Hokej

Pokud někdo něco ví o Spartě a chce to říct, tak v dnešní době technologických možností není těžké to vyslat do světa zcela anonymně a bez šance na jakékoliv právní následky ze strany Pražáka. Takže za mě je to zase spíš takové to "já něco vím, ale nepovím...".
To je sice částečně pravda... Ale novinář, pokud ctí nějaký zásady, o tom jen pak napsat nemůže... Neměl by jen na základě nějakýho anonymního, nebo i klidně neanonymního, ale nedůvěryhodnýho zdroje, vypustit do světa závažnou zprávu....

Dnes jsem viděl značnou část zápasu béčka v Jihlavě a když jsem si obraz hry porovnal s několika poslednímu zápasy áčka, které jsem viděl, jsem si uvědomil, jak velký nastal pokrok v propojení áčka s béčkem od dob Václava Varadi a jak je ta provázanost herních systémů důležitá. Nyní evidentně trenéři Pešán a Král úzce spolupracují a je to vidět. Béčko dnes od prvních minut válcovalo Jihlavu rozdílem třídy , pečlivě zahazovali jednu šanci za druhou, aby po té, co konečně vstřelili vedoucí gól, doslova donutili soupeře vyrovnat a následně jej málem dovedli až k vítězství, aby nakonec přece jen slavně zvítězili v prodloužení. Filip Pešán musí být naprosto spokojen, protože může vzít z Béčka do áčka kohokoliv a ten bez velkého trénování zapadne jak prdel na hrnec!

👌

Laugh Lol GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

To je sice částečně pravda... Ale novinář, pokud ctí nějaký zásady, o tom jen pak napsat nemůže... Neměl by jen na základě nějakýho anonymního, nebo i klidně neanonymního, ale nedůvěryhodnýho zdroje, vypustit do světa závažnou zprávu....
Já nemyslím novináře. Myslel jsem v tomhle případě příspěvek pro nás na fórum, anonymně na Twitter apod., u novináře jsou pravidla samozřejmě jiná.

Uz to tady nekde bylo. Prazak prisel na tunel v desitkach mega. Jeden uz letel na minutu. Ted se resi, kdo vse v tom je namocenej ze sportovniho oddeleni. Litaji TO atd. Mluvi se, ze Vosmik a cele vedeni skonci. Pruser jako prase
To si měli pana Vosmíka do podcastu Mistri světa pozvat o dva týdny déle. Špatný timing škoda :)

Uz to tady nekde bylo. Prazak prisel na tunel v desitkach mega. Jeden uz letel na minutu. Ted se resi, kdo vse v tom je namocenej ze sportovniho oddeleni. Litaji TO atd. Mluvi se, ze Vosmik a cele vedeni skonci. Pruser jako prase
A ve vedení APK pan Vosmík zůstane? Já jen, jestli kvůli takové malichernosti nepřijde APK o takového bojovníka za ekonomickou prosperitu a transparentnost celého českého hokeje.

Vosmík je Pražákův člověk z Kaprainu, ten to patrně přežije, pokud v tom aktivně nejel. A o tom pochybuju velmi zároveň.

A to Chlápa machroval, jak se tam nepřeplácí hráči. Bodejť by jo, když si to borci z kanclů nosí domů. To je prdel 😀 jsem zvědav, kdo z těch pisálků a žvanilů z podcastu s tím vyleze první. Úplně nejvíc bych se vysmál křišťálové kouli - Vosmíkovi. Pan charakter.

Aušus teď musí dnes co denně mlátit hlavou do zdi, jaké žumpě se to upsal. U mládeže byl Bohem, teď bude ve Spartě volem...

Michael Jackson Popcorn GIF

No jo, tihle Tomášové Králové a další, ti morálně čistí Dušínové, vždy mluví o čistotě u jiných..
špindírové a zlodějíčci... (hlavně se poklepat po ramenou, partička, chlebíčky a pohodička... jak já nemám tyhle tlučhuby rád.. mám rád pracovité lidičky)

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno