stará hokejka
Hattrickový hrdina
- 2,961
- 2,001
A to ještě někteří z čůráků byli píčiAle dost jim ty jejich čur..i uvadaj.
Teď jich tam bylo na Spartu jen 4260![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
A to ještě někteří z čůráků byli píčiAle dost jim ty jejich čur..i uvadaj.
Teď jich tam bylo na Spartu jen 4260![]()
To je sice částečně pravda... Ale novinář, pokud ctí nějaký zásady, o tom jen pak napsat nemůže... Neměl by jen na základě nějakýho anonymního, nebo i klidně neanonymního, ale nedůvěryhodnýho zdroje, vypustit do světa závažnou zprávu....Pokud někdo něco ví o Spartě a chce to říct, tak v dnešní době technologických možností není těžké to vyslat do světa zcela anonymně a bez šance na jakékoliv právní následky ze strany Pražáka. Takže za mě je to zase spíš takové to "já něco vím, ale nepovím...".
Musím uznat, že Pan Král je fakt machr.....co ten s tím týmem dokázal přes léto udělat je fakt obdivuhodný.
Dnes jsem viděl značnou část zápasu béčka v Jihlavě a když jsem si obraz hry porovnal s několika poslednímu zápasy áčka, které jsem viděl, jsem si uvědomil, jak velký nastal pokrok v propojení áčka s béčkem od dob Václava Varadi a jak je ta provázanost herních systémů důležitá. Nyní evidentně trenéři Pešán a Král úzce spolupracují a je to vidět. Béčko dnes od prvních minut válcovalo Jihlavu rozdílem třídy , pečlivě zahazovali jednu šanci za druhou, aby po té, co konečně vstřelili vedoucí gól, doslova donutili soupeře vyrovnat a následně jej málem dovedli až k vítězství, aby nakonec přece jen slavně zvítězili v prodloužení. Filip Pešán musí být naprosto spokojen, protože může vzít z Béčka do áčka kohokoliv a ten bez velkého trénování zapadne jak prdel na hrnec!
Já nemyslím novináře. Myslel jsem v tomhle případě příspěvek pro nás na fórum, anonymně na Twitter apod., u novináře jsou pravidla samozřejmě jiná.To je sice částečně pravda... Ale novinář, pokud ctí nějaký zásady, o tom jen pak napsat nemůže... Neměl by jen na základě nějakýho anonymního, nebo i klidně neanonymního, ale nedůvěryhodnýho zdroje, vypustit do světa závažnou zprávu....
Novináři mají v dnešní době pravidla?Já nemyslím novináře. Myslel jsem v tomhle případě příspěvek pro nás na fórum, anonymně na Twitter apod., u novináře jsou pravidla samozřejmě jiná.
být to u nás, tak je to rozmázlý po půlce deníků v zemi, BKT s Mistry točí speciální díl podcastů a Záruba v HBČ jede žebříček top 5 finančních skandálů v lize.
Třeba Robík Rampa z Pražákova iDnesu je má myslím velmi jasnáNovináři mají v dnešní době pravidla?
Samozřejmě, že mají a jejich nedodržení má následky třeba v podobě žalob. Ale chápu, že pro některé tady je novinář větší nepřítel než hráč Hradce, takže se asi neshodneme...Novináři mají v dnešní době pravidla?
ShodnemSamozřejmě, že mají a jejich nedodržení má následky třeba v podobě žalob. Ale chápu, že pro některé tady je novinář větší nepřítel než hráč Hradce, takže se asi neshodneme...
To si měli pana Vosmíka do podcastu Mistri světa pozvat o dva týdny déle. Špatný timing škodaUz to tady nekde bylo. Prazak prisel na tunel v desitkach mega. Jeden uz letel na minutu. Ted se resi, kdo vse v tom je namocenej ze sportovniho oddeleni. Litaji TO atd. Mluvi se, ze Vosmik a cele vedeni skonci. Pruser jako prase
A ve vedení APK pan Vosmík zůstane? Já jen, jestli kvůli takové malichernosti nepřijde APK o takového bojovníka za ekonomickou prosperitu a transparentnost celého českého hokeje.Uz to tady nekde bylo. Prazak prisel na tunel v desitkach mega. Jeden uz letel na minutu. Ted se resi, kdo vse v tom je namocenej ze sportovniho oddeleni. Litaji TO atd. Mluvi se, ze Vosmik a cele vedeni skonci. Pruser jako prase
Vosmík je Pražákův člověk z Kaprainu, ten to patrně přežije, pokud v tom aktivně nejel. A o tom pochybuju velmi zároveň.Uz to tady nekde bylo. Prazak prisel na tunel v desitkach mega. Jeden uz letel na minutu. Ted se resi, kdo vse v tom je namocenej ze sportovniho oddeleni. Litaji TO atd. Mluvi se, ze Vosmik a cele vedeni skonci. Pruser jako prase
Vosma? Takovej charakter?Uz to tady nekde bylo. Prazak prisel na tunel v desitkach mega. Jeden uz letel na minutu. Ted se resi, kdo vse v tom je namocenej ze sportovniho oddeleni. Litaji TO atd. Mluvi se, ze Vosmik a cele vedeni skonci. Pruser jako prase
Aušus teď musí dnes co denně mlátit hlavou do zdi, jaké žumpě se to upsal. U mládeže byl Bohem, teď bude ve Spartě volem...Uz to tady nekde bylo. Prazak prisel na tunel v desitkach mega. Jeden uz letel na minutu. Ted se resi, kdo vse v tom je namocenej ze sportovniho oddeleni. Litaji TO atd. Mluvi se, ze Vosmik a cele vedeni skonci. Pruser jako prase
Tak pro začátek by bylo ok, pokud by Spartě to mentální nastavení vydrželo alespoň do neděle...S tím posměchem Spartě bych byl opatrnej, do konce sezóny je ještě dost daleko.....
Nejen onAušus teď musí dnes co denně mlátit hlavou do zdi, jaké žumpě se to upsal. U mládeže byl Bohem, teď bude ve Spartě volem...
Uz to tady nekde bylo. Prazak prisel na tunel v desitkach mega. Jeden uz letel na minutu. Ted se resi, kdo vse v tom je namocenej ze sportovniho oddeleni. Litaji TO atd. Mluvi se, ze Vosmik a cele vedeni skonci. Pruser jako prase
Matěj? Ten si podle tebe "spolupráci s Chlapíkem numůže vynachválit", tak ještě teď tohle?Nejen on)))
Tak přece nenechá poškozovat dobré jméno apk a extraligy nějakého Dědka, ne?!A ve vedení APK pan Vosmík zůstane? Já jen, jestli kvůli takové malichernosti nepřijde APK o takového bojovníka za ekonomickou prosperitu a transparentnost celého českého hokeje.