Hokej

Zde je sice velice nekvalitní, ale více než průkazný záběr, že se o offside jednalo. Puk (černá šmouha) byl ve středním pásmu, hráč Liberce (bílo-černá šmouha) v útočném.

Velmi špatně se záběr získává z rychle pohybující se kamery. Pokud mají rozhodčí stejný problém při sledování offsidových situací, tak se nedivím, že tolikrát vídáme "neprůkazný záběr."

Zároveň dávám k dispozici celý exponovaný moment.

Teď už s tím nic moc neuděláme, ale škoda, že k výzvě nedošlo.

Zdroj: Hokejka.tv
Náhled přílohy 9119
Náhled přílohy 9120

83.1. OFSAJD - Pokud hráč dovoleným způsobem zaveze, přihraje nebo zahraje puk zpět do svého obranného pásma, zatímco se v tomto pásmu
nachází protihráč, pravidlo o „ofsajdu” se nebere v úvahu a hra bude pokračovat.

Extraliga zacala pred tydnem. Pred tydnem!!! Za 6 dnu odehralo Dynamo 4 zapasy, 2 nestaly za nic, 2 tak napul. Ok, taky nejsem spokojen. Ale opravdu se z jarnich hrdinu stali line kuze, lenochodi a ja nevim co jeste? Opravdu se tady odvolava Pesan? Opravdu je nekdo takovy, kdo si mysli ze Nosek neumi hokej? Opravdu se budeme vysmívat Blumelovi, ze nema body? Jasne, vykony zatim neodpovidaji schopnostem, tenhle argument beru. Ale hejtit hrace, ze se flakaj, to uz je trochu mimo misu, nemyslite?
Dobře, ale pokud jsi se koukal na zápas proti Liberci tak obrana byla čistý "open house" , absolutní chaos je začátek sezóny tak by si člověk řekl, že mají silu a natrénováno tu většina lidí, jak umí být kritická tak umí i pochválit , a když není co chválit a je někdo právem kritický na převedeny výkonem ještě to přece neznamená, že je hned tu buzerujeme a pokud vím tu se nikdo neodvolává nebo jsem to minimálně neregistroval

Ale jo, i já tohle všechno chápu....
Jen se snažím vcítit do někoho kdo přijede na zápas teď v září, dejme tomu 2 dospělí, 2 děti, v autě, mají to sem 80 km, to samé 80 km zpět...
Za lístky dají XY Kč, něco za parkování a případně občerstvení - tedy nakonec XYZZZZ Kč,- sumička... Já teda nevím, jestli nemají tito lidé právo být mírně řečeno trochu rozladění a teď do mne - ti méně odolní si na ty naše skvěle placené kluky i oprávněně nezapískat ??? :unsure::unsure::unsure:
Ja vcera jel sam, chorej s berli, na zimak to mam 120km. Ze bych jel zpatky s tim, ze mi to stalo za to ten natrzenej sval trapit, to nemuzu rict.

Dobře, ale pokud jsi se koukal na zápas proti Liberci tak obrana byla čistý "open house" , absolutní chaos je začátek sezóny tak by si člověk řekl, že mají silu a natrénováno tu většina lidí, jak umí být kritická tak umí i pochválit , a když není co chválit a je někdo právem kritický na převedeny výkonem ještě to přece neznamená, že je hned tu buzerujeme a pokud vím tu se nikdo neodvolává nebo jsem to

Dobře, ale pokud jsi se koukal na zápas proti Liberci tak obrana byla čistý "open house" , absolutní chaos je začátek sezóny tak by si člověk řekl, že mají silu a natrénováno tu většina lidí, jak umí být kritická tak umí i pochválit , a když není co chválit a je někdo právem kritický na převedeny výkonem ještě to přece neznamená, že je hned tu buzerujeme a pokud vím tu se nikdo neodvolává nebo jsem to minimálně neregistroval
Myslim, ze jsi muj prispevek asi nepochopil. Ja nepisu o kritice.

ona obranu dnes nemas taky jen o obrancích, ale o cele petce...a proste ted je zacatek sezony, zkousi se, spíš se hraje dopredu, víc se riskuje, kdyby opravdu šlo do tuhého tak hraci jako Nosek, Stransky, Kondelik,Sedlo a i další zaberou dozadu a budeme vyhravat 1:0, 2:1 nekoukatelně...a jinak zas co se týče braneni presilovek...jsme na prvnim miste s 90% ubranenych...a zda se me, že soupere ani nepoustime v presilovkach do tlaku...PK nam opravdu jde zatim paradne...stejne jako PP---at zase jen nekritizujeme

Nesouhlasím .pokud nebude hrat co umí ,bude nám Nosíno k ničemu.
Nevěřím ,že bude tahoun do ofenzívy.
Co umí Nosek se ukáže. Vloni moc nehrál kvůli zranění, 23 zápasů. Za nás v roce 2013,14 asi 50 bodů. No, to je v 62 zápasech slušná ofenziva.

Po návratu z ligy mistrů z Finska sem někdo dával toto,:„Beci v ofenzivním pásmu. I když pojedete nahoru nad čárky, beci vám nepůjdou do „dajvu“. Maximálně se vám posunou, zůstanou nahoře a vy... oni tady stavějí tu stěnu. To znamená žádný tyhlety, tyhlety, tyhlety nebudou [posunuje fixu z okraje/mantinelu směrem k modré a do středu, křížem] ...
Já si to vykládám tak, že i když tvrdíme, že chceme v LM uspět, stejně tam probíhá zkoušení nějakých herních variant. Nedivil bych se, že to stejné se děje i teď. Prostě hrajeme nějaké modely a varianty, zkoušíme co to udělá, soupeře necháme makat, hrát to jeho a sledujeme, jak si s tím poradíme... Možná? 🤔

:)

...Beci se vám už nebudou nabízet. Nepočítejte s nima. Jo?“
Filip o pauze k hráčům o taktice ve druhé půlce 3. třetiny
(To bylo slyšet z mikrofonu/ů na střídačce / u střídačky)

Zde je sice velice nekvalitní, ale více než průkazný záběr, že se o offside jednalo. Puk (černá šmouha) byl ve středním pásmu, hráč Liberce (bílo-černá šmouha) v útočném.

Velmi špatně se záběr získává z rychle pohybující se kamery. Pokud mají rozhodčí stejný problém při sledování offsidových situací, tak se nedivím, že tolikrát vídáme "neprůkazný záběr."

Zároveň dávám k dispozici celý exponovaný moment.

Teď už s tím nic moc neuděláme, ale škoda, že k výzvě nedošlo.

Zdroj: Hokejka.tv
Náhled přílohy 9119
Náhled přílohy 9120
Do pásma to vrátil Sedlo...

:)

...Beci se vám už nebudou nabízet. Nepočítejte s nima. Jo?“
Filip o pauze k hráčům o taktice ve druhé půlce 3. třetiny
(To bylo slyšet z mikrofonu/ů na střídačce / u střídačky)

No jestli viděl, jak většinou trefují prvního hráče před sebou, krom Miga, ani bych se nedivil.

Ale tady se zbytečně blázní. Vzadu chybí dva silní defenzivní chlapi, proto občas úplně hoříme v našem pásmu.

A vepředu? Hledá se ideální složení po příchodu tři opravdu silných individualit..

Je září, tým umí zabrat, ale pár much až skoro masařek ještě k dokonalosti chybí. Ono taky nebudou mít celou dobu všichni maximální sílu z přípravy a stoprocentně zdravou sestavu.. 😉

Myslím, že osobní názor každého jednotlivce, fanouška, trenéra atd. je popisem, co dostal včera ke koukání.

Nesmět to napsat jen proto, že jsem loni hráče chválil, tak to je u mně blábol.
Nebo máme psát, že to bylo výborné, když nebylo? 🤷‍♂️

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno