Fotbal

Zápas s Karvinou asi nikde krom Oneplay neběží, co? Nebo jde někde sledovat?

Trenér Krejčí je pardubická legenda, samorost, ale umí pracovat s mladými kluky. Vymyslel skvělá střídání, kluci za ním jdou, Střihavka zkrátka "přesluhoval"..

Naposledy upraveno:
Jirku Krejčího znám osobně a znám jeho práci jako trenéra a ač je to Pardubická legenda ,tak bych ho zase nepřeceňoval ,na dlouho dobé trénování Áčka Pardubic,bohužel nemá .Neumí pracovat se staršíma klukama a cizincema. Dobře tady píšeš že by byl vhodný k mladým klukům.
S Jirkou si tykáme ,to co jsem tady napsal jsem mu osobně i řekl.
A jinak u Pce Áčka je Jirka od dubna ,jako konzultant ,ano neměl velké slovo ,ale i tak .
Nejvíc mé naštval, když po zápase s Baníkem prohlásil " děkuji klukům za disciplinovaný výkon " ,děkuje za disciplínu ,když hráč dostane v 37 minutě druhou žlutou a tím oslabuje svůj tým ......

Naposledy upraveno:
V Béčku roste slušný talent, 19. letý Victor Samuel, dneska dal za poločas hattrick, v druhé půli přidal 4. gól a v 10 zápasech Béčka vstřelil 9 gólů

Naposledy upraveno:
Od Krejčího se asi moc nečeká a proto on do toho může jít uvolněně.
Za mě já viděl víc fotbalu za ty dva zápasy pod ním, než za celou sezónu.
Nebýt červený s Baníkem, tak věřím, že by dal tři body, to vlastně potvrdil v lize naruby i Fík.
Tam vlastně i říkal, že kdyby se obklopil mladým jazykově vybaveným realizakem, tak by to mohlo i fungovat.
Já mu držím palce, kéž by mu to sedlo mně se pod ním ten fotbal zatím líbí.
Jinak určitě i souhlas Vecheta je úplně mimo, zatím totální provar a vyhozený peníze...

Lepší prachy v hrsti, nežli baráž na střeše Screenshot_20251012-195635_Tipsport CZ.webp

Takže nakonec prý Krejčí odsunuty a novým hlavním je Trousil plus vzal sebou asistenta Polacha.
Nelíbí se mi to, kluci za poslední dva zápasy pod Krejčím předvedli víc fotbalu než za celou sezónu a teď budou zase experimentovat? Za mě stejný zkoušení jako Střihavka / Saňák / Kováč a teď Trousil. Trochu si dělám obavy, aby vůbec dokončil sezónu.
Být Krejčím už bych se jim na to vykašlal hlavně pod tím Zavřelem..

Naposledy upraveno:
Pokud bude žába na prameni Zavřel a v zákulisí Piter, tak se to bude obracet k lepšímu velmi pomalu.

Takže nakonec prý Krejčí odsunuty a novým hlavním je Trousil plus vzal sebou asistenta Polacha.
Nelíbí se mi to, kluci za poslední dva zápasy pod Krejčím předvedli víc fotbalu než za celou sezónu a teď budou zase experimentovat? Za mě stejný zkoušení jako Střihavka / Saňák / Kováč a teď Trousil. Trochu si dělám obavy, aby vůbec dokončil sezónu.
Být Krejčím už bych se jim na to vykašlal hlavně pod tím Zavřelem..
No jenže on už sám Krejča nechtěl dlouhodobě trénovat, takže někoho sehnat museli..

A co si budeme povídat, na výběr není moc koho. Trousil byl dlouho ve Vyškově, špatnou práci tam nedělal, když tam vydržel 7 let v kuse. Od Koubka v Plzni se za ty 2 roky snad taky něco přiučil. Dejme mu šanci a nepranýřujme ho ještě před prvním tréninkem.
Předpokládám, že když šel např. Trpišovský trénovat Žižkov nebo Liberec, tak si taky většina fanoušků klepala na čelo, co to je za ňoumu.
Že to není ještě ostřílený bard automaticky neznamená, že musí být špatný :-)

No jenže on už sám Krejča nechtěl dlouhodobě trénovat, takže někoho sehnat museli..

A co si budeme povídat, na výběr není moc koho. Trousil byl dlouho ve Vyškově, špatnou práci tam nedělal, když tam vydržel 7 let v kuse. Od Koubka v Plzni se za ty 2 roky snad taky něco přiučil. Dejme mu šanci a nepranýřujme ho ještě před prvním tréninkem.
Předpokládám, že když šel např. Trpišovský trénovat Žižkov nebo Liberec, tak si taky většina fanoušků klepala na čelo, co to je za ňoumu.
Že to není ještě ostřílený bard automaticky neznamená, že musí být špatný :-)
Ale jo, s tím se dá souhlasit a neměl bych ani problém, ale z toho rozlučkovyho videa mě to nepřesvědčilo. Je to takový na umlčeni kritiky, trochu divadlo pro lidi, aby nebyla vlna negativ na jeho odchod. Mluví, že to chce nechat mladým, ale věřím, že kdyby cítil důvěru / podporu, tak by pokračoval a hlavně věřím, že by nás kolem ty 10 dostal.
Podpořím Trousila a budu mu přát, aby to mu to sedlo, ale furt to je za mě trochu experiment buď to vyjde nebo ne.

Super 3 body, snad to mužstvu pomůže psychicky, že se odpoutali z posledního místa.
Na konci měli super štěstí, Šerák vychytal super šanci a Řezníček po rohu vytahoval míč z brankové čáry.

Jinak docela gólovy zápas Mol cupu, cením, že se vrátili z 1:3 na 3:3 a tlačili to do penalt. Škoda, myslím, že se Baník docela nadřel, ale čtvrtfinále poprvý v historii bylo blízko.
Jinak v zimě musí proběhnout čistka. Jsou u nás hráči, co tady nemají co dělat. Vecheta i když asistence, tak zatím hodně slabý za ty peníze. V Molu jinak se mi líbil ten mladý #35 Samuel co je nejlepší střelec Čfl. Ten už má být v áčku aspoň na pár minut ke konci...

Jinak docela gólovy zápas Mol cupu, cením, že se vrátili z 1:3 na 3:3 a tlačili to do penalt. Škoda, myslím, že se Baník docela nadřel, ale čtvrtfinále poprvý v historii bylo blízko.
Jinak v zimě musí proběhnout čistka. Jsou u nás hráči, co tady nemají co dělat. Vecheta i když asistence, tak zatím hodně slabý za ty peníze. V Molu jinak se mi líbil ten mladý #35 Samuel co je nejlepší střelec Čfl. Ten už má být v áčku aspoň na pár minut ke konci...
Souhlas s oběma, Samuel mě hodně zaujal, měl tam pár super momentů. Zato Vecheta je totální provar. Nejdražší a nejvíc chtěná posila a zatím je to takový bílý Yahaya, je úplně šílený.

Tak ta Sigma včera, po pravdě z toho zase bolely oči. Trochu mi to připomínalo fotbal ala Střihavka. Divil jsem se i tomu střídání. To se mu nepovedlo. Trochu škoda, že nevyužije víc toho Šancla možná jen pro to, že jde do Baníku. Samuel včera měl hrát. Jinak Bammens na stoperu trefa do černýho. Co ho tam dal Krejčí, tak mu to parádně sedlo.
Musí přijít i zimní čistka, třeba právě Surzyn, to se už nedá...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno