Fotbal

Bude dnes vyprodáno? zbývá asi 100 míst. Snad bude klukům k dobrému výkonu svítit sluníčko. Navážeme na takticky a fyzicky dobré výkony z posledních zápasů podzimní části? Slávka není moc ve formě, kdysi už jsme bod s ní urvali

Bude dnes vyprodáno? zbývá asi 100 míst. Snad bude klukům k dobrému výkonu svítit sluníčko. Navážeme na takticky a fyzicky dobré výkony z posledních zápasů podzimní části? Slávka není moc ve formě, kdysi už jsme bod s ní urvali
Čoveče, na to sluníčko bych vzhledem ke startu zápasu moc nespoléhal, a to dokonce ani při výjimečně dobrém výkonu 🤔😁

Čoveče, na to sluníčko bych vzhledem ke startu zápasu moc nespoléhal, a to dokonce ani při výjimečně dobrém výkonu 🤔😁
Nojo, máš pravdu, já blbě viděl, četl jsem 15:30 začátek😂

No ale popravdě moc nechápu, proč když je neděle se začíná tak pozdě.. Za tmy a bude chladněji, musí se svítit umělým osvětlením..

A Hlavatý je možná v piči...

Škoda, že nám tam něco nespadlo, nějaké šance byly

Chorý je píča... škoda těch šancí...

Chorý dělá čest svému příjmení, tací by neměli mít umožněno hrát, zákeřný simulant

Chorý dělá čest svému příjmení, tací by neměli mít umožněno hrát, zákeřný simulant
copak simulant, ale troufnu si tvrdit, že ještě pár zákeřných loktů během druhého poločasu udělá. Rozhodčí ale perfektní. Žádnej chaos proti hokeji, VAR funguje jak má. Dobře se na to dívá

Takhle to ale nepůjde, když získáme míč a jdeme do protiútoku tak to musí být rychlé, a ne nechat se doběhnout stejným hráčem, který chyboval a nechat se zfaulovat v neatraktivní pozici. To dobývání do plných, to má slavie pohlídaný..

Takhle to ale nepůjde, když získáme míč a jdeme do protiútoku tak to musí být rychlé, a ne nechat se doběhnout stejným hráčem, který chyboval a nechat se zfaulovat v neatraktivní pozici. To dobývání do plných, to má slavie pohlídaný..
Jednoho dáme 💪

Jako hrajeme s lídrem, dnes můžeme jen překvapit, body bude třeba sbírat jinde. Jsem ovšem rád, že chceme, i když nám trochu pomáhá, že Slavia hraje bez jednoho hráče.

Jako hrajeme s lídrem, dnes můžeme jen překvapit, body bude třeba sbírat jinde. Jsem ovšem rád, že chceme, i když nám trochu pomáhá, že Slavia hraje bez jednoho hráče.
Chceme právě proto, že slavie je o deseti.. O její kvalitě není pochyb, jen mě mrzí, že děláme i dost zbytečných nevynucených chyb. Když chyby vyplynou z aktivní hry soupeře, tak to beru. Je to škoda, ještě není konec, ale dalo se z toho něco vytěžit

Mne se líbí jak se Slavia neustále válí, při každém kontaktu, to je kotrmelců, je úsměvné, že musí s námi praktikovat takovou hru. Tohle válení po trávě je hnus napříč celou ligou

Jsem velmi rád za blbce.. a jak se najednou slávisté nevalí...😀

Taky to řvaní komentátora, při gólu z ofsajdu na 2:0 pro slavii a nynější smutná reakce při vyrovnání na 1:1😂

tvl.... mohlo tam bejt, skalp Sparty i Slavie... to se musí dávat prostě...

Nakonec krásnej zápas, po vstřelení branky na 1:1 to byl líbivý fotbal. Bod určitě bereme. Ale scházelo málo, a mohli jsme být první, kdo sešívky letos porazí. Máme se o čeho odrazit. Hlavatý přežil zákrok, kdy to vypadalo na operaci, takže všechno nakonec dobré

Začíná to s fotbalem vypadat dobře jako před 6 lety s hokejem. Nakonec budeme rádi chodit i na ten fotbal. Konečně je to koukatelné a dokážeme hrát vyrovnaně i s těmi nejlepšími. Jen tak dál!

Dnes se ctí, co víc, byli jsme lepším týmem a určitě nám dnešní zápas hodně pomůže do dalších bojů. Mandous si nakonec nejdůležitější zákrok nechal na konec a zachránil nám aspoň bod.

Zlatý bod, i přes přesilovku. Za mne pecka takhle zahájit "jaro". Ten tým si bude víc a víc věřit.

A Vecheta se třeba taky probral..😉

Asi dobrý byznys... :unsure:

Zájem měl Baník Ostrava či Slovan Liberec, nakonec však pardubický stoper Louis Lurvink přestupuje do Olomouce. V Sigmě podepsal čtyřiadvacetiletý Švýcar dlouhodobý kontrakt, ačkoli ještě na konci podzimu s agentem tvrdil, že zamíří do Premier League. Nakonec je rád za Hanou.

Lurvink v Pardubicích celý leden trucoval, nenastoupil do jediného přípravného duelu, kouč Jan Trousil tvrdil, že nemá nastavenou hlavu na pokračování v klubu. Teď se dočkal angažmá na Moravě, ačkoli na podzim i s agentem, když zjistil, že Anglie vážně není reálnou variantou, obvolával Liberec s tím, že by klidně rád působil pod Ještědem. Jde o osmou zimní posilu Hanáků, podle informací iSportu za ně dali téměř 300 milionů korun (bez podpisových bonusů či provizí agentům).

Rozhodčí hodně slušně tlačí Bohemians, nám dá červenou za úplnou kravinu a fauly Bohemians přehlíží, kapr liga jak má být

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno