stará hokejka
Hattrickový hrdina
- 2,856
- 1,839
Nová hymna Slavie. Pěkná.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.

Ale po těch hokejových videohrách potěšilo. Body, se kterými asi nepočítal nejen kdejaký Pražák..Tak to je hodně velké překvapení![]()
Jo máš pravdu, dozvěděl jsem se o průběžném stavu těsně před koncem a je to jako ibalgin na bolest hlavy. Taková nečekaná radost. A to prý ještě měla Sparta dohrávat v 9 lidech, psal orosená na hlavním diskuzním fóru. Kuchta měl být dávno venku a prý i nějaká pěst do obličeje.. mohlo to být klidně i 4:0 pro nás.Ale po těch hokejových videohrách potěšilo. Body, se kterými asi nepočítal nejen kdejaký Pražák..![]()
je to tam je to tam, vyhráli jsme a máme tedy bodový polštář, super víkendVedeme 1:0 !!!!️ ale ještě času hodně
![]()
Bammens je útočníkPoslední dva výsledky super, vůbec jsem s tím nepočítal, navíc když se to sejde, tak můžeme i přezimovat v prostřední skupině.
Jinak obrana top, Bammens podpis sezóny pro nás a s Lurvinkem fakt šlapou.
Možná trochu zklamání byla návštěva, trochu jsem čekal větší zájem po výhře na Spartě a navíc, že to byl poslední domácí zápas a ještě z Mechovem..
Tak ho koupili, ale předělali ho na obránceBammens je útočník![]()
Super, za to ale z Vechety je místo útočníka hovnoTak ho koupili, ale předělali ho na obránce
Bammens je útočník![]()
Soubojově ok, s rychlostními útočníky bude problém..To je a dal za nás i peknyho góla hlavou z pozice hrota myslím právě proti Hradci, ale kdo ho dal do obrany (Krejčí), tak to vyloženě trefil. On je takový univerzální a ta obrana s Lurvinkem je hodně slušná sedlo mu to. Není to myslím pro něho nic novýho, on už to i dřív někde hrál..
Soubojově ok, s rychlostními útočníky bude problém..
Hlavatého zptátky domů z Liberce a Vechetu pryč domů do Karvinné, tak bych to viděl![]()
Michal Hlavatý v Liberci nehraje, vrátí se do Pardubic? | Livesport.cz
Záložník Liberce Michal Hlavatý (27) měl patřit k hlavním oporám týmu, avšak v posledních týdnech vypadl ze základní sestavy. To ihned přiživilo spekulace, že by mohl Slovan opustit. Ve hře má být i jeho možný návrat na starou známou adresu, neboť se na něj vyptávaly Pardubice.www.livesport.cz
Jo přesně tak, dneska mi zavřel hubu, a jsem za to rádOno to jebání funguje i tady?![]()