Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Čoveče, na to sluníčko bych vzhledem ke startu zápasu moc nespoléhal, a to dokonce ani při výjimečně dobrém výkonuBude dnes vyprodáno? zbývá asi 100 míst. Snad bude klukům k dobrému výkonu svítit sluníčko. Navážeme na takticky a fyzicky dobré výkony z posledních zápasů podzimní části? Slávka není moc ve formě, kdysi už jsme bod s ní urvali
Nojo, máš pravdu, já blbě viděl, četl jsem 15:30 začátekČoveče, na to sluníčko bych vzhledem ke startu zápasu moc nespoléhal, a to dokonce ani při výjimečně dobrém výkonu![]()
To přijde, jdou si za tímŠkoda, že nám tam něco nespadlo, nějaké šance byly
Ale to co nedal Hlavatý, to bych dal i jáTo přijde, jdou si za tím![]()
Njn, je tady novejAle to co nedal Hlavatý, to bych dal i já
copak simulant, ale troufnu si tvrdit, že ještě pár zákeřných loktů během druhého poločasu udělá. Rozhodčí ale perfektní. Žádnej chaos proti hokeji, VAR funguje jak má. Dobře se na to díváChorý dělá čest svému příjmení, tací by neměli mít umožněno hrát, zákeřný simulant
Jednoho dámeTakhle to ale nepůjde, když získáme míč a jdeme do protiútoku tak to musí být rychlé, a ne nechat se doběhnout stejným hráčem, který chyboval a nechat se zfaulovat v neatraktivní pozici. To dobývání do plných, to má slavie pohlídaný..
Chceme právě proto, že slavie je o deseti.. O její kvalitě není pochyb, jen mě mrzí, že děláme i dost zbytečných nevynucených chyb. Když chyby vyplynou z aktivní hry soupeře, tak to beru. Je to škoda, ještě není konec, ale dalo se z toho něco vytěžitJako hrajeme s lídrem, dnes můžeme jen překvapit, body bude třeba sbírat jinde. Jsem ovšem rád, že chceme, i když nám trochu pomáhá, že Slavia hraje bez jednoho hráče.