Jj, v Gottwaldové by chtěl hrát každý...A přitom to musí být úplný sen každého zámořáka hrát ve Zlejně.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Jj, v Gottwaldové by chtěl hrát každý...A přitom to musí být úplný sen každého zámořáka hrát ve Zlejně.
Takhle prozrazuje Zlíňákům naše know-how?Zranil se jim na tréninku
Tak možná,kdyby si "ne zrovna lehce" přihrávali častějc,tak těch gólů z onetimeru dáme za sezonu vícVčera večer pobavil Mandy. Že prý Červus "vyjebal" Sedla, že mu tu rozhodující přihrávku na titulový gol nedal zrovna lehkou
Jinak první část včera ve znamení starého Ludvy a druhá oneman šou Mandy![]()
Čekal jsem, že si ještě nějaký zápas střihne. Ale hned v tom prvním měl mínus 3, tak možná proto. V lize by měl být vidět....https://www.hokej.cz/pittsburgh-zuzil-kadr-obrance-galvase-vraci-do-liberce/5098153
Nebo někdo ve Zlíně pojebal nějakou administrativní formalitu....
Takhle prozrazuje Zlíňákům naše know-how?![]()
Jasne, ja vim, ze ne. Jen pisu, aby nebyly nadeje, ze v nedeli proti Brnu bude hratTo jsem ani nepsal....
Hajčus hrál za San Jose prvni pripravny zapas s Anaheimem...prohra 2:6, odehral cca 18min a měl 0+0 a -3 a 2TM....takže podle cisel asi nic moc...v druhem zapase proti Vegas už nenastoupil...Už aby byl Hajčus zpátky![]()
Od toho jsou jiní....Nosíno je takový Rolas...na oslabení, atd...zapomeňma na 2013 rok, takový už nebude....na góly a body máme jiné borce prostě...aspoň za měNesouhlasím .pokud nebude hrat co umí ,bude nám Nosíno k ničemu.
Nevěřím ,že bude tahoun do ofenzívy.
To je psychologická hra, jak dáš nahrávku lehkou, tak se příjemce nesoustředí a absolutně podcení situaci. Když mu to hodíš jak prase, tak příjemce přihrávky se extrémně soustředí na to aby to vůbec trefil a nemyslí na ty "píčoviny", jestli třeba třefí růžek apod.Tak možná,kdyby si "ne zrovna lehce" přihrávali častějc,tak těch gólů z onetimeru dáme za sezonu víc![]()
To zase souhlasím....ale já věřím, že si to sedneJako jo souhlas s tím, že musí dostat čas si zvyknout. ALE díky jeho roli v NHL asi nikdo nečekal, že zrovna jeho největší slabina bude to bráněníJe na tom nejhůř z celé extraligy, -5. Jasně, že to není celé jeho vina, jen takový start se nečekal.
Ne asi. Přijde mi, že i když se tu těm všem plácalům z podcastu smějeme a nechápeme kolikrát ty jejich přemrštěný predikce, tak i přesto tomu někteří asi nevědomky podléhají. Nebo prostě nikdy nedělali žádný sportjinak včera BKT skvěly...plno příběhů...veselé historky...ale jediný trochu negativní...že kluci byli trochu smutný, že v zapase s Libercem 2min pred koncem lidi odchazeli ze stadionu, piskali a když šli na dekovačku, tak že na jižní tribuně bylo "10 lidí" a nebylo ani komu zamavat a podekovat za podporu...že Liberec jim nesedí, mají podle nich skvělou soupisku a že si myslí, že při prohře o gol nemusela byt reakce vetsiny publika tak negativní...na zacatku sezony...že bude trvat než se to sehraje, ale že rozhodně nikdo nic nevypouští...ale prostě že nemužeme počítat s tím že vyhrajeme 52zapasu z 52...
Chlape zase souhlas, ale zase částečně. Nevidím jediný důvod proč bych nemohl odejít dříve, když mě něco nebaví! Pískat nebudu, ale je moje svobodná volba kdy z hokeje odejdu.Ne asi. Přijde mi, že i když se tu těm všem plácalům z podcastu smějeme a nechápeme kolikrát ty jejich přemrštěný predikce, tak i přesto tomu někteří asi nevědomky podléhají. Nebo prostě nikdy nedělali žádný sport. Znovu opakuji, že není vždy za co chválit, ale abych naše kluky urážel a dělal nějaký negativní soudy po prvních pár kolech, nebo pískal a odcházel ze stadionu za stavu 4:5, to je fakt úlet.
Jsme namlsaní no. Na to dobré se vždy zvyká rychle.
V pořádku, takový názor beru. Ani jsem nemyslel konkrétně tebe. Spíš píšu svůj pohled na věc.Chlape zase souhlas, ale zase částečně. Nevidím jediný důvod proč bych nemohl odejít dříve, když mě něco nebaví! Pískat nebudu, ale je možné svobodná volba kdy z hokeje odejdu.
Zcela upřímně hrají zatím špatně (logicky celý rok nejde hrát v topu) a místo pískání raději ukážu co si o hře myslím.
Já vím, nebylo to vůbec myšleno proti Tobě. Jak to někdo psal (vlastně to píšu i já) teď jde úplně o hovno.V pořádku, takový názor beru. Ani jsem nemyslel konkrétně tebe. Spíš píšu svůj pohled na věc.
O téhle rotaci jsem taky zaslechl. Ale s tím, že trenéři zůstávají ve svých současných kanclech.Taky jste slyšeli, že B-čko se bude stěhovat do arény a A-čko místo nich do Chrudimi, dokud zase nezačnou hrát koukatelnej hokej?![]()
![]()
ja jsem to možná nenapsal zcela jasně...Mandy urcite nebrecel...rikal, tam, že divák má na to zapískat si svaté právo...ale ono to trochu navazovalo na to, že Milan Gulaš rikal..."když jsem hrál v Pardubicich jako soupeř, tak výdycky když ta celá hala zacala skandovat DY-NA-MO, DY-NA-MO!!! tak jsem veděl, že je to v prdeli, normalně mě z toho zacali tuhnout nohy a teď když už nehraju aktivně, to mužu rict, takové fandění má i na soupeře obrovský vliv (negativni)"---takže Mandy spíš myslel to, že kdyby diváci misto piskani a odchazení na tom konci zacali poradne fandit, tak je to prospěsnejsí....ono podle mě Liberci, když se snižilo na 4:3 a 5:4 pred koncem, taky zacalo poradne cvakat...tam kdyby vysel ten zavar na konci, nebo Cervus trefil 18s pred koncem ruzek, tak klidně jeste muzeme v prodloužení vyhrat...a zas divak si nekupuje listek pouze na "vitezství"---tohle byl treba dramatický zas do poslední vteriny...se smutnym koncem pro nás...a navíc prostě finaliste lonskeho roku, to maji na zacatku sezony vzdycky tezsi...tím, že hrají dele + nekolik si jich to prodlouží o MS, tak zacnou trenovat pred sezonou pozdeji, jsou tam 4 jiní útočníci (kdyz beru Stransky, Nosek, Tomasek, Valek), jinak sestavene utoky, chybí dva def beci plus Lauko, Kaut, Poula a navíc soupeři taky nejsou uplně nazdarciJako urážet hráče samozřejmě pitomost. Ale jinak divák má svaté právo si dělat se svým časem a svými penězi, co chce Mandy muže brečet jak chce, když v očích diváka nedodá kvalitní produkt, nemá pak komu poděkovat. Takže na jeho místě bych se na to vysral a soustředil se na práci na ledě. Mají to trochu blbý, že v Pardubicích hokeji rozumí i vrátná v Kavovinach. Pardubicky fanoušek svoji loajalitu ukázal nesčetněkrát . Naposledy byly hokejky úplné nemilosti někdy v devadesátkách, kdy nás chodily dva tři tisíce. Navíc spousta lidí dojíždí, všední den a přijet vlakem o hodinu později domů a zítra jít do práce, když zatím čumím na to, jak si je Liberec vodí jak slepé koně, to se taky nikomu nechce.
Edit: zůstal jsem až do konce a pískat na prsty jsem se nikdy v životě nenaučil, takže jsem z obliga
Edit 2: byl jsem s myšlenkou pomalejší