Pick
Kapitán na ledě
- 7,664
- 7,891
Tak určitě. Sem se dneska diky Smejkovi propadl z uspokojivého dvacátého místa až na neuspokojivé třicáté šesté místoPořád je nás víc poškozených než potěšených alespoň co se týká tipovačky![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Tak určitě. Sem se dneska diky Smejkovi propadl z uspokojivého dvacátého místa až na neuspokojivé třicáté šesté místoPořád je nás víc poškozených než potěšených alespoň co se týká tipovačky![]()
Nepovažuji se za znalce, ale pokusím se odpovědět.Pls - muze mi nekdo z mistnich znalcu pravidel osvetlit, jak je mozny za panenku dostat 2 minuty? Premyslel jsem o tom v zapase, kde se vzala ta presilovka 5 na 3…
A kdo je nejlepší střelec extraligy? Nějaký Dr. Jones?Jen pro zajímavost....
Nevíte někdo....kdo vede Kanadské bodování ve finské lize??![]()

a stále visí!Jen pro zajímavost, touhle dobou před deseti lety instalovali v aréně současnou kostku nad ledem.
Pokud by se někdo odvolal proti stavbě, muselo by toto odvolání být zveřejněno na úřední desce města. Nic takového jsem na desce nenašel... A protože hala dostala povolení koncem srpna a lhůta pro odvolání je 14 dní, je pravděpodobné, že se nikdo neodvolal...Nevíte někdo náhodou jak je to s nabytím právní moci stavebního povolení pro halu? Lhůta už měla uplynout, ale nikde jsem nic nenašel, tak jestli do toho ještě někdo nezkusil hodit vidle
Filip Chytilinjured reserve
Už by se na to fakt radši měl vykašlat, tohle je o zdraví
A když se podívám na ten hit od Wilsona co ho vyřadil minule, a teď tu srážku s rozhodčím - vždyť on si snad do těch karambolů vyloženě najíždí sám![]()
Je děsný, říkat Johnymu "Ludva"....hned vidím Ludánka z Homolků a ta postava byla vyloženě reklama na hlad a přitom náš Johny je naprostej protiklad a s Ludvou nemá nic společnýhoNe všechny zápasy budou ideal a na krásu. Všichni týmy v lize mají jen jednu motivaci, kousnout se a bodovat s Pardubicemi.
My budeme víceméně bušit do každý obrany a oni si pojedou na protiútoky. Snad jen ze Spartou by to mohl být hezký hokej. Nemám o nás obavy to si sedne víc a víc.
Snad Ludva brzy zpět a vytuní to vzadu. Chybí mi dvojka Mig - Ludva
Ono to tak stejně dřív nebo později dopadne. On bude podobný případ jako Ondra Kaše..U nás by mu bylo dobře![]()
Já mu to hlavně nepřeju, ale co jeho všechno postihne? Podobným zdravotním případem je Martin Pospíšil z Calgary. A tomu přeji opravdu pevné zdraví, jelikož ten by určitě šel za bratrem a na takové dva pacienty v jednom týmu není naše extraliga asi připravená.Ono to tak stejně dřív nebo později dopadne. On bude podobný případ jako Ondra Kaše..
Tak proto Zbořil radši couvnul a šel k nám.V Brně otevírají dneska arénu. Teda jako otevírat staveniše a říkat tomu otevření arény.
Náhled přílohy 9157
Od někoho z “x”
U nás by mu bylo dobře![]()
Ja jsem cekal ze da Noskovi jak vletěl do rozhodčího, co so budeme, vyhnout se mu vubec nechtěl.Tak Bičánek dává prvni tresty , já trochu čekal , že už dá Pytlíkovi za ten skok u nás 10 pcthttps://www.hokej.cz/bicanek-nastavuje-metr-prvni-stopka-a-hned-vysoka/5098205
Stejně to je kariéra, z beka na hraně NHL, jdeš do Brna a očumuješ novou arénu, dostaneš lukrativní smlouvu v Pardubicích s vidinou ještě větší arény, po tragickém roce čekáš někde na zastávce v Pardubicích až si pro tebe přijedou z Vítkovic a jdeš za psychopatem Venou, přežiješ tam rok, jsi na padáku, a pak skončíš jako kapitán asi aktuálně nejvetsiho loser týmu v extralize a budeš bojovat o záchranu.Tak proto Zbořil radši couvnul a šel k nám.
To nevim....Bičánek jako hráč moc férový nebyl...Já tak nějak doufám, že Bičánek nebude nějak hodně trestat tvrdou, ale fėrovou hru... On sám tak totiž hrál, tak by na takovou hru mohl mít jiný pohled, než Ujčík, kterej byl pravej opak...
I přesto někteří na staveništi pravděpodobně dokázali i vyvrcholitV Brně otevírají dneska arénu. Teda jako otevírat staveniše a říkat tomu otevření arény.
Náhled přílohy 9157
Od někoho z “x”
I přesto někteří na staveništi pravděpodobně dokázali i vyvrcholit
I přesto někteří na staveništi pravděpodobně dokázali i vyvrcholit
život prostě není nuda, ale pořádná jízda na horské drázeStejně to je kariéra, z beka na hraně NHL, jdeš do Brna a očumuješ novou arénu, dostaneš lukrativní smlouvu v Pardubicích s vidinou ještě větší arény, po tragickém roce čekáš někde na zastávce v Pardubicích až si pro tebe přijedou z Vítkovic a jdeš za psychopatem Venou, přežiješ tam rok, jsi na padáku, a pak skončíš jako kapitán asi aktuálně nejvetsiho loser týmu v extralize a budeš bojovat o záchranu.