Hokej

Tak dneska jsem si zarval, jsem hrozne rad, ze jsme tu Kometu porazili. Az na ty dve hrubky Cervuse a Noska, dobre zahrany zapas, nenechali jsme se vyprovokovat, hrali jsme kompaktne.

Lahudka ve treti, kdy to rozhodl Mandy po namazu pacienta Pospisila.

Jeste jedna vec, predepiste prosim nekdo prasky na zklidneni tem Brnanum, myslel jsem, ze nekomu tam rupne cevka.

Dneska jsem jen sledoval skore a videl poslední 4 minuty a sestrih, krasnych 6 bodu za vikend, od prohraneho finale jsme konfete ustedrili jednoho kanara a druhej set uz je 3:0, doufam, ze v sezone dotahnem druhyho kanara. 🎾

V úterý konečně doma odehrát kvalitní utkání, aby se fanoušci hokejem bavili od první do poslední minuty, už by bylo načase to trochu nastartovat a potvrdit body z venku.

1000010959.webp

Nikdo zatím nemůže říct, že by posílení týmu bylo špatné a Červus, ten si zase hraje svou ligu. Nosino dělá chyby, zřejmě se chce ukázat, že je víc než jen pes obranář a někdy bohužel vytváří okna v obraně. Každopádně věřím, že i on se s týmem srovná a svou práci odvede na 100%. Neřekl bych, že je špatný, má dost dobrých věcí, jen ta obranná činnost.

Důležitá výhra a otočený zápas. Tohle by nám mohlo dodat klid na hokejky. Potvrdit kvalitním a zodpovědným výkonem v úterý!!
Podle logiky Dynamo-výkonové křivky tak trochu čekám, že je čas se zas na nějaký zápas vysrat a rozdat pár bodů,ale rád se nechám příjemně překvapit 🤣

Propulse nebo Peh vy to budete třeba vědět? Je pravda, že Sparta a dokonce i Třinec mají vyšší rozpočet na A tým než my?

Propulse nebo Peh vy to budete třeba vědět? Je pravda, že Sparta a dokonce i Třinec mají vyšší rozpočet na A tým než my?

A máš ponětí o tom, že rozpočet není totéž co mzdové náklady hráčů? Ty jsou výrazně nižší (např. Sparta cca €4.97M, Třinec €4.53M, Pardubice €4.48M) podle EuroCap modelu pro sezónu 2026–27.

To, že mají Pardubice vyšší naklady na provoz okolo, neznamená, že oproti ostatním přeplácejí hráče.
To jsem zkopíroval z jiné diskuze.

To by znamenalo co jsi poslal ty (dejme tomu 30 lidí-hráči plus trenérským tým) průměrná mzda na osobu hodně přes 13 mio a to je prostě blbost!

To by znamenalo co jsi poslal ty (dejme tomu 30 lidí-hráči plus trenérským tým) průměrná mzda na osobu hodně přes 13 mio a to je prostě blbost!
A není na pozadí mnohem větší management, materiál, správcování haly a tak dále. A když někteří ty miliony maj, tak proč ne?

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno