Hokej

Jako já bych rozuměl tomu, kdyby v APK měli obavy, že vzhledem ke štědrosti nabídky PD respektive Relmost nakonec ty slíbený miliardy úplně nemusí doručit. To může být legitimní obava. Na druhou stranu, nebude složité si smluvně ošetřit, že pokud by plnění nějak začalo kulhat, smlouva končí a APK bude soutěžit novou nabídku. To co APK předvádí teď, je fraška.
To je důvod , který mimo jiné uvádějí. Ale to přece bude u všech ostatních stejné. Kde máš jistotu, že to, co ti nabídnou, ti nakonec opravdu dají? Maximálně, že by to složili všechno dopředu do úschovy ještě před podpisem smlouvy. Ale to se obávám, nenabídne nikdo. Rozhodně ne na několik let dopředu. A smluvně to ošetřit to lze, přesně, jak píšeš. Je to prostě jen mocenský boj. Když jsem si minulý týden prohlédl to hospodaření Boleslavi, přečetl si ten článek s většinovým spoluvlastníkem, tak mám o panu Mgr. Tůmovi ještě mnohem horší mínění, než dosud. Myslím si, že to bude takový boleslavský Šesták. A to jejich kvičení o poškozování jména APK a extraligy. Čím, že jim nabízí nějaké peníze za nějaký produkt, leč v jiné formě, než chtějí oni? Tak ať to v klidu řeknou, že zadání výběrového řízení bude/je jiné a je hotovo. Já za tím spíš vidím nasrání. Protože podle mně už je vypracován plán, jak se ta práva v balíčcích nastrkají skoro zadarmo zase nějakým kamarádům, respektive zadarmo pro APK, kluby a svaz, příjem bude mít někdo jiný. Teď se prostě bojí, že až to tedy slavnostně vysoutěží, sečte se prodejní cena jednotlivých balíčků, tak vyjde o 250 tisíc mín, než to bylo doteď a bude průser. Protože Dědek řekne, já vám nabízel tolik, nechám vás všechny zavřít. Nebýt Dědka, řekli by: vidíte, jak špatná je situace? V tržním prostředí jsme to prodali levněji, než nám dávala naše stará dobrá BPA, bohu díky za ni! Takhle nějak to vidím já.

Muzete mi, prosim, nekdo dat navod pro tupce, jak si v aplikaci uvolnit listek na Vaxjo pro permanentkare? Diky moc! Tak uz jsem na to prisel.

Naposledy upraveno:
Ono to je i v tom článku tak trochu zmíněný... Hokeji tady v zákulisí vládne chobotnice spřátelených miliardářů a jejich firem...

Mě by tedy zajímalo, kde bere náš pan majitel jistotu, že smlouva mezi svazem a APK nebude prodloužena? A ten střet zájmů Tůmy a Vosmíka plyne ze stanov zapsaného spolku ČSLH, kde je jasně dáno početní rozdělení postů ve výkonném výboru.
A poznámka na okraj - BK MB a.s. nepatří Tůmovi, dokonce tam dost možná není ani minoritním akcionářem, ale nemám to jak ověřit, rejstřík má odstávku kvůli údržbě.

Mě by tedy zajímalo, kde bere náš pan majitel jistotu, že smlouva mezi svazem a APK nebude prodloužena? A ten střet zájmů Tůmy a Vosmíka plyne ze stanov zapsaného spolku ČSLH, kde je jasně dáno početní rozdělení postů ve výkonném výboru.
A poznámka na okraj - BK MB a.s. nepatří Tůmovi, dokonce tam dost možná není ani minoritním akcionářem, ale nemám to jak ověřit, rejstřík má odstávku kvůli údržbě.
Ne, Tumovi nepatří. 2/3 má Plachý, nebo jak se jmenuje, cca 1/3 město. Obsazení výkonného výboru je sice nějak dáno, nicméně stanovy soukromoprávního subjektu nejsou nad zákon, tudíž střet zájmů, péče řádného hospodáře atd se řídí občanským zákoníkem. A pokud někdo je členem statutárního orgánu dvou různých subjektů, nesmí jednat tak aby jeden z nich zvýhodňoval, nedej Bůh poškozoval! A to se tady asi úplně říct nedá. Zmínění Tůma, Vosmík jsou navíc ve statutárních orgánech klubu, tudíž dalšího subjektu, který s těmi dalšími vstupuje do právních vztahů. ! Ten princip obsazování orgánů svazu vycházel , jako u většiny primárně neziskových organizací, z toho, že ty subjekty postupují ve shodě s podporují se v dosažení nějakých cílů a rozvoje činnosti. Tady se to zvrhává do konkurenčního boje a tam jsou ti členové orgánů na hodně tenkém ledě!

