Hokej

Já tak nějak doufám, že Bičánek nebude nějak hodně trestat tvrdou, ale fėrovou hru... On sám tak totiž hrál, tak by na takovou hru mohl mít jiný pohled, než Ujčík, kterej byl pravej opak...

Já tak nějak doufám, že Bičánek nebude nějak hodně trestat tvrdou, ale fėrovou hru... On sám tak totiž hrál, tak by na takovou hru mohl mít jiný pohled, než Ujčík, kterej byl pravej opak...
To nevim....Bičánek jako hráč moc férový nebyl...

Ten exteriér T-arény se mi moc nelíbí, za mě když žebrování jako designový prvek, tak svisle (viz MHAP, ze starších MSG, Rondo) nebo šikmo svisle (Rogers Place v Edmontonu) a kupolovitá střecha na oválné budově je taky taková 🫤

Kupolovitá střecha dobře ladí s kruhovým půdorysem, na O2 aréně to funguje, ta s věkem pořád vypadá dobře. Tohle co staví v Brně imho nezestárne dobře. Ale možná se pletu, vkus je subjektivní ...

Stejně to je kariéra, z beka na hraně NHL, jdeš do Brna a očumuješ novou arénu, dostaneš lukrativní smlouvu v Pardubicích s vidinou ještě větší arény, po tragickém roce čekáš někde na zastávce v Pardubicích až si pro tebe přijedou z Vítkovic a jdeš za psychopatem Venou, přežiješ tam rok, jsi na padáku, a pak skončíš jako kapitán asi aktuálně nejvetsiho loser týmu v extralize a budeš bojovat o záchranu.
život prostě není nuda, ale pořádná jízda na horské dráze 😛😎

Každá aréna, nová, bude svým způsobem krásná a je dobře ze staví, otevírají, ač to otevření je agitka 14 dni před volbami, pze se potřebuješ pochlubit arénou, kterou 100% stavěli erární peníze, dotovat to budou erární peníze.

V tomhle jsem pravda stále skepticky k naší aréně, protože i Sázka aréna byla nepřímo financována z veřejných peněz. Sazka ponižovala, tedy mohla, legálně, svůj příspěvek ze sázek so sportu a financována byla převážně dluhopisy.

K tomu financování té naší bez veřejné podpory mám stále trochu skepsi, resp je to na hraně reálnosti.

Třeba překoná i Ujčíka a dostane většinu hráčů „do tepláků“. :)

tak bego už teče 2:0. Raději to vypínám. posledně potom co jsem to pustil se vyhranej zápas skoro prohrál tak dám chlapcům šanci zabojovat o výsledek

Koukám béčko dnes 0:3 ...zatím! Ale tak jednou to přijít muselo, Frýdek si vyšlápl na jiný týmy, a navíc ...není konec zápasu!

Stejně tak Žďár ...0:2 navíc doma, s Děčínem.
Za "plameny" dnes dokonce ve sestavě Rouha! A samozřejmě Tomáš Hebek. Naopak Tuláček, Rájek, Štěpánek za "B".
Naopak Adam Paleček dle předpokladů zmizel v zahraničí, a to konkrétně v Severní Karolině, kde hraje "Federal Prospects Hockey League". Za Žďár nestihl jediné soutěžní utkání.

Btw ...u dvou kluků jsem se díval, jak si vedou v novém působišti:

Lukáš Nahodil ...v přípravě odehrál 7 zápasů s bilancí 2+3 (ne vždy byly k dispozici asistence). Na "ostro" si v 7.zápase připsal zatím první bod za asistenci (+ proměnil nájezd v rozstřelech). Takže tam taky asi fanoušci čekali víc. Asi bych byl trpělivej :)

Tom Kaštánek (trošku vrtám do řemesla kolegovi Havránkovi :) ). Do Lítvínova vlastně jako junior přestopil už loni.
Letos zatím 6 zápasů (0+1). Nicméně vede klubovou tabulku +/- s +7 body! Na beka výborný hodnocení.
Je dobrý sledovat, jak si kluci vedou jinde a že nedělají "ostudu" :)

Okénko do mládeže je tu. Střídavě oblačno. Ne počasí, ale výkony našich mládežnických mužstev. Zvláště u těch nejmladších si to musí ještě sednout.

ELJ: PCE– LBC 7 :1, naše góly: 5. Jevtěchov (Chaloupka, M. Kovář), 10. Teplý (Válek, Křečan), 24. M. Kovář (Válek, Křečan), 31. Ryšavý (Jevtěchov, Chaloupka), 47. Jevtěchov (Bórik, Hynek), 50. Sekanina (Chaloupka, M. Kovář), 52. Joska (Válek, Teplý) Liberečtí junci se doposud nevyrovnali s odchody do zámoří – odešlo jim letos šest hráčů, vloni dokonce sedm. Proto se taky krčí s jedním bodem na posledním místě tabulky. Za to naše opory už se začínají bodově ozývat. Naše sestava: Osvald (Pernica) – Chaloupka, Novosad (A), Hynek, Řehořek, Křečan (A) – Teplý, Sekanina, Joska – Bórik, Ryšavý, Korec (C) – M. Kovář, Válek, V. Tvrdík – Koníř, Jevtěchov. Trenér: Jakub Venc

ELSD: PCE – LIT NEODEHRÁNO Hosté pro nemoc nedorazili a odkládali utkání v i další mládežnické
kategorii.

ELMD: JIH - PCE 4 :5 po pp., naše góly: 19. Píša (Mach), 20. Píša (Zaal, Souček), 37. Zaal (Píša, Mach), 48. Píša (Mach), 61. Mach. Naše sestava: P. Malina (S. Štancl) — M. Stránský, J. Dušek, A. Pavliš, T. Mucha, D. Novák — D. Kolínek, D. Žižka, D. Chmelař, A. Zaal, D. Mach, M. Krukouski, M. Píša, B. Souček, O. Klusoň, H. Hruška

9EL: JIH – PCE 7 :3, naše góly. 2. Staněk, 25. Kňava (Pešina, Soukal), 38. Bříza (Motyčka, Heller). Naše sestava: P. Jindra (J. Pražan) — M. Zámečník, D. Šťásek, J. Motyčka, T. Kupka, L. Pešek, J. Korchňák, M. Pešina — V. Kylar, J. Heller, V. Staněk, L. Kňava, L. Bříza, Š. Paleček, D. Benda, M. Pelikán, M. Nenadál, Z. Soukal

Série asi musela někdy skončit, ale zrovna s famílií.

Ještě takovým "třineckým" způsobem, z toho co jsem viděl první a část druhé třetiny.

Naši je tam skoro celou první třetinu motali že by z toho i Martin Šonka dostal závrať 😵‍💫

PhotoGIF_9_26_2026_8_32_55_PM.gif

.... a nic z toho.
A pak Třinec B dostane jednu přesilovku, Kofroň pošle napříč brankovištěm přihrávku která v 99 případech z 100 neprojde a samozřejmě se mu to povede dokonale.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno