Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Přesně tak. V Brně staví jen halu pro 12000 lidí za nějakých 6 miliard. U nás bude jednou tak velká hala, malá hala, hotel, parkovací dům, parkoviště a zvelebený okolí za zřejmě 15 miliard. V ceně je podle mě i koupě pozemku a jeho sanace. V Brně město staví na svým pozemku a žádný ekozátěže řešit nemuselo. V Brně staví město, takže tam nikdo nikomu neházel klacky pod nohy. Tady staví soukromník "za svý", přesto spousta politiků, různých dalších nýmandů a podržtašků a taky samozřejmě někteří velcí kluci v rámci konkurenčního boje háží klacky pod nohy, pomlouvají, dehonestují...Pochvala od Záruby a já si to myslím přesně stejně od začátku. Kdokoliv kdo bude chtít, se na ten hokej přijde podívat, protože prostě bude místo. Když si vezmu rozpočet na halu v Brně a pak na tu "naši", tak ten rozdíl kvůli počtu sedaček, malé hale a hotelu není zase o tolik větší. Proč si teda nepostavit největší halu na světě?![]()
Zlodějský autobus byl cestou též k vidění?Kluci už jsou za Olomoucí....
Náhled přílohy 9372
...ten prý jel přes Náchod a Polsko, prý to je blížZlodějský autobus byl cestou též k vidění?![]()
Však do Polska se musí přes Polsko, to dá rozum...ten prý jel přes Náchod a Polsko, prý to je blíž![]()

Určitě ne mojí optikou, já je mám mimo filtr vyhledávání.Zlodějský autobus byl cestou též k vidění?![]()
S takovou optikou se člověk snadno přehlédne a šlápne doUrčitě ne mojí optikou, já je mám mimo filtr vyhledávání.![]()
Jsem ještě neviděl, že by profesionální sportovci a cirkusáci využívali společně poolbus...Koukám, že dnes Moravskoslezský kraj hostí kluby z Východních čech. Nevíte jestli naši kluci jeli v rámci udržitelnosti společně se zlodějema jedním autobusem?![]()
Se rozehraje, aby byl připravený na TřinecKoukám, Džouny jako sedmý bek![]()
Na zadní sklo měli dát fotku Subbana, se zavrenejma očima, jako nejen já, když chytá, koukám jestli je ve výstrojí nebo je tam duch. Zvlášť když nejsou vidět očiKluci už jsou za Olomoucí....
Náhled přílohy 9372
Co by mně zajímalo, jestli už Subby viděl Básníky s "Mirečkem"Na zadní sklo měli dát fotku Subbama, se zavrenejma očima, jako nejen já, když chytá, koukám jestli je ve výstrojí nebo je tam duch. Zvlášť když nejsou vidět oči![]()
Pujde na led na poslední dvě minuty, aby nasál atmosféru zápasu?Koukám, Džouny jako sedmý bek![]()
Naopak, už by je mohli začít ztrácet, abychom se konečně zařadili na místo v tabulce, které nám náležíDoufám, že Poláci se nerozhodnout dneska rozdávat body....at počkají na nás....
Ne dneska proti Zlodějům ty musejí dneska prohrá...ať si ztratí s jinýma...ne s nima zrovna...ale chápu, taky bych rád 1. místo, ale na to je čas..ať si uzijou slávuNaopak, už by je mohli začít ztrácet, abychom se konečně zařadili na místo v tabulce, které nám náleží![]()
Co by mně zajímalo, jestli už Subby viděl Básníky s "Mirečkem"![]()