Hokej

Nechápu trenéra, co odvolá 2 a půl minuty před koncem, pokud to teda není o 2 góly. Za mě moc příjemná taktická chyba Brna.... a dejte jim bůra!!!!🤣

teda šestku... bůra už tam je🤣

Pak že nám 5:3 nejde 🤩

Nevěřil jsem, že ze dvou venkovních zápasů bude šest bodů, ale i s těmi chybami jsme je nakonec urvali, super

Dneska sem o výhře nepochyboval 😁 přesně před dvěma lety sem se ženil a to sme vyhráli ve Vítkách. Na oslavě tenkrát všichni pařili jen já, můj bratr, můj svědek a žena sme čuměli na hokej na mobilu 😂

Tak. Po oslavném cigáru mohu v klidu vyrazit na na jedno. To akorát dorazí dědci liberečtí zapíjet žal. Koukám na tabulku, jsme druzí, Červus vede KB bodování, svět začíná být opět v pořádku.
Jo, a zítra hrají junci od šesté večerní vložené kolo, a zrovna proti Mechu, to kdyby někdo z místních nevěděl, co s načatým večerem. Já to zkouknu přes tipáč. Střídavě begem, ti mají doma Gottwaldov.

Výkon teda na míle od ideálu, ale už začínáme pouštět hrůzičku.......na vidláky stačí.
hotel transylvania disney GIF

Čekal jsem, že nejlepším hráčem domácích bude vyhlášen Kiko Pospíšil. Tři asistence a z toho jedna na vítězný gól utkání, nemohl udělat pro ocenění víc.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno