pepa
Hattrickový hrdina
- 3,535
- 2,322
To je důvod , který mimo jiné uvádějí. Ale to přece bude u všech ostatních stejné. Kde máš jistotu, že to, co ti nabídnou, ti nakonec opravdu dají? Maximálně, že by to složili všechno dopředu do úschovy ještě před podpisem smlouvy. Ale to se obávám, nenabídne nikdo. Rozhodně ne na několik let dopředu. A smluvně to ošetřit to lze, přesně, jak píšeš. Je to prostě jen mocenský boj. Když jsem si minulý týden prohlédl to hospodaření Boleslavi, přečetl si ten článek s většinovým spoluvlastníkem, tak mám o panu Mgr. Tůmovi ještě mnohem horší mínění, než dosud. Myslím si, že to bude takový boleslavský Šesták. A to jejich kvičení o poškozování jména APK a extraligy. Čím, že jim nabízí nějaké peníze za nějaký produkt, leč v jiné formě, než chtějí oni? Tak ať to v klidu řeknou, že zadání výběrového řízení bude/je jiné a je hotovo. Já za tím spíš vidím nasrání. Protože podle mně už je vypracován plán, jak se ta práva v balíčcích nastrkají skoro zadarmo zase nějakým kamarádům, respektive zadarmo pro APK, kluby a svaz, příjem bude mít někdo jiný. Teď se prostě bojí, že až to tedy slavnostně vysoutěží, sečte se prodejní cena jednotlivých balíčků, tak vyjde o 250 tisíc mín, než to bylo doteď a bude průser. Protože Dědek řekne, já vám nabízel tolik, nechám vás všechny zavřít. Nebýt Dědka, řekli by: vidíte, jak špatná je situace? V tržním prostředí jsme to prodali levněji, než nám dávala naše stará dobrá BPA, bohu díky za ni! Takhle nějak to vidím já.Jako já bych rozuměl tomu, kdyby v APK měli obavy, že vzhledem ke štědrosti nabídky PD respektive Relmost nakonec ty slíbený miliardy úplně nemusí doručit. To může být legitimní obava. Na druhou stranu, nebude složité si smluvně ošetřit, že pokud by plnění nějak začalo kulhat, smlouva končí a APK bude soutěžit novou nabídku. To co APK předvádí teď, je fraška.