ja jsem to možná nenapsal zcela jasně...Mandy urcite nebrecel...rikal, tam, že divák má na to zapískat si svaté právo...ale ono to trochu navazovalo na to, že Milan Gulaš rikal..."když jsem hrál v Pardubicich jako soupeř, tak výdycky když ta celá hala zacala skandovat DY-NA-MO, DY-NA-MO!!! tak jsem veděl, že je to v prdeli, normalně mě z toho zacali tuhnout nohy a teď když už nehraju aktivně, to mužu rict, takové fandění má i na soupeře obrovský vliv (negativni)"---takže Mandy spíš myslel to, že kdyby diváci misto piskani a odchazení na tom konci zacali poradne fandit, tak je to prospěsnejsí....ono podle mě Liberci, když se snižilo na 4:3 a 5:4 pred koncem, taky zacalo poradne cvakat...tam kdyby vysel ten zavar na konci, nebo Cervus trefil 18s pred koncem ruzek, tak klidně jeste muzeme v prodloužení vyhrat...a zas divak si nekupuje listek pouze na "vitezství"---tohle byl treba dramatický zas do poslední vteriny...se smutnym koncem pro nás...a navíc prostě finaliste lonskeho roku, to maji na zacatku sezony vzdycky tezsi...tím, že hrají dele + nekolik si jich to prodlouží o MS, tak zacnou trenovat pred sezonou pozdeji, jsou tam 4 jiní útočníci (kdyz beru Stransky, Nosek, Tomasek, Valek), jinak sestavene utoky, chybí dva def beci plus Lauko, Kaut, Poula a navíc soupeři taky nejsou uplně nazdarci