Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Máme viníka, takže vše je jasné. Příští tři zápasy půjde hrát za béčkoTaky červus nemůže bejt jednou kopyto![]()
ty rozhodnuti pres video jsou stejne zvlastni; opravdu delaji na lede sudi tolik chyb v nas prospech?
Jen blbni, tam udělá krále střelců za ty tři zápasyMáme viníka, takže vše je jasné. Příští tři zápasy půjde hrát za béčko
Hoši děkujem za 3 body... Velký díky ovšem patří červusovi![]()
nebo je to uplne naopak - sudi u kazdeho naseho golu nechaji mene ci vice viditelnou chybu a kazdy nas souper si muze pomoci videem, mozna zadny nas gol nemel nikdy platit!Tys odhalils další Dědkův komplot! Sudí permanentně pískají góly pro nás. Naštěstí je tu možnost tuto nespravedlnost napravit videem! Pane Dědku, styďte se.
![]()
Ten jediný úspěšný nájezdník je mi povědomýSousedi za 2 body.
A pometla takySousedi za 2 body.
Sousedi za 2 body.
přesně, červen-ka a góly v říjnu. Proti selskýmu rozumu toto. Jednoznačně neuznávatTo bych taky neuznal ne![]()
Ten jediný úspěšný nájezdník je mi povědomý![]()
tak mne nejdriv krasne neuznanim golu rozhodci konecne zajisti prvni presnej tip a pak mi ti Cervus zkaziVolal jsem sudím, že mám v tipovačce 3:2 výhru, omluvte mě
Ty jsi fandili Plzni?Dobrý to bylo.
Byli jsme rychlí a důrazný.
Taky si myslím. Rychlý hokej, hned otočení hry bez nějakého stání za brankou. Plzeň hrála ale taky dobře, oproti předešlým Budějicim v kterých by chtěl žít každýDobrý to bylo.
Byli jsme rychlí a důrazný.
98 -> 89Vezmeme si ho na měsíc na hostování a to by nebylo,abysme mu ty čísla nespravili!![]()