Naposledy upraveno:
Poslouchám různé podcasty (mistři světa, BKT) a překvapuje mě jak Koreis, Smoleňák, Duda, Ryšavý i Gulaš nevěří Spartě. Naopak jsou pro ně Pardubice number one a chválí i bojovnost a týmovost.
To jen jak nás nemají rádi. Samozřejmě tam do toho dají nějaké rejpnutí.

Kvalitně napsaný článek, který jako jeden z mála nestraní ani jedné straně.
Článek, i díky Šenkyplovi, celkem srozmitelně a jasně popisuje současný stav.
Jasně se v něm mluví a obrovským střetu zájmů Tůmy a Vosmíka, tedy dvou, kteří paradoxně napadají Dědka ze střetu zájmů, pokud by práva na extraligu držel Relmost.
Ale taky v článku Šenkypl mluví o tom, že Dědek špatně komunikuje, jedná tak, jak je zvyklý, tzn. "přes mrtvoly"... Přitom podle m by bylo lepší místo tvítrových výkřiků v klidu v pozadí jednat, res. v pozadí nechat jednat Hynka, kterej se v hokejovým prostředí pohybuje dlouhý roky, má tam spoustu kontaktů, známostí a nepůsobí jako červenej hadr na býka...
Ale ono se v pozadi jedna, dost intenzivně. Ty “twiterove vykriky” PD rekl bych trosku “maskuji” situaci navenek.
Cunici pred porazkou nechteji zmeny, nejsou schopni videt dal nez na nejblizsi zabijacku

Ale ono se v pozadi jedna, dost intenzivně. Ty “twiterove vykriky” PD rekl bych trosku “maskuji” situaci navenek.
Cunici pred porazkou nechteji zmeny, nejsou schopni videt dal nez na nejblizsi zabijacku
Ono je asi dost možné, že se jedná na jiné úrovni, než je úroveň "čuníků", nepletu se? Že se kluci miliardářský někde sešli a rokovali, k čemuž Tůmu, Vosmíka a spol. nepotřebují. Možná těm ostatním Petr Dědek ukazuje, že ty peníze, které dřív byli pod jejich rozlišovací schopnost a točili se v hokeji, stojí za drobet pozornosti, že můžou něco přinést. No, když se mu podaří upoutat pozornost těch, co to skutečně platí a všechny Vosmíky a Tůmy z toho vynechají, může se to někam pohnout. Mám pocit, že my jako fanoušci sice zapláčeme, co se peněz týká, ale hokej by mohl být hezčí a lepší.

raMunitr: nemusíš to mazat :-) a nejsi rejpal, relevantni připomínka. Původně to byla jen čísla, Michal mne psal, že by to bylo lepší, tak jsem to předělal takto. Máš pravdu že s těmi systémovými krokovacími šipkami, který tam dodává prohlížeč, to nedává moc smysl. Skryju ty systémové krokovací šipky. S těmi se to chová na pytel. Za chvíli to tam bude

EDIT: pro ostatní - je předěláno tipování pořadí týmů, jak pro počítač, tablet, tak pro mobil.
mně přišlo, že je to taková věc, kterou když zjistíš, tak ji dělat nebudeš :D Možná zajímavější by byla animace toho přesunu nahoru/dolů a pak taky když chytnu ten tým, tak abych opravdu viděl tu "kartičku" týmu, jak držím :D

Ono je asi dost možné, že se jedná na jiné úrovni, než je úroveň "čuníků", nepletu se? Že se kluci miliardářský někde sešli a rokovali, k čemuž Tůmu, Vosmíka a spol. nepotřebují. Možná těm ostatním Petr Dědek ukazuje, že ty peníze, které dřív byli pod jejich rozlišovací schopnost a točili se v hokeji, stojí za drobet pozornosti, že můžou něco přinést. No, když se mu podaří upoutat pozornost těch, co to skutečně platí a všechny Vosmíky a Tůmy z toho vynechají, může se to někam pohnout. Mám pocit, že my jako fanoušci sice zapláčeme, co se peněz týká, ale hokej by mohl být hezčí a lepší.
Mně se líbí ten rozhovor s Šenkyplem:
"Většina majitelů či zástupců dalších extraligových klubů oficiálně mlčí. Šenkypl nezastírá, že Dědkovi jeho pozici komplikuje především způsob, jakým jedná.

„Komunikuje nešikovně, a proto je snadné vyvolat dojem, že se s ním nedá domluvit. Přitom v řadě věcí má pravdu a jeho zájem je zvednout hodnotu extraligy. A to bychom měli chtít v hokeji všichni,“ upozorňuje Šenkypl s tím, že byznysově nemá s Petrem Dědkem a jeho firmami vůbec nic společného. Sám ale ze své zkušenosti z Energie ví, jak složité je v Česku hokejový klub udržitelně financovat."

Ale ono se v pozadi jedna, dost intenzivně.
Tak to je dobře... Bohužel ani jedna ze stran zatím veřejně nedává najevo, že by se v zákulisí nějak jednalo... Tudíž ten, kdo nemá zákulisní info, lehce nebyde dojmu, že se spíš pálí mosty...

Já ve středu očekávám spektakulární ceremoniál k titulové sezoně spolu s vyvěšením plachty. Kdyby hokejový bůh nechtěl, abychom to udělali extra velkolepé, tak proč by nám do prvního domácího kola losoval Mechov?

Naposledy upraveno:
Já ve středu očekávám spektakulární ceremoniál k titulové sezoně spolu s vyvěšením plachty. Hokejový bůh si přeje, abychom to udělali co nejvíc velkolepé, proto nám do prvního domácího kola nalosoval Mechov.
A hlavně nějaké velkolepé děkovné video pro Kousyho🙂

A hlavně nějaké velkolepé děkovné video pro Kousyho🙂
Kousy určitě minimálně od diváků dostane bouřlivé zasloužené přivítání, snad i klub přichystá alespoň video na kostku. Narozdíl od Zradila si to Kousy zaslouží, protože dokázal odejít s grácií a bez kyselosti a debilních keců na naší adresu.

Kousy určitě minimálně od diváků dostane bouřlivé zasloužené přivítání, snad i klub přichystá alespoň video na kostku. Narozdíl od Zradila si to Kousy zaslouží, protože dokázal odejít s grácií a bez kyselosti a debilních keců na naší adresu.
Taky mu to klub řekl na rovinu od začátku. Ne jako Radilovi, kterého vedení nejdřív chtělo a pak přišel Pešán a nechtěl ho..

Taky mu to klub řekl na rovinu od začátku. Ne jako Radilovi, kterého vedení nejdřív chtělo a pak přišel Pešán a nechtěl ho..
To možná jo, ale určitě nebyl první ani poslední. Třeba Juraj Mikuš nejdřív dostal novou smlouvu na 2 roky, pak přišel Dvořka a Juraj musel pryč. A držkoval někde? Ani náhodou. Je to o povaze....

Už ani nevím proč, ale nějak jsem si vzpomněl na ty billboardy. Ještě, že je to už pryč 😂 Po přečtení článku se mi zase udělalo nevolno 🤢 Díky za pana Dědka, ať je jaký je 👍

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno