Nejnovější aktivita

• Holly833
    Holly833 reagoval na havlitom's příspěvek v tématu Hokej s Super Super.
    Syn říkal, že jim to teda dneska natře.
  • A
    Adam Kašpar odpověděl na vlákno Hokej.
    ČOBOLÁKY NEBRAT A VNIČEM
  • Dr.Dutošvarc
    Dr.Dutošvarc reagoval na Grimley's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    NEBRAT
  • Dr.Dutošvarc
    Dr.Dutošvarc odpověděl na vlákno Hokej.
    Jebat Slovan! Chceme v extralize ten nejlepší slovenský tým! 😇
  • Dr.Dutošvarc
    Dr.Dutošvarc reagoval na havlitom's příspěvek v tématu Hokej s Haha Haha.
  • A
    Adam Kašpar odpověděl na vlákno Hokej.
    Přátelé potřebujem jen jednoho magora do obrany,kterého se bude každý bát jen se na něj podívá.a to nemusí ani umět bruslit
  • Pick
    Pick odpověděl na vlákno Hokej.
    https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/slovan-bratislava-zajem-o-misto-v-ceske-extralize.A260917_165717_hokej_kazdt?zdroj=sport_hp Kdyby...
  • mortifera
    mortifera reagoval na raMunitr's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    Já si myslím, že dvojice s Tomáškem fungovat nebude. Ale nevím, koho jiného mu tam dát. Nejradši bych mu tam dal Červenku. :D
  • mortifera
    mortifera reagoval na havlitom's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
  • Sali67
    Sali67 reagoval na Grimley's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    NEBRAT
  • havlitom
    havlitom odpověděl na vlákno Hokej.
    • 58265.webp
  • Grimley
    Grimley odpověděl na vlákno Hokej.
    NEBRAT
  • C
    chonza80 reagoval na Holly833's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    „Hodně náčelníků, málo indiánů.“ Alles Gute! 👍
  • C
    chonza80 reagoval na Orosená_desítka's příspěvek v tématu Hokej s To mě mrzí To mě mrzí.
    No ty vogo : 🥴🥴 Smutná zpráva z Olomouce. V noci na čtvrtek zemřel ve věku 56 let podnikatel a miliardář Richard Morávek, jenž byl...
  • C
    chonza80 reagoval na Pick's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    Noska nechte žít. Potřebuje se celkově adaptovat. Na všechno. Musí si najít své místo, přizpůsobit svou hru, sednout si se spoluhráči a...
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno