Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Hans Zimmer a i Ennio jsou (byl) geniální. Pro mě je Hans Zimmer nejvíce.Hans Zimmer prý doteď nechápe, že Ennio Morricone nezískal za celý život Oscara. Minimálně v tomto filmu je hudba naprosto famózní, ke každé scéně pasuje do posledního detailu.
I z tohoto důvodu je pro mne americká Akademie filmových umění a věd banda povrchních kašparů.![]()
Já mám těch oblíbenců víc, ale tihle samozřejmě patří mezi špičku.Hans Zimmer a i Ennio jsou (byl) geniální. Pro mě je Hans Zimmer nejvíce.
Vy, co jste blízko té hořící haly v Pardubicích, nebo na ní máte nějaké vazby, opravdu si myslíte, že to mohl být teroristický útok? Já jsem slyšel i jiné verze.. ale třeba to tak je...Pokud ano, tak to stojí za pikaču, já osobně mám za barákem(1km) jeden sklad munice, sice pro ČR, ale i tak.. podzemní, zralej na bombardování.. a pak tu máme nedaleko zbrojovku PoS a CSG Strnada, kde se opravují věci pro Ukrajinu a vyrábí munice.
Co ta jejich příklepová vrtačka kolem 600 Kč? Má smysl ji kupovat? Tuším, že je taky Aku, ne?Parkside: obecně jsou moje zkušenosti z 90 procent pozitivní. Mám cca 17 kousků a odhadem je to 40-50-10.
40 procent nadšení ( a to je u mne co říct )
50 procent dost dobrý
10 procent sračka
Případné reklamace naprosto bez problému, i když musím přiznat, že reklamuji jen věci nad cca 500 kč, páč můj čas je drahej
Zkusím zde časem popsat stručně zkušenosti s jednotlivými kousky.....tak, snad dostanu zpětnou vazbu
jestli myslíš tuhle:Co ta jejich příklepová vrtačka kolem 600 Kč? Má smysl ji kupovat? Tuším, že je taky Aku, ne?
Tu mám a pohoda. Mám jednu i ještě levnější a shitovější za 500 z před 4- rokama a taky v pohodě. Akorát si nemůžeš myslet, že s tím budeš dělat na výdělek. Je potřeba to nechat odpočívat. Prostě hobbyCo ta jejich příklepová vrtačka kolem 600 Kč? Má smysl ji kupovat? Tuším, že je taky Aku, ne?
jestli myslíš tuhle:
PSBSA 20-Li E4
tak ok, já mám ještě starší typ (cca 4 roky) a ten měl blbou hlavičku - vrtáky pod 2,5mm nešli upnout, jinak dost dobrý ( tak nakonec už jí mám dost dlouho a bez problému ). Jasně, že mechanický příklep, ale to je normální. Navíc daleko víc záleží na vrtáku (at vrtáš železo, beton nebo dřevo) - tedy zrovna vrtáky od Lidlu nee. Rozhodně néééééééé![]()
Kluci, zkrátka potřebuji dětem a tak trochu i mně pověsit terč na šipky na panel. Plus časem i poličky..Tu mám a pohoda. Mám jednu i ještě levnější a shitovější za 500 z před 4- rokama a taky v pohodě. Akorát si nemůžeš myslet, že s tím budeš dělat na výdělek. Je potřeba to nechat odpočívat. Prostě hobby
Já mám vrtáky z fabriky, kvalitní, znárodněný.. ale pššta na tom fakt záleží nejvíc..
Dneska většina všech vrtaček má volitelný otáčky. Jestli si měl starou co točila jen rychle, tak to do zdí není ideální. Do zdi musíš pomalýma otáčkama a dělat pauzy. Nebo to utavíš...Kluci, zkrátka potřebuji dětem a tak trochu i mně pověsit terč na šipky na panel. Plus časem i poličky..
A vím, že paneláky jsou občas šílenost. Se špatnými vrtáky i starou vrtačkou to trvalo hodinu.
Ale když jsem vrtal úchyty pro lustr s půjčenou vrtačkou (i vrtáky), šlo to skoro hned..
Jinými slovy chtěl bych mít něco svého vždy kutilsky použitelného. A ideálně bez kabelu..![]()
Nechci radit, ale než klasickou vrtačku s příklepem, tak bych radši kouknul po vrtacím kladivu. To vrtání, zejména do betonu je pak úplně jinej příběh....a pokud bych řešil jednorázově jen pár děr, tak potom bych si spíš za 2 stovky na půl dne půjčil třeba v DEKu kloudny aku kladivo a no stressKluci, zkrátka potřebuji dětem a tak trochu i mně pověsit terč na šipky na panel. Plus časem i poličky..
A vím, že paneláky jsou občas šílenost. Se špatnými vrtáky i starou vrtačkou to trvalo hodinu.
Ale když jsem vrtal úchyty pro lustr s půjčenou vrtačkou (i vrtáky), šlo to skoro hned..
Jinými slovy chtěl bych mít něco svého vždy kutilsky použitelného. A ideálně bez kabelu..![]()
Swen chce asi vrtat časem vrtat i někde na domu nebo na chatě i jiný věci než jen panely, proto jsem myslel že chce koupit vrtačku do foroty na vše možné... Jinak jasný, kladivo jasná volba.. JiriK mu už vybereNechci radit, ale než klasickou vrtačku s příklepem, tak bych radši kouknul po vrtacím kladivu. To vrtání, zejména do betonu je pak úplně jinej příběh....a pokud bych řešil jednorázově jen pár děr, tak potom bych si spíš za 2 stovky na půl dne půjčil třeba v DEKu kloudny aku kladivo a no stress![]()
.... nakonec stejně postupně nakoupíš všechno..... není univerzálního vercajkuDěkuji za rady. Půjčovat nebudu. Potřebuji něco svého konečně.. Původně jsem myslel zkrátka Parkside příklepovku ideálně i Aku. Já ani nevěděl o nějakém "kladivu"..
Tak zkusit Parkside kladivo? Jasně tady mám panel. Ale dále budu vrtat hlavně asi v novostavbě..
Přesně..... nakonec stejně postupně nakoupíš všechno..... není univerzálního vercajkuNejdřív Aku šroubovák, pak vrtačku, vrtací kladivo.....pak zjistíš, že potřebuješ flexu.... začneš stopatnáctkou a zastavíš se až u dvěstětřicítky.....u svářečky začneš s invertorem....
![]()
Abych nebyl špatně pochopen, ta moje sranda směřovala na kolegu Picka, jak to vše bravurně vyjmenovalPánové, pánové, Vy si z toho děláte prdel, ale bez kloudnýho nářadí neuděláte nic pořádně a/nebo to dokurvíte tak, že budete nasraný na celý svět. Jo taky jsem půlil motor na Jawě se 2 šroubováky, 5 jetými klíči a kladivem na chodníku před panelákem- jenže to mi bylo 17. Takže když jsem začal v 90 podnikat v řemesle, tak jsem nikdy na nářadí nešetřil. A vyplatilo se mi to.
Jinak řada Performance je jasně lepší. Na druhou stranu si to nechaj zaplatit. Těžká volba. U některých výrobků bych neváhal, u některých je to zbytečné i základní řada je OK. Nejlépe kouknout na trubku nebo co používají fachmani.