Hokej

Pochvala od Záruby a já si to myslím přesně stejně od začátku. Kdokoliv kdo bude chtít, se na ten hokej přijde podívat, protože prostě bude místo. Když si vezmu rozpočet na halu v Brně a pak na tu "naši", tak ten rozdíl kvůli počtu sedaček, malé hale a hotelu není zase o tolik větší. Proč si teda nepostavit největší halu na světě? :)
Přesně tak. V Brně staví jen halu pro 12000 lidí za nějakých 6 miliard. U nás bude jednou tak velká hala, malá hala, hotel, parkovací dům, parkoviště a zvelebený okolí za zřejmě 15 miliard. V ceně je podle mě i koupě pozemku a jeho sanace. V Brně město staví na svým pozemku a žádný ekozátěže řešit nemuselo. V Brně staví město, takže tam nikdo nikomu neházel klacky pod nohy. Tady staví soukromník "za svý", přesto spousta politiků, různých dalších nýmandů a podržtašků a taky samozřejmě někteří velcí kluci v rámci konkurenčního boje háží klacky pod nohy, pomlouvají, dehonestují...

Dnešní příspěvky si někde zarámuju - tlemím se, vy jste borci kolegové :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Úderné písně - básně, Moderův klášter s modlícími se Daňovci a Růžičky... Tohle nemá chybu...
Jak může mít někdo kdo čte zdejší forum smutný život - to nechápu :nanana:

guess GIF

Proč kua skoro vždy, když na Oneplay máme hlavní zápas je ve studiu Málič? Tolik posil nabraly a on tam je zase Málič....vole...nechápu. V 90% případů tam je na havní zápas Pardubic Málek...

Naopak, už by je mohli začít ztrácet, abychom se konečně zařadili na místo v tabulce, které nám náleží⬆️🥇
Ne dneska proti Zlodějům ty musejí dneska prohrá...ať si ztratí s jinýma...ne s nima zrovna...ale chápu, taky bych rád 1. místo, ale na to je čas..ať si uzijou slávu

Tomaso, velký sympaťák, jsem fakt rád, že šel k nám

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno