Nejnovější aktivita

• S
    Stars reagoval na havlitom's příspěvek v tématu Hokej s Haha Haha.
    Syn říkal, že jim to teda dneska natře.
  • S
    Stars reagoval na mortifera's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    Podle mě si musí Nosíno zvyknout... Věřím, že až si všechno sedne, bude hrát dobře... Popravdě v NHL měl úplně jinou roli než tady...
  • hammerator
    hammerator reagoval na Orosená_desítka's příspěvek v tématu Hokej s To mě mrzí To mě mrzí.
    No ty vogo : 🥴🥴 Smutná zpráva z Olomouce. V noci na čtvrtek zemřel ve věku 56 let podnikatel a miliardář Richard Morávek, jenž byl...
  • Muf
    Muf reagoval na Grimley's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    NEBRAT
  • D
    dáda74 reagoval na Orosená_desítka's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    Za mne : Já jsem konzervák !!! Mne vše tady na fóru vyhovuje, já nechci žádné změny, inovace, nové funkce. Valí se to na nás ze všech...
  • Rokytnice
    Rokytnice reagoval na MS02's příspěvek v tématu Hokej s Haha Haha.
    Pardon za lehké OT spíše do hospody, ale nedá mi to: beru Slovan I s Košicema když si zpátky vezmou Bureše...
  • havlitom
    havlitom reagoval na MS02's příspěvek v tématu Hokej s Haha Haha.
    Pardon za lehké OT spíše do hospody, ale nedá mi to: beru Slovan I s Košicema když si zpátky vezmou Bureše...
  • L
    Lukáš1 reagoval na mortifera's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    Podle mě si musí Nosíno zvyknout... Věřím, že až si všechno sedne, bude hrát dobře... Popravdě v NHL měl úplně jinou roli než tady...
  • M
    moped reagoval na Ardy75's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    Přidávám se do týmu #bezezmen...je to diskuzní fórum, kde probíhá diskuze, za mě jednodušší rychlejší rolování, než pamatovat si kde co...
  • M
    MS02 odpověděl na vlákno Hokej.
  • Holly833
    Holly833 odpověděl na vlákno Hokej.
    NO₃⁻
  • DynAmo
    DynAmo odpověděl na vlákno Hokej.
    No jo, to je pravda. Pavle kde jsi?
  • Holly833
    Holly833 reagoval na Dr.Dutošvarc's příspěvek v tématu Hokej s Super Super.
    Jebat Slovan! Chceme v extralize ten nejlepší slovenský tým! 😇
  • Holly833
    Holly833 reagoval na Pick's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/slovan-bratislava-zajem-o-misto-v-ceske-extralize.A260917_165717_hokej_kazdt?zdroj=sport_hp Kdyby...
  • DynAmo
    DynAmo reagoval na Pick's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/slovan-bratislava-zajem-o-misto-v-ceske-extralize.A260917_165717_hokej_kazdt?zdroj=sport_hp Kdyby...
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno