dani.12
Hattrickový hrdina
- 3,291
- 7,478
Když už to Mandy vytočil k tomu správnýmu mantinelu, mohl k němu dojet na high five, to bych si cvrnknul...
Naposledy upraveno:
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Propulse nebo Peh vy to budete třeba vědět? Je pravda, že Sparta a dokonce i Třinec mají vyšší rozpočet na A tým než my?
tn.nova.cz
To by znamenalo co jsi poslal ty (dejme tomu 30 lidí-hráči plus trenérským tým) průměrná mzda na osobu hodně přes 13 mio a to je prostě blbost!![]()
Rozpočty v hokejové extralize: Pardubice v čele, Sparta v závěsu. Olomouc strádá | TN.cz
Hokejová extraliga už dávno není jen o gólech a bodech, ale především o penězích, které kluby mají k dispozici. Na špici stojí Pardubice a Sparta s nejvyššími rozpočty v soutěži, zatímco na opačném konci jsou kluby jako Olomouc nebo Litvínov, které mají mnohem skromnější podmínky a musí víc...tn.nova.cz
A není na pozadí mnohem větší management, materiál, správcování haly a tak dále. A když někteří ty miliony maj, tak proč ne?To by znamenalo co jsi poslal ty (dejme tomu 30 lidí-hráči plus trenérským tým) průměrná mzda na osobu hodně přes 13 mio a to je prostě blbost!
Já naopak věřím, že jsi nevěřil, kolegoNo moc jsem teda nevěřil.
Je fakt, že ten tým je velký.A není na pozadí mnohem větší management, materiál, správcování haly a tak dále. A když někteří ty miliony maj, tak proč ne?
Musíš zaplatit i uklízečku a tak podobně, když Mandát místo toho radši strčili do první lajnyJe fakt, že ten tým je velký.
Čaládi ven!
Jen otvíral stadion po rekonstrukci... A pokud by se jednou chtěl vrátit do plamenů, tak by to bylo super...
Někdo tady v obavách psal, že si není jistý, co bude s Martinem Kautem, až se uzdraví. A už se odpověď rýsuje![]()
Článek jsem četl, hlavně ať je Martin v pořádku, věřím, že pro náš klub odehraje ještě řadu skvělých zápasůJen otvíral stadion po rekonstrukci... A pokud by se jednou chtěl vrátit do plamenů, tak by to bylo super...
„Odehráli jsme dobrý zápas s trpělivým výkonem, až na pár nějakých malých nedostatků jsme si to utkání pohlídali a šli jsme si pro tři body,“ pověděl Kočí.
Já teda nevím, asi jsem se koukal na jiný zápas. Ale asi ne, jelikož i Smejk přiznává, že ve druhé třetině měli domácí navrch.![]()
Trenér Komety rozporoval tvrzení pardubického kouče: Nesouhlasím. Vyhrát mohl kdokoliv - Sport.cz
V repríze čtvrtfinále Tipsport extraligy, v němž s pozdějšími mistry Pardubicemi prohráli jasně 0:4 na zápasy, zase padli, ve vzájemných duelech už podeváté v řadě. V tom prvním v nové sezoně ale hokejisté Komety svého soupeře přestříleli 30:26 a ještě ve třetí třetině vedli, než favorit otočil...www.sport.cz
To radši do toho broduJen otvíral stadion po rekonstrukci... A pokud by se jednou chtěl vrátit do plamenů, tak by to bylo super...
Teda Kamile, Ty ses hlava„Pokorný pozvedl obočí a při svém hodnocení oponoval. „Nesouhlasím s tím, že Pardubice měly utkání pod kontrolou. Byl to velmi kvalitní zápas a vyhrát mohl kdokoliv,“ zdůraznil brněnský trenér, který od nové sezony plní roli asistenta hlavnímu kouči Liboru Zábranskému.“
Pozvedl obočí, podtrhl si nesouhlasnou vlnovkou a zdůraznil: Vyhrát mohl kdokoliv, třeba i Liberec nebo Jihlava.
Odpověď je relativně jednoduchá, nemá na to. Brnaci se sice rozčilují, že má dostat šanci, ale prostě když na to nemáš, tak nemáš. Účast v AHL neznamená ze, v extralize budeš hvězda. A dalsi roky za mořem je dalších pár adeptů, třeba Šalé.Měl bych jen takový dotaz, na ty kteří více sleduje různé podcasty, všemožné příspěvky na sociálních sítích nebo více znalé. Když jsem koukal na včerejší zápas, tak jsem si všiml, že Svozil nehraje. Jejich posila do obrany, dle různých příspěvků, před sezónou, se opět mělo jednat o nejlepšího obránce, stejně jako loni jejich Král.
Nějak nechápu proč poslali před začátkem pryč Davidsona, který by byl určitě lepší než veterán Gulaši. Hlavně, že bylo před sezónou všude od Komeťáků nablito o nejlepší obraně ze všech týmů.
Koukal jsem na jejich předchozí zápasy a Svozil se zatím se pár zápasů prostřídal s Gulašim. Takže zraněný asi nebude. Že by dorazil nepřipraven? Nebo neví někdo něco více?
Tyhle kluci máji hru postavenou pro top 2 kreativní obránce s přesilovkou. Když jim to nedáš, jinou rolí jen vyniknou jejich slabiny.Díky za info. Je pravda, že ho mám spojeného hlavně s U20, které se celkově dařilo a za Kotletu jsem ho hrát neviděl.
Těch případů je v extralize více, kdy třeba hráčovi nesedne herní systém nebo je tlačen do pozice, ve které se necítí.