Nejnovější aktivita

• Holly833
    Holly833 reagoval na mortifera's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    Podle mě si musí Nosíno zvyknout... Věřím, že až si všechno sedne, bude hrát dobře... Popravdě v NHL měl úplně jinou roli než tady...
  • Z
    zeno reagoval na smartin's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    A já bych se toho nebál, Tomáš i David jsou vynikající hokejisté, kteří si můžou vyhovět a budou k nezastavení 👍
  • Skrivy395
    Skrivy395 reagoval na smartin's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    A já bych se toho nebál, Tomáš i David jsou vynikající hokejisté, kteří si můžou vyhovět a budou k nezastavení 👍
  • P
    Pce_lukas reagoval na smartin's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
  • S
    smartin odpověděl na vlákno Hokej.
  • Kubajs13
    Kubajs13 reagoval na Rokytnice's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    Našim hokejkám jednu věc nezávidím. Je na ně hrozně vidět a musí hrabat každý zápas. Jsou v jednom z největších dvou klubů, majitel má...
  • P
    Pce_lukas odpověděl na vlákno Hokej.
  • Borek
    Borek reagoval na stará hokejka's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    Je tu někde jeden, který vám to celou dobu povídal. :)
  • Borek
    Borek reagoval na David007's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    Jinak šlo v brankovišti udělat více. Někdo tu chválil design Willdy... Toto je moje nová sada.
  • Dr.Dutošvarc
    Dr.Dutošvarc reagoval na mortifera's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    Podle mě si musí Nosíno zvyknout... Věřím, že až si všechno sedne, bude hrát dobře... Popravdě v NHL měl úplně jinou roli než tady...
  • E
    Emil Havránek odpověděl na vlákno Hokej.
    Být fousáčovou manželkou Susan, tak by se každé ráno měla bát, že se probudila vedle nějakého mladšího gigola. :)
  • B
    Bob1900 reagoval na David007's příspěvek v tématu Hokej s To se mi líbí To se mi líbí.
    Kluci nechte vše jak je. Prosím.
  • mortifera
    mortifera odpověděl na vlákno Hokej.
  • DynAmo
    DynAmo odpověděl na vlákno Hokej.
    Tomáš Nosek je fantastický hokejista, který má ještě lepší kariéru a hodně jsem mu to přál, ale zatím mě přístupem hodně zklamal...
  • DynAmo
    DynAmo odpověděl na vlákno Hokej.
    Bylo jasné, že facka přijde a přišla v prvním kole. Každá prohra naštve, ale je to fakt v globálu úplně jedno. Kluci si musí přijít na...
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno