Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Nedá se mi nezeptat...nevíte někdo, jestli se někdy plánoval nebo plánuje návštěva Adama Pineaulta? Je mi jasný, že možná majitel ani neví kdo to je, když tu v té době nebyl, ale trochu jsem čekal nějaké info když byl ten galavečer, kde se sešli mistrovské týmy... ten by tady sklidil ovace jako prase

Jeste nabizel pomoc v kanclu ;-)

Dokud není podepsáno může se stát cokoliv, pokud k tomu dojde, ať jim přeje štěstí těm borcům, mě už prakticky bude stačit John, když přijde, a když se uzdraví Kautík...tým máme silný, a když zapojíme mládež....koukal jsem teď na Zimák živě s Bedínkou, Horákem a tím třetím a Horák tam zmiňoval něco o mladém našem obránci, že to je obránce budoucnosti, jen jsem přeslechl jméno, nevíte někdo o kom to mluvil? Nebo jsem to špatně možná pochopil a mluvil o Johnovi....díky
Martin Svec

Jj, díky, určitě taky zavzpomínam na všechny tři zámořáky. Bavili mě a přinesli něco navíc. Možná překvapivě na mě nejvíc zapůsobil právě ten Cardwell. A to ještě před nimi mi byl hodně sympatický i ten Casey Borer. Sice za nás nikdy nedal gól, ale svých 10 asistenci a +10 si udělal. Taky solidní defenzivni player. Nevím proč pak skončil, ale skončil s pohárem jako šampion.
Nebyla v tom smrt bratra, pokud si dobře pamatuji? Nebo to byl někdo jiný? V tom případě se omlouvám. Obecně u nás v té době totiž kluky ze zámoří stíhala jedna katastrofa za druhou (Adam leukémie manželky, Jacob těžké popálení přítelkyně, Elkins potrat dvojčat..).

Mimochodem já měl Borera taky rád, pan spolehlivý, v určitou dobu sezóny byl naším nejlepším obráncem.

Nebyla v tom smrt bratra, pokud si dobře pamatuji? Nebo to byl někdo jiný? V tom případě se omlouvám. Obecně u nás v té době totiž kluky ze zámoří stíhala jedna katastrofa za druhou (Adam leukémie manželky, Jacob těžké popálení přítelkyně, Elkins potrat dvojčat..).

Mimochodem já měl Borera taky rád, pan spolehlivý, v určitou dobu sezóny byl naším nejlepším obráncem.

Tak nějak z pověrčivosti bych hráče, kde máme společný zájem, Liborovi pro jistotu už nechal ...
:LOL::LOL::LOL:
Se Zábranou se ale neobchodovalo špatně. On nás má nebo měl v podstatě rád. Jen se holt zrovna nemusí s naším panem majitelem, který si ho svého času vybral za terč.
Od nás šel Divoch, Vejmis, Nahodil, Mallet, Holland, Kacetl, Gulášek, Řeka
K nám pak převážně na hostování Svoboda, Hynek Zohorna, mladej Sáblík Horký, Jenyš, Svačina, natvrdo třeba Vondrc, Mikuš, Bambus.
A zprostředkovaně například Špirko, Ščotka, Schaus.
Docela provoz, na první dobrou, určitě těch transferů bylo víc.
EDIT: Na Zbořila jsem samozřejmě už zapomněl. :)

Ty nerozumíš psanému textu?
O žádném Hájkovi, Červenkovi a Sedlákovi nikdo nic nepsal.
A ty ironii případně hyperbolu?

Mne jen zamrzelo to pejorativní označení "umělci". Skoro všichni víme zatím houby, kdo přijde nebo ještě odejde. Ale času je ještě spousta. Byl bych v klidu, nic nás přece k nějakému rychlému oznamování příchodů netlačí. A vše je třeba brát jako spekulace. Nemyslel jsem svůj příspěvek zle. Jen mi občas přijde legrační ta letní nedočkavost. Občas tu jsme jak malé nedočkavé děti. A i to se mi na našem nadšení pro pardubický hokej líbí.😉

Já jsem zvědavej, co nakonec ti dva umělci u sporáku uvaří. Aby to nedopadlo tak, že Ojaméki do Komety, Labanc do Ruska a Lauko podepíše NHL.
Snad ne. Myslím, že teď jsme nej adresa pro hráče. I když, jestli budeme každého ukončovat po jedné nepodařené sezóně, tak se to může rychle změnit. S tímto docela pan majitel hodně hazarduje! Na druhou stranu golmani tu mají docela dobrou pozici I po neúspěšných sezónách . A kdo bude říkat, jaká se nepovedla. Tak se zeptejte pana Dědka 😀

Naposledy upraveno:
Snad ne. Myslím, že teď jsme nej adresa pro hráče. I když, jestli budeme každého ukončovat po jedné nepodařené sezóně, tak se to může rychle změnit. S tímto docela pan majitel hodně hazarduje! Na druhou stranu golmani tu mají docela dobrou pozici I po neúspěšných sezónách . A kdo bude říkat, jaká se nepovedla. Tak se zeptejte pana Dědka 😀
Uz zase?

:LOL::LOL::LOL:
Se Zábranou se ale neobchodovalo špatně. On nás má nebo měl v podstatě rád. Jen se holt zrovna nemusí s naším panem majitelem, který si ho svého času vybral za terč.
Od nás šel Divoch, Vejmis, Nahodil, Mallet, Holland, Kacetl, Gulášek, Řeka
K nám pak převážně na hostování Svoboda, Hynek Zohorna, mladej Sáblík Horký, Jenyš, Svačina, natvrdo třeba Vondrc, Mikuš, Bambus.
A zprostředkovaně například Špirko, Ščotka, Schaus.
Docela provoz, na první dobrou, určitě těch transferů bylo víc.
EDIT: Na Zbořila jsem samozřejmě už zapomněl. :)
Já musel. 😬

Tak Zbyněk mu zachránil kariéru a kdo ví, jak by bez toho vypadal jeho důchod....

Ten Zohy v Brně pokud by byl ve 4 lajně s mlaďákama, že si to sám vyžádal, tak to nechápu.
Tady si řekl o větší roli. Tahle pozice by se mi u Zohyho tady líbila. Loni jak hrál s Herčíkem a Lichtagem nějaký zápas , tak se mi moc líbili.

překvapení bude, když nikdo nepřijde. Jinak ze tří posil překvapený nebudeme, při dvou asi popotáhneme obočí jako arogant Klaus.
Myslím, že především tvrdě prověříme, o jaké hráče půjde, než že bychom řešili jestli přijdou dva, tři nebo čtyři. Já jsem skromný, mně by stačil jeden Pastrňák.

(Jinak ale nevím, co s našimi příchody má společného pan prezident Klaus, který je sice vášnivý tenista, ale nevím o tom, že by sledoval i takhle detailně hokej.)

Já jsem skromný, mně by stačil jeden Pastrňák.

🎯 #skromnostažnakost 😁👍

Pasta Tady GIF by Tipsport

Jen pro srovnani. Kdyz prisla dvojice Wishart a Cardwell ze Slovenska, tak Wishart zaklad 130 tisic/mesic, Cardwell 110 tisic/mesic.
Jo, to si pamatuji. Kluci z klubu tehdy museli dávat smlouvy kamsi veřejně a to začernění platu se moc nepovedlo. Bylo to tuším 4000 a 5000 euro, plus bonusy za playoff kolem 2500.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno