misterx889
Forčekující kanonýr
- 1,785
- 2,706
precizni vykon sudich na nasi stranu, neprehledne jediny naznak faulu
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Jít do Varů.Ten Chlapík je ale brutálně frustrovanej, úplně to na něm jde vidět, jak už neví co by víc mohl udělat
Když to nende tak to nendeTen Chlapík je ale brutálně frustrovanej, úplně to na něm jde vidět, jak už neví co by víc mohl udělat
Pražák už si musí přivydělávat pískáním, aby ten svůj ansámbl zaplatil?Čemu se, kurva, divíme, když to píská Pražák?![]()
Ten Chlapík je ale brutálně frustrovanej, úplně to na něm jde vidět, jak už neví co by víc mohl udělat
a zítra se dočteme v Pražákovym plátku, ja do něho Smejk bušil ve zranitelné pozici a Mikliš zbaběle krosčekoval zezaduTen Chlapík je ale brutálně frustrovanej, úplně to na něm jde vidět, jak už neví co by víc mohl udělat
Já bych se ani nedivil, kdyby ale on sral všechny kolem sebe ( v kabině)Na druhou stranu, asi jako jedinýho Sparťana ho to sere a navíc i přijal výzvu od Smejkyho.
Dvě asist. Ten měl taky sen hrát za Spartu, že? Vlastně jsem na to zapomněl. Hyka, Blumel, ŠpačekŠpaček taky hraje jo?
Ještě že jsem to otevřelDvě asist. Ten měl taky sen hrát za Spartu, že? Vlastně jsem na to zapomněl. Hyka, Blumel, Špaček
Bude do prázdnýZabrat, zabrat, dát na 7:4!