Fotbal

Vím, že chyběli hráči, ale tohle proti Libereci bylo strašně slabý. Stejný jak pod Střihavkou. To samý zápas s Olomouci oba zápasy po jedny střele na bránu hlavně doma s Libercem a hlavně absolutně nekoukatelny. Výhra s Bolkou mi připadala, že se ještě vezl na Krejčího vlně pak dvě remízy se soupeři, kde jsme mohli udělat víc a teď dva zápasy úplně mimo..
Snad se dají do kupy a ještě něco z těch 3 zápasů do zimní přestávky vymlati, i když to nebude mít jednoduchý...

Adventní dárek?😱
Teď jsem zvědav na sudí.....

Ale po těch hokejových videohrách potěšilo. Body, se kterými asi nepočítal nejen kdejaký Pražák.. 🙂
Jo máš pravdu, dozvěděl jsem se o průběžném stavu těsně před koncem a je to jako ibalgin na bolest hlavy. Taková nečekaná radost. A to prý ještě měla Sparta dohrávat v 9 lidech, psal orosená na hlavním diskuzním fóru. Kuchta měl být dávno venku a prý i nějaká pěst do obličeje.. mohlo to být klidně i 4:0 pro nás.

Tak snad dnes urveme i derby, bylo by to fajn po tom hokeji... navíc Slovácko dost zázračně vyhrálo

Nejhorší, co můžu udělat je, pustit si po hokeji fotbal - nuda, nuda, šeď, šeď.
A to, i když vyhráli ✌️✌️✌️

Poslední dva výsledky super, vůbec jsem s tím nepočítal, navíc když se to sejde, tak můžeme i přezimovat v prostřední skupině.
Jinak obrana top, Bammens podpis sezóny pro nás a s Lurvinkem fakt šlapou.
Možná trochu zklamání byla návštěva, trochu jsem čekal větší zájem po výhře na Spartě a navíc, že to byl poslední domácí zápas a ještě z Mechovem..

Poslední dva výsledky super, vůbec jsem s tím nepočítal, navíc když se to sejde, tak můžeme i přezimovat v prostřední skupině.
Jinak obrana top, Bammens podpis sezóny pro nás a s Lurvinkem fakt šlapou.
Možná trochu zklamání byla návštěva, trochu jsem čekal větší zájem po výhře na Spartě a navíc, že to byl poslední domácí zápas a ještě z Mechovem..
Bammens je útočník:)

Bammens je útočník:)

To je a dal za nás i peknyho góla hlavou z pozice hrota myslím právě proti Hradci, ale kdo ho dal do obrany (Krejčí), tak to vyloženě trefil. On je takový univerzální a ta obrana s Lurvinkem je hodně slušná sedlo mu to. Není to myslím pro něho nic novýho, on už to i dřív někde hrál..

To je a dal za nás i peknyho góla hlavou z pozice hrota myslím právě proti Hradci, ale kdo ho dal do obrany (Krejčí), tak to vyloženě trefil. On je takový univerzální a ta obrana s Lurvinkem je hodně slušná sedlo mu to. Není to myslím pro něho nic novýho, on už to i dřív někde hrál..
Soubojově ok, s rychlostními útočníky bude problém..

Soubojově ok, s rychlostními útočníky bude problém..

Jj, s tím se dá souhlasit, na druhou stranu to je asi jeho jediná slabost, on to ale vykompenzuje jinými vlastnostmi. Pozičně, soubojově, ve vzduchu v dostupovani, slušný předvídani situaci a má i docela rozehrávku. On i ten Vasulin, který přes něj dal gól, tak se hodně nadřel a dost ho i chválil...

Hlavatého zptátky domů z Liberce a Vechetu pryč domů do Karvinné, tak bych to viděl🙂

Už to tady zná, je spjat s naším klubem, bral bych ho všema deseti

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno