....kdo od nynějška zasáhne perníkem hráče soupeře a bude přistižen, bude mu ustřižen
“Hoši makáme, ať ty k*rvy zpráskáme” uz neuslysim?
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
....kdo od nynějška zasáhne perníkem hráče soupeře a bude přistižen, bude mu ustřižen
Sralta
![]()
Irving nebo Hyka?![]()
K čemu by nám byl? Irving od okamžiku kdy mu odešla gólová střelba byl zadarmo drahej...Petr Sykora uz zveda telefon?
Petr Sykora uz zveda telefon?
Však do Bega a platit ho bude SraltaK čemu by nám byl? Irving od okamžiku kdy mu odešla gólová střelba byl zadarmo drahej...![]()
A jakoby to přivolal. V ELMD se kontumoval vzájemný zápas Kladno - Pilsen Wolves, na ledě 4 :0, administrativně 0 :5, pro porušení pravidla o over age hráčích.
takový povzdech k majiteli, možná se nedávno potkal s Radilem a Kousalem

Jágr?Okénko do mládeže je tu. Já se zítra vrátím k našemu dosavadnímu účinkovaní v mládežnických kategoriích statistickým komentářem, a věřte, že je nač se těšit. Nevedeme si vůbec špatně.
Ale kolega Holly833 tu reagoval na můj post o nahraných bodech, byť v případě bega tím, že se taky nějaké v minulosti v extralize odečítaly, tedy ne konkrétně nám. A jakoby to přivolal. V ELMD se kontumoval vzájemný zápas Kladno - Pilsen Wolves, na ledě 4 :0, administrativně 0 :5, pro porušení pravidla o over age hráčích.
Podpora vlastního klubu - prioritou hlediště je povzbuzování Dynama a vytváření kvalitní sportovní kulisy.
Respekt vůči soupeři a rozhodčím - rivalita je přirozenou součástí sportu, vulgární, urážlivé nebo dehonestující projevy však na tribuny nepatří.
Bezpečnost pro všechny návštěvníky - enteria arena musí zůstat bezpečným místem pro všechny věkové kategorie včetně rodin s dětmi.
Reprezentace klubu a města - chování každého návštěvníka na tribunách spoluvytváří celkovou pověst klubu i města Pardubice.
Náhled přílohy 8963
..zrovna takhle před derby..
Hádám,že kdybychom zahajovali s Bolehlaví,tak se to neobjeví..![]()
Zastav se v Mostě (Chánově)Právě jsem si koupil na pátek lupeny do Litvínova, těším se, nikdy jsem tam nebyl.
Nějaké tipy?
Takže už nebudeme “jebat mechov”, ale “usouložit královské město”…..?Podpora vlastního klubu - prioritou hlediště je povzbuzování Dynama a vytváření kvalitní sportovní kulisy.
Respekt vůči soupeři a rozhodčím - rivalita je přirozenou součástí sportu, vulgární, urážlivé nebo dehonestující projevy však na tribuny nepatří.
Bezpečnost pro všechny návštěvníky - enteria arena musí zůstat bezpečným místem pro všechny věkové kategorie včetně rodin s dětmi.
Reprezentace klubu a města - chování každého návštěvníka na tribunách spoluvytváří celkovou pověst klubu i města Pardubice.
Náhled přílohy 8963
Právě jsem si koupil na pátek lupeny do Litvínova, těším se, nikdy jsem tam nebyl.
Nějaké tipy?
A poslal to taky někdo Alešovi na sever?Podpora vlastního klubu - prioritou hlediště je povzbuzování Dynama a vytváření kvalitní sportovní kulisy.
Náhled přílohy 8963
Ten je over age i v ELH, tam se ale za jeho start body Kladnu přičítají
Zaparkujes mezi takovyma komunistickyma garazema, a stadion je mezi panelákama, kdyz jsem tam byl prvně, tak jsem ho našel tak, ze jsem do nej narazilPrávě jsem si koupil na pátek lupeny do Litvínova, těším se, nikdy jsem tam nebyl.
Nějaké tipy?
DRBAT HRADEC, DRBAT HRADEC!!!Takže už nebudeme “jebat mechov”, ale “usouložit královské město”…..?![]()