- 6,477
- 6,604
- Admin
- #84,001
Krásnej závod!A jedem![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Krásnej závod!A jedem![]()
Výhra je doma... Takže spokojenost veliká... Teď ještě večer, aby to vyšlo a nebude to mít chybu...Krásnej závod!
Já dávala za 500... Takže 1850,- výhra... Ještě jsem dávala sacamira do 4. místa, ale tam byl jen nízkej kurz... Ale 800,- to dalo takyHezký závod a 500 kč do kapsy![]()

Já dávala za 500... Takže 1850,- výhra... Ještě jsem dávala sacamira do 4. místa, ale tam byl jen nízkej kurz... Ale 800,- to dalo taky
Vítkovice dnes totálně marní v přesilovkách a celkově
Tak s námi to nebylo moc lepší. Velký rozdíl je v tom, že Sparta hraje docela na krev a my lehký trénink.Vítkovice dnes totálně marní v přesilovkách a celkově
Klasika. Proti Dynamu se vydáš že 130% a pak si několik zápasů z důvodu absolutní marnosti ani neškrtnešVítkovice dnes totálně marní v přesilovkách a celkově
Tak sami píšou, že jejich úspěšnost předpovědi je kolem 60%, to se blíží hodu kostkou.Čoveče je to divný, ale už delší dobu pozoruju, že tyhle predikce z toho Hockey logic nebo jak se ten model jmenuje, jsou většinou docela validní....![]()
No přemýšlím, ale já jim věřím, že i s mou maličkostí v hledišti to dajíNechceš si to ještě rozmyslet?
Hobby horsing dělá moje neteř, tak pozor na slova a jejich vyznění!Průměrná výška populace neustále stoupá a koně jsou furt stejní, za 20 let už žokejové nebudou vůbec..(vlastně nechápu,proč v tom nejsou úspěšnější ženský..)
A na závodišti se bude běhat už jen hobbyhorsing![]()
Když ne, tak víme za kým to jdeNo přemýšlím, ale já jim věřím, že i s mou maličkostí v hledišti to dají![]()
Jsem připraven, v případě že by to šlo z kopce, opustit halu a dal zápas nesledovatKdyž ne, tak víme za kým to jde![]()
DěkujemeJsem připraven, v případě že by to šlo z kopce, opustit halu a dal zápas nesledovat![]()
Ty bereš jako náš prospěch, že nám neuznají na videu gól??Dneska bude video, tak se připravte :-D ale v náš propsěch :-D
Ale Hrádys ještě nehrál ani minutu....Herčík až třetí útok v Olomouci.
No jo, tak se nevejde ani v Olomouci?Ale Hrádys ještě nehrál ani minutu....
Právě, ze uznaji po 5. minutovém zkoumání :-DTy bereš jako náš prospěch, že nám neuznají na videu gól??![]()
Tak to buď v klidu, proti pšonkům to bude určitě do kopce...Jsem připraven, v případě že by to šlo z kopce, opustit halu a dal zápas nesledovat![]()