Hokej

Sralta

Anticipation Popcorn GIF

Irving nebo Hyka? 😁

Okénko do mládeže je tu. Já se zítra vrátím k našemu dosavadnímu účinkovaní v mládežnických kategoriích statistickým komentářem, a věřte, že je nač se těšit. Nevedeme si vůbec špatně.
Ale kolega Holly833 tu reagoval na můj post o nahraných bodech, byť v případě bega tím, že se taky nějaké v minulosti v extralize odečítaly, tedy ne konkrétně nám. A jakoby to přivolal. V ELMD se kontumoval vzájemný zápas Kladno - Pilsen Wolves, na ledě 4 :0, administrativně 0 :5, pro porušení pravidla o over age hráčích.

....kdo od nynějška zasáhne perníkem hráče soupeře a bude přistižen, bude mu ustřižen ☝️

Podpora vlastního klubu - prioritou hlediště je povzbuzování Dynama a vytváření kvalitní sportovní kulisy.
Respekt vůči soupeři a rozhodčím - rivalita je přirozenou součástí sportu, vulgární, urážlivé nebo dehonestující projevy však na tribuny nepatří.
Bezpečnost pro všechny návštěvníky - enteria arena musí zůstat bezpečným místem pro všechny věkové kategorie včetně rodin s dětmi.
Reprezentace klubu a města - chování každého návštěvníka na tribunách spoluvytváří celkovou pověst klubu i města Pardubice.

13803.gif
..zrovna takhle před derby..🤣
Hádám,že kdybychom zahajovali s Bolehlaví,tak se to neobjeví..😇

Okénko do mládeže je tu. Já se zítra vrátím k našemu dosavadnímu účinkovaní v mládežnických kategoriích statistickým komentářem, a věřte, že je nač se těšit. Nevedeme si vůbec špatně.
Ale kolega Holly833 tu reagoval na můj post o nahraných bodech, byť v případě bega tím, že se taky nějaké v minulosti v extralize odečítaly, tedy ne konkrétně nám. A jakoby to přivolal. V ELMD se kontumoval vzájemný zápas Kladno - Pilsen Wolves, na ledě 4 :0, administrativně 0 :5, pro porušení pravidla o over age hráčích.
Jágr? 🤣🤣🤣

Právě jsem si koupil na pátek lupeny do Litvínova, těším se, nikdy jsem tam nebyl.
Nějaké tipy?

Podpora vlastního klubu - prioritou hlediště je povzbuzování Dynama a vytváření kvalitní sportovní kulisy.
Respekt vůči soupeři a rozhodčím - rivalita je přirozenou součástí sportu, vulgární, urážlivé nebo dehonestující projevy však na tribuny nepatří.
Bezpečnost pro všechny návštěvníky - enteria arena musí zůstat bezpečným místem pro všechny věkové kategorie včetně rodin s dětmi.
Reprezentace klubu a města - chování každého návštěvníka na tribunách spoluvytváří celkovou pověst klubu i města Pardubice.

Náhled přílohy 8963

Navrhuji následující nedehonestující, inkluzivní a tudíž přípustné pokřiky:
Soupeř není náš nepřítel!
Rozhodčí jsou také lidé!
Sláva hokeji!
Máme rádi hokej!
případně ostřejší:
Rozhodčí se mýlí!
To nebylo hezké!
:)

Náhled přílohy 8963
Takže už nebudeme “jebat mechov”, ale “usouložit královské město”…..?🤦🏻

Náhled přílohy 8963
A poslal to taky někdo Alešovi na sever?

Právě jsem si koupil na pátek lupeny do Litvínova, těším se, nikdy jsem tam nebyl.
Nějaké tipy?
Zaparkujes mezi takovyma komunistickyma garazema, a stadion je mezi panelákama, kdyz jsem tam byl prvně, tak jsem ho našel tak, ze jsem do nej narazil :)), ale luxus klobasa pred stadionem....lidi velmi přátelští (snad se to ted nezmění tim, jak na nas guma utoci), nevim jestli mas na sezení, ale většina tam je k stani...ale ja to tam mam rad, je to fakt nostalgicka atmosfera...tam vlezes a nedivil by ses kdyby ohlásili sestavy Hasek, Marek-Mečiar Sejba-Janecky-Kovarik vs nejaky Rosol-Lang-Klima, stoji to fakt za to...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno