenže on už sám Krejča nechtěl dlouhodobě trénovat, takže někoho sehnat museli..Takže nakonec prý Krejčí odsunuty a novým hlavním je Trousil plus vzal sebou asistenta Polacha.
Nelíbí se mi to, kluci za poslední dva zápasy pod Krejčím předvedli víc fotbalu než za celou sezónu a teď budou zase experimentovat? Za mě stejný zkoušení jako Střihavka / Saňák / Kováč a teď Trousil. Trochu si dělám obavy, aby vůbec dokončil sezónu.
Být Krejčím už bych se jim na to vykašlal hlavně pod tím Zavřelem..
Ale jo, s tím se dá souhlasit a neměl bych ani problém, ale z toho rozlučkovyho videa mě to nepřesvědčilo. Je to takový na umlčeni kritiky, trochu divadlo pro lidi, aby nebyla vlna negativ na jeho odchod. Mluví, že to chce nechat mladým, ale věřím, že kdyby cítil důvěru / podporu, tak by pokračoval a hlavně věřím, že by nás kolem ty 10 dostal.No jenže on už sám Krejča nechtěl dlouhodobě trénovat, takže někoho sehnat museli..
A co si budeme povídat, na výběr není moc koho. Trousil byl dlouho ve Vyškově, špatnou práci tam nedělal, když tam vydržel 7 let v kuse. Od Koubka v Plzni se za ty 2 roky snad taky něco přiučil. Dejme mu šanci a nepranýřujme ho ještě před prvním tréninkem.
Předpokládám, že když šel např. Trpišovský trénovat Žižkov nebo Liberec, tak si taky většina fanoušků klepala na čelo, co to je za ňoumu.
Že to není ještě ostřílený bard automaticky neznamená, že musí být špatný![]()
Souhlas s oběma, Samuel mě hodně zaujal, měl tam pár super momentů. Zato Vecheta je totální provar. Nejdražší a nejvíc chtěná posila a zatím je to takový bílý Yahaya, je úplně šílený.Jinak docela gólovy zápas Mol cupu, cením, že se vrátili z 1:3 na 3:3 a tlačili to do penalt. Škoda, myslím, že se Baník docela nadřel, ale čtvrtfinále poprvý v historii bylo blízko.
Jinak v zimě musí proběhnout čistka. Jsou u nás hráči, co tady nemají co dělat. Vecheta i když asistence, tak zatím hodně slabý za ty peníze. V Molu jinak se mi líbil ten mladý #35 Samuel co je nejlepší střelec Čfl. Ten už má být v áčku aspoň na pár minut ke konci...