Sali67
Hattrickový hrdina
- 3,926
- 3,264
Trošičku jsem si zapřeháněl....Kolego, nezavře, nezavře a nesnaž se říkat opak.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Trošičku jsem si zapřeháněl....Kolego, nezavře, nezavře a nesnaž se říkat opak.
Nemyslim si ,ze jsi to same rikal po v semifinale po 5. zapase na SPADíra v bráně je WILL to snad pozná každý kdo chodí zde na hokej.
Protože dali hráči v poli víc gólů, než ta díra dokázala pustit? Po včerejšku mu bude sakra zvonit v uších, tam bylo snad 5 tyček, takovy štěstí mít taky pořád nebude. Kdyby neměl lapačku jen na okrasu, tak by to bylo jiný, ale bohužel.....A proč má teda díra v bráně už 4 výhry ze 4 startů?![]()
Co řešíte pořád brankoviště, oni se srovnají a Plzeň nejsou zas tací nazdarci a mají kvalitní hráče. Stále po 60 minutách je stav 4:2, tři body do tabulky a vše ostatní je už nyní zcela nepodstatné. Tak si Malcom poslechl zvonkohru, kolik mají štěstí brankáři co chytají proti nám, taky je to slušná porce.Protože dali hráči v poli víc gólů, než ta díra dokázala pustit? Po včerejšku mu bude sakra zvonit v uších, tam bylo snad 5 tyček, takovy štěstí mít taky pořád nebude. Kdyby neměl lapačku jen na okrasu, tak by to bylo jiný, ale bohužel.....
A o tom to snad je, ne? Dát víc gólů než soupeř, ať stojí v bráně kdokoliv....Protože dali hráči v poli víc gólů, než ta díra dokázala pustit? Po včerejšku mu bude sakra zvonit v uších, tam bylo snad 5 tyček, takovy štěstí mít taky pořád nebude. Kdyby neměl lapačku jen na okrasu, tak by to bylo jiný, ale bohužel.....
Jak jsem psal, raději se budu dívat na zápas kdy vyhrajeme dejme tomu 6:4, než když to bude rybník za stavu 1:0, i když v play off se to tak hraje, ale proč si neuzit trochu základní částA o tom to snad je, ne? Dát víc gólů než soupeř, ať stojí v bráně kdokoliv....
Přesně tak.Jak jsem psal, raději se budu dívat na zápas kdy vyhrajeme dejme tomu 6:4, než když to bude rybník za stavu 1:0, i když v play off se to tak hraje, ale proč si neuzit trochu základní část
Samozřejmě, akorát že v PO už je to jinak.... Tam rozhoduje každá šmudla a co si budeme, doby kdy jsme vyhráli titul i s Ruzou v bráně už jsou dávno pryč, víme o tom své viz 7.zapasy s Tři....A o tom to snad je, ne? Dát víc gólů než soupeř, ať stojí v bráně kdokoliv....
Užít si základní část je samozřejmě super, ale cíle klubu nejsou užít si základní část a tomu by měl odpovídat kádr všude, obzvlášť na nejdůležitější poziciJak jsem psal, raději se budu dívat na zápas kdy vyhrajeme dejme tomu 6:4, než když to bude rybník za stavu 1:0, i když v play off se to tak hraje, ale proč si neuzit trochu základní část
Posílej do prdele toho kdo tě ráno doma strojí panáčku.Chtěl jsem reagovat a poslat tě do prdele, ale když vidím zpětně tvoje příspěvky a tvůj profil, tak to asi nemá ani cenu.
Tvl ty máš fakt dost, v loni ten vstup do sezony ještě horší. Máme nejzkušenější tým v extralize a věř, že ti hráči moc dobře vědí jak hrát play off a taky jak hrát základní část.Samozřejmě, akorát že v PO už je to jinak.... Tam rozhoduje každá šmudla a co si budeme, doby kdy jsme vyhráli titul i s Ruzou v bráně už jsou dávno pryč, víme o tom své viz 7.zapasy s Tři....
Ty jsi fakt nemocný s tím brankovištěm a evidentně jsi nikdy v bráně jako brankář nestál.Užít si základní část je samozřejmě super, ale cíle klubu nejsou užít si základní část a tomu by měl odpovídat kádr všude, obzvlášť na nejdůležitější pozici![]()
No právě, to děláš dobře. A dělej to dál i kdybys měl lhátJá všude zdůrazňuju, že z Ostravy nejsem, že tam jenom bydlím.
Když moji rodiče používají takovou tu otřepanou formulaci, že přijedou Ostraváci, tak je zle, to vyloženě nesnáším, nejsem nějakej dement.
To se mýlíš, kolegoUžít si základní část je samozřejmě super, ale cíle klubu nejsou užít si základní část a tomu by měl odpovídat kádr všude, obzvlášť na nejdůležitější pozici![]()
Základní část je pro klub stejně důležitá jako PO. Jde o lidi, jejich zájem naplnit zimák atd. Příběhy o zbytečné základní části a doufání v play-off zázrak kde všechno doženou sportovně i ekonomicky živěj možná jinde, ale tohle není náš případ....Ty jsi takový po ránu nepříjemný? Nadechni se a bude lépe.Posílej do prdele toho kdo tě ráno doma strojí panáčku.
Zítra to zavře.
Kolego, nezavře, nezavře a nesnaž se říkat opak.
To je neskutečné, jaké jsme my Češi kurvy.
To já ho zas maličko chápu a řekl bych, že jeho reakce byla vlídnější, než to, na co reagoval, nebo ne?Ty jsi takový po ránu nepříjemný? Nadechni se a bude lépe.
Nepodceňoval bych pravidelné jebání jako nezbytnou součást udržování či zvyšování kvality kádruTo už jste někteří tak zparchantělí, že tady řešíte "kdo je větší díra" u dvojice, která nám vychytala titul? Jako fakt? Doporučuju pravidelný obklady a konzumaci bylinkových nápojů...

Jakých bylinkových nápojů? Protože tohle vypadá na JägermeisterTo už jste někteří tak zparchantělí, že tady řešíte "kdo je větší díra" u dvojice, která nám vychytala titul? Jako fakt? Doporučuju pravidelný obklady a konzumaci bylinkových nápojů...
Projeď si příspěvky, které tu tento profil postuje, pak mě třeba malinko pochopíšTo já ho zas maličko chápu a řekl bych, že jeho reakce byla vlídnější, než to, na co reagoval, nebo ne?![]()
Ty už mě taky neser.To já ho zas maličko chápu a řekl bych, že jeho reakce byla vlídnější, než to, na co reagoval, nebo ne?![]